پیام مازند
آرامش در بازار‌های مازندران
چهارشنبه 4 تير 1404 - 15:21:17
پیام مازند - هیچ کمبودی در تامین اقلام اساسی مازندران وجود ندارد و آرامش در بازار برقرار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه هیچ‌گونه کمبودی در اقلام اساسی استان وجود ندارد و آرامش خاطر برای مسافران و ساکنان فراهم شده است، گفت: تلاش بی‌وقفه دستگاه‌های متولی، بازرسان و همکاری مردم سبب شده هیچگونه کمبود کالایی در مازندران به وجود نیاید.
سیدمحمد جعفری افزود: 900 تن مرغ تازه هفته گذشته در استان توزیع شد تا مهمانان و هم‌استانی‌ها به این کالا دسترسی داشته باشند.
او با بیان اینکه پیگیری‌های لازم برای تأمین کالا از سراسر کشور انجام گرفته است، ادامه داد: تاکنون 190 تن مرغ، 100 تن گوشت منجمد، 200 تن شکر، 800 تن برنج، 11 هزار و 400 تن روغن، هفت هزار تن کنجاله سویا، هفت هزار تن ذرت و دو هزار و 500 تن جو به استان مازندران تخصیص داده شده است.
جعفری گفت: روند توزیع کالا در مازندران متناسب با نیاز در حال انجام است و تلاش می‌کنیم تا با مراقبت دقیق از این روند، مردم دچار مشکل نشوند.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: پیگیری‌ها برای حمل برنج از استان‌های دیگر به مازندران نیز در حال انجام است.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/904469/آرامش-در-بازار‌های-مازندران
بستن   چاپ