پیام مازند
فریاد مردم مازندران: خائنان به وطن باید مجازات شوند
چهارشنبه 4 تير 1404 - 19:22:54
پیام مازند - شهروندان مازندرانی، در واکنش به عملیات موفق اخیر علیه رژیم صهیونیستی، ضمن حمایت از نیرو‌های مسلح، خواستار برخورد قانونی و بدون مماشات با خائنان داخلی شدند.
همزمان با پایان عملیات موفق و غرورآفرین «وعده صادق 3» علیه رژیم صهیونیستی، مردم استان مازندران در قالب تریبون‌ مردمی با محکومیت شدید عناصر نفوذی و خائنان، خواستار اشدّ مجازات برای این افراد شدند.
شهروندان مازندرانی با ابراز حمایت قاطع از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، عملیات اخیر را پاسخی کوبنده به جنایات رژیم صهیونیستی و نماد اقتدار ملی عنوان کردند.
مردم این استان، عناصر نفوذی را «روسیاه» دانسته و تأکید کردند همان‌گونه که ملت ایران در برابر دشمن خارجی ایستادگی کرده، باید با قاطعیت در مقابل خیانت‌کاران داخلی نیز برخورد قانونی و سخت انجام شود.
شهروندان مازندرانی، خود را پاسدار ارزش‌ها و خون شهیدان دانسته و خواستار برخورد سریع و بدون مماشات با کسانی شدند که در این روز‌های حساس، در خدمت پروژه‌های رسانه‌ای دشمن قرار گرفته‌اند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/904551/فریاد-مردم-مازندران--خائنان-به-وطن-باید-مجازات-شوند
بستن   چاپ