پیام مازند
اعلام زمان جدید برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری
سه شنبه 10 تير 1404 - 11:44:59
پیام مازند - نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404؛ روز‌های پنجشنبه و جمعه 26 و 27 تیر ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404؛ روز‌های پنجشنبه و جمعه 26 و 27 تیر ماه برگزار خواهد شد.
بر این اساس پیرو اطلاعیه منتشر شده این سازمان در تاریخ 1404/03/28، به اطلاع متقاضیانی که در نوبت دوم آزمون سراسری ثبت نام کرده‌اند می‌رساند با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته با نهاد‌های ذی صلاح مختلف و برنامه ریزی‌ها و تمهیدات اجرایی، فنی و حفاظتی، نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 در روز‌های پنجشنبه و جمعه 26 و 27 تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
به متقاضیان گرامی به عنوان سرمایه‌های انسانی و آینده سازان میهن عزیزمان ایران توصیه می‌شود از فرصت ایجاد شده برای افزایش آمادگی‌های علمی و انگیزشی خود حداکثر استفاده را به عمل آورند و برای آگاهی از اخبار و اطلاعیه‌های شرکت در آزمون به درگاه رسمی سازمان سنجش (www.sanjesh.org) مراجعه کنند.
در ضمن اطلاعات تکمیلی آزمون سراسری، تاریخ پرینت کارت شرکت در آزمون و محل رفع نقص کارت، در روز دوشنبه 1404/04/16 از درگاه این سازمان اطلاع رسانی خواهد شد.
بیش از 31 هزار داوطلب مازندرانی در نوبت اول کنکور سراسری سال 1404 شرکت کردند.
نوبت دوم کنکور امسال قرار بود روز‌های پنجم و ششم تیر ماه برگزار شود که به علت تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان لغو شد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/905362/اعلام-زمان-جدید-برگزاری-نوبت-دوم-آزمون-سراسری
بستن   چاپ