پیام مازند
استفاده از ظرفیت بانک‌ها در اجرای طرح آبرسانی
پنجشنبه 12 تير 1404 - 15:01:05
پیام مازند - برای اجرای طرح‌های بخش آب مازندران از ظرفیت‌های بانک‌ها در استان استفاده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون برنامه‌ریزی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: تأمین اعتبار اجرای طرح‌های بخش آب استان به روش‌های متعدد و از منابع گوناگون از جمله منابع در اختیار بانک‌ها در حال انجام است.
خدابخشی افزود: در سال‌های اخیر از ظرفیت بانک‌ها در استان برای اجرای طرح‌های بخش آب بهره مناسبی گرفته شد و در تلاش هستیم تا این روند کماکان ادامه داشته باشد.
او با اشاره با وجود مشکلات مربوط به تأمین اعتبارات اجرای طرح‌های زیرساختی حوزه آب، خواستار مشارکت حداکثری بانک‌های استان برای کمک به افزایش اعتبار این طرح‌ها شد و ادامه داد: رایزنی‌ها و دیدار‌های متعددی با سرپرستان بانک‌های مختلف در استان انجام می‌شود.
معاون برنامه‌ریزی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: پارسال حدود 14 هزار و 440 میلیارد ریال از محل اوراق مرابحه اسلامی و تسهیلات ماده 56 قانون الحاق به طرح‌های آب تخصیص داده و سبب شد شرکت آب منطقه‌ای مازندران رتبه دوم جذب اعتبار از محل اوراق مرابحه اسلامی را بین شرکت‌های آب منطقه‌ای سراسر کشور کسب کند.
خدابخشی با بیان اینکه همه راهکار‌های جذب اعتبار برای افزایش سرعت اجرای طرح‌های این شرکت در مازندران با جدیت دنبال می‌شود، افزود: میزان تخصیص اعتبارات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شرکت آب منطقه‌ای مازندران در سال 1403 به 23 هزار و 470 میلیارد ریال رسید که رشد 271 درصدی در اعتبارات این حوزه را نسبت به سال 1402 نشان می‌دهد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/906364/استفاده-از-ظرفیت-بانک‌ها-در-اجرای-طرح-آبرسانی
بستن   چاپ