پیام مازند
در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مطرح شد؛
بودجه 1404 مازندران با رشد 101 درصدی در اعتبارات عمرانی
شنبه 7 تير 1404 - 12:16:45
پیام مازند - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران از تدوین مدل علمی و عدالت‌محور برای توزیع اعتبارات سال 1404 خبر داد و گفت: با رشد بیش از 101 درصدی اعتبارات عمرانی نسبت به سال قبل، استان آماده جهشی در توسعه متوازن میان شهرستان‌هاست. ‌

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، عبدالرضا کریم‌پور ملکشاه، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با اشاره به تدوین لایحه بودجه سال 1404 در دو بخش جاری و عمرانی، اظهار داشت: در بخش عمرانی با بهره‌گیری از سه منبع اصلی شامل اعتبارات استانی، منابع توازن منطقه‌ای و سهم دو سوم از سه درصد درآمد نفت برای مناطق کمتر توسعه‌یافته، بودجه‌ای معادل 9600 میلیارد تومان برای سال آینده پیش‌بینی شده است.
وی افزود: با همکاری کارشناسان سازمان و بهره‌گیری از شاخص‌های علمی، موفق شدیم مدل توزیع اعتبارات را به‌صورت عدالت‌محور طراحی کنیم تا تخصیص منابع بر مبنای نیازهای واقعی هر شهرستان صورت گیرد.
کریم‌پور هدف از این رویکرد را نزدیک‌کردن سطح توسعه شهرستان‌ها به میانگین کشوری عنوان کرد و افزود: ما تلاش کردیم وضعیت فعلی هر منطقه را شناسایی کرده و منابع را به بخش‌هایی هدایت کنیم که بیشترین نیاز را دارند؛ به‌نحوی‌که نتیجه ملموس آن، بهبود سطح رفاه مردم باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در خصوص اعتبارات جاری نیز گفت: تلاش شده در این بخش، به رفاه نسبی کارکنان توجه شود و با حداکثر صرفه‌جویی در سایر حوزه‌ها، شرایط معیشتی در سال 1404 نسبت به 1403 بهبود یابد.
وی با تأکید بر رشد چشمگیر اعتبارهای عمرانی افزود: اعتبار 9600 میلیارد تومانی در سال آینده، رشد اسمی بیش از 101 درصدی نسبت به سال گذشته دارد. البته بخش زیادی از این عدد ناشی از تفاوت در ساختار نگارش بودجه است، با این حال، همه شهرستان‌ها نسبت به سال قبل رشد بالای 30 درصد را تجربه خواهند کرد.
کریم‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود متوسط رشد اعتبارات شهرستان‌ها در سطح استان به 60 درصد برسد و علاوه بر تخصیص در کمیته‌های برنامه‌ریزی، برنامه‌های فرامنطقه‌ای نیز مدنظر قرار گیرد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/904918/بودجه-1404-مازندران-با-رشد-101-درصدی-در-اعتبارات-عمرانی
بستن   چاپ