پیام مازند
ورود قاطع دستگاه قضایی به ماجرای کودکان کار در بابلسر
دوشنبه 9 تير 1404 - 10:39:15
پیام مازند - دادستان عمومی و انقلاب بابلسر دستور ساماندهی فوری کودکان کار و برخورد با باندهای تکدی‌گری و زباله‌گردی را صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بابلسر با هدف صیانت از کرامت انسانی، حفظ حقوق اجتماعی کودکان و مقابله با بهره‌کشی شبکه‌های سازمان‌یافته، دستور فوری برای ساماندهی کودکان کار صادر کرد.
بر اساس این دستور، دستگاه‌های اجرایی و خدماتی مرتبط موظف شده‌اند با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری، نسبت به شناسایی و جمع‌آوری کودکان کار در سطح شهرستان و ساماندهی فوری آنان اقدام نمایند.
دادستان شیرانی در این دستور صراحتاً تأکید کرده است که مقابله با عوامل بهره‌کش از کودکان، از جمله باندهای فعال در تکدی‌گری، تفکیک پسماند، کارگاه‌های غیرمجاز و زباله‌گردی، باید با جدیت پیگیری شود.
این اقدام با استناد به مواد 31، 35 و 36 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب سال 1399 صورت گرفته و هدف آن، مقابله با بهره‌کشی غیرقانونی و تأمین امنیت جسمی و روانی کودکان آسیب‌دیده از کار است.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/905222/ورود-قاطع-دستگاه-قضایی-به-ماجرای-کودکان-کار-در-بابلسر
بستن   چاپ