پیام مازند
23 هزار تن کلزا در مازندران خرید تضمینی شد
پنجشنبه 12 تير 1404 - 17:42:32
پیام مازند - ایرنا / معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به برداشت دانه‌های روغنی در استان میزان خرید تضمینی محصول را تاکنون 23 هزار تن اعلام کرد.
هادی باقری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در حاشیه نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری افزود: برداشت محصول دانه روغنی کلزا امسال از سطحی بالغ بر 16 هزار هکتار در منطقه "دشت سر" شهرستان آمل آغاز شده و با برداشت سطوح کلزا در ارقام زمستانه، در مراحل پایانی برداشت قرار دارد.
بازار
وی با اشاره به اینکه اولین برداشت در روستای تمسک از توابع شهرستان آمل و از رقم هایولا 50 در سطح یک هکتار انجام شده است، تصریح کرد: تاکنون 23 هزار تن دانه روغنی کلزا در مازندران خریداری شده و پیش‌بینی می‌شود میزان خرید این محصول استراتژیک افزایش یابد.
باقری با بیان اینکه روغن کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع، با کیفیت‌ترین روغن گیاهی محسوب می‌شود، افزود: کنجاله کلزا نیز به عنوان یک غذای با ارزش برای دام مورد استفاده قرار می‌گیرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: همزمان با آغاز فصل برداشت کلزا و گندم در استان، هماهنگی‌های لازم برای خرید تضمینی این 2 محصول با حضور نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی، تعاونی روستایی و کارخانجات آرد استان در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران برگزار شده و روند خرید محصولات تولیدی کشاورزان با هماهنگی مثال‌زدنی ارکان ذی مدخل در حال انجام است.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/906400/23-هزار-تن-کلزا-در-مازندران-خرید-تضمینی-شد
بستن   چاپ