پیام مازند
پاسخ رد نیکو به بارسلونا
جمعه 13 تير 1404 - 13:57:12
پیام مازند - ورزش 3 /نیکو ویلیامز یک تابستان دیگر نیز به بارسلونا پشت کرد و امروز قراردادش با اتلتیک بیلبائو را تمدید کرد.
نیکو ویلیامز، مهاجم جوان اسپانیایی، اعلام کرد که در اتلتیک بیلبائو می‌ماند و قراردادش را تا سال 2035 تمدید کرده است. او در ویدیویی که منتشر کرد، قرارداد جدید خود را بر روی دیواری که در هفته‌های اخیر چندین بار تخریب شده بود، «امضا» کرد.
ویلیامز در این ویدیو گفت: «وقتی باید تصمیم بگیرم، قلبم برایم اولویت دارد. من جایی هستم که می‌خواهم باشم، کنار عزیزانم. اینجا خانه من است. آئوپا اتلتیک!»
قرارداد جدید نیکو ویلیامز تا تاریخ 30 ژوئن 2035 تمدید شده و بند فسخ او بیش از 50 درصد نسبت به مبلغ کنونی 58 میلیون یورو افزایش یافته است. 
اخیراً نشریه مارکا از تردیدهای نیکو درباره پیوستن به بارسلونا خبر داده بود. او به دلیل مشکلات شناخته‌شده بارسلونا با لالیگا و نمونه‌های اخیر دنی اولمو و پائو ویکتور، خواستار تضمین ثبت قراردادش بود.
در بیانیه رسمی اتلتیک بیلبائو آمده است: «اتلتیک بیلبائو و نیکو ویلیامز برای تمدید قرارداد تا 30 ژوئن 2035، یعنی به مدت هشت فصل دیگر به توافق رسیدند. این قرارداد جایگزین قرارداد قبلی می‌شود که در سال 2027 به پایان می‌رسید. بند فسخ او بیش از 50 درصد افزایش یافته است.»

پیام مازند

پیام مازند

بازار


نیکو در ویدیوی اعلام تمدید قراردادش افزود: «وقتی باید تصمیم بگیرم، قلبم حرف اول را می‌زند. من جایی هستم که می‌خواهم باشم، کنار عزیزانم. اینجا خانه من است. آئوپا اتلتیک!»
این وفاداری نقطه عطفی در تاریخ اتلتیک محسوب می‌شود و مسیر اعتماد به پروژه ورزشی را تأیید می‌کند. بازیکنانی چون اونای سیمون، سانست، دنی ویویان، میکِل، بنیات پرادوس، ارنستو والورده و البته برادرش اینیاکی ویلیامز، کاپیتان این تیم تاریخی نیز در این مسیر گام برداشته‌اند.
نیکو همچنان شماره 10 ایکر مونیاین را بر تن خواهد کرد و لیگ قهرمانان صحنه جدید او خواهد بود. تصمیم او برای رد پیشنهادهای وسوسه‌انگیز، موفقیتی بزرگ برای اتلتیک است؛ یک پیروزی کامل برای «ویلیامزها، اینیاکی و نیکو»
این شیرهای جاه‌طلب نه‌ تنها به دنبال پیروزی‌ هستند، بلکه می‌خواهند این کار را با اتلتیک، تیم محبوبشان، انجام دهند و می‌دانند که در ورزش، هرچه چالش بزرگ‌تر باشد، پیروزی ارزشمندتر است.
نیکو ویلیامز در فصل 2013/14 و در رده نونهالان به اتلتیک پیوست و یک سال پس از ورود برادرش اینیاکی به لزاما، تمام مراحل آکادمی را طی کرد. او در 28 آوریل 2021 در 18 سالگی اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام داد.
در پنج فصل حضور در تیم اصلی، وی 167 بازی رسمی انجام داده، یک جام حذفی کسب کرده، به نیمه‌نهایی لیگ اروپا رسیده و در آخرین فصل به لیگ قهرمانان صعود کرده است. نقش نیکو در اتلتیک در فصول اخیر تعیین‌کننده بوده است. او با سرعت و تکنیکش در حمله، 31 گل زده و موقعیت‌های زیادی خلق کرده است.
فراتر از عملکردش در زمین، نیکو در سطح بین‌المللی چهره‌ای برجسته برای اتلتیک بوده و از انتخاب به‌عنوان MVP فینال یورو 2024 (قهرمانی با اسپانیا) تا قرار گرفتن در فهرست نامزدهای توپ طلا (رتبه 15) شناخته شده است.
فلسفه ورزشی اتلتیک، که با افتخار انتخاب شده، مایه غرور باشگاه، هواداران (مالکان واقعی) و طرفداران است. تمدید قرارداد نیکو موجی از غرور در خانواده اتلتیک ایجاد کرده و آینده‌ای جاه‌طلبانه و هیجان‌انگیز را ترسیم می‌کند.
این است اتلتیک معروف، اتلتیک بیلبائو!



http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/906495/پاسخ-رد-نیکو-به-بارسلونا
بستن   چاپ