پیام مازند
حذف دو بازیکن جنجالی از لیست استقلالی‌ها
پنجشنبه 29 خرداد 1404 - 22:57:53
پیام مازند - ورزش 3 /اوایل اردیبهشت بود و در فاصله سه هفته مانده به پایان لیگ برتر، بازیکنان استقلال خوزستان تصمیم گرفتند در واکنش به عدم دریافت مطالبات خود، دست به اعتصاب بزنند. اتفاقی که گفته شد منجر به درگیری لفظی شدید بین محمود مطلق‌زاده کاپیتان تیم با کیوان بابادی مدیرعامل باشگاه شد. در ادامه هم محمد آبشک با حمایتش از مطلق‌زاده وارد این مجادله می‌شود.
البته دخالت بازیکنان اجازه نمی‌دهد کار به درگیری فیزیکی برسد منتها خیلی سریع، این دو بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار می‌گیرند.
بازار
بازی نکردن آنها در سه هفته پایانی مسابقات که نشان از بخشیده نشدنشان دارد، باعث شد تا شرایط آنها برای فصل بعد و ادامه حضور در جمع آبی‌های خوزستان همچنان در هاله‌ای از ابهام باشد. موضوعی که البته با پیگیری خبرنگار ما از کیوان بابادی مدیرعامل استقلال خوزستان همراه شد.
وقتی درباره آخرین وضعیت محمود مطلق‌زاده و محمد آبشک سؤال شد، بابادی پاسخ داد:
«هر بازیکنی که قراردادش تمام شده از نظر ما جدا شده است مگر اینکه کادر فنی درخواست حفظ او را بدهد که در این صورت، باشگاه با آن نفرات وارد مذاکره جدیدی خواهد شد. قرارداد این دو بازیکن هم تمام شده بود. باشگاه برای آنها تصمیم بگیرد.»
او در این باره به صراحت گفت: «صادقانه بخواهم بگویم، محمود مطلق‌زاده و محمد آبشک جزء گزینه‌های مدنظر باشگاه برای فصل بعد نیستند.»
البته نه در آن مقطع و نه حتی بعد از تعطیلات لیگ، مطلق‌زاده و آبشک هیچ واکنشی نسبت به این قضیه نداشتند و حالا با اعلام این خبر باید دید چه برنامه ای برای فصل بعد خود خواهند داشت.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/904253/حذف-دو-بازیکن-جنجالی-از-لیست-استقلالی‌ها
بستن   چاپ