پیام مازند - ایرنا / مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه قائمشهر امروز - شنبه - با حضور پرشور در آیین تشییع محمد حیدری، شهید حملات متجاوزانه رژیم غاصب صهیونیستی، قدردان رشادت فرزند آب و خاک شهرشان شدند.
مراسم تشییع شهید محمد حیدری با حضور مسوولان اداری، انتظامی و نظامی و آحاد مردم شهید پرور قائمشهر از حسینیه عاشقان ثارالله به سمت میدان طالقانی برگزار شد.
بازار
![]()
در این هوای شرجی و گرم، مردم قائمشهر از اقصی نقاط شهر در آیین تشییع پیکر این شهید از روستای قادیکلای بزرگ از توابع قائمشهر شرکت کردند.
جمعیت انبوه با قرائت روضه و سینه زنی مسیر تشییع پیکر این شهید را پیمودند و یاد و خاطره این شهید را گرامی داشتند. پس از تشییع، پیکر شهید حیدری به روستای زادگاهش قادیکلا بزرگ منتقل شد و مراسم تدفین نیز برگزار شد.
مراسم وداع با پیکر مطهر شهید محمد حیدری از نیروهای وظیفهشناس انتظامی، شب گذشته با حضور گسترده و چشمگیر مردم شهیدپرور شهرستان قائم شهر و اهالی روستای قادیکلا در حسینیه عاشقان ثارالله سپاه ناحیه قائم شهر برگزار شد.
مازندران در حمله تجاوزکارانه رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی به تهران 43 شهید تقدیم کرده است.
http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/904909/پیکر-پاک-شهید-«حیدری»-در-زادگاهش-قائمشهر-تشییع-شد