پیام مازند
ادامه ناپایداری‌های جوی در مازندران تا دوشنبه
شنبه 14 تير 1404 - 15:30:44
پیام مازند - کارشناس هواشناسی از تداوم ناپایداری‌های جوی در مازندران تا اواخر روز دوشنبه 16 تیر خبر داد و گفت: آسمان استان عمدتاً ابری، همراه با هوای نسبتاً خنک و گاهی رگبار باران خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، کارشناس هواشناسی گفت: ناپایداری‌های جوی در مازندران تا اواخر روز دوشنبه 16 تیر ادامه دارد و در این مدت شاهد آسمانی عمدتاً ابری، هوایی نسبتاً خنک و در برخی مناطق رگبارهای پراکنده خواهیم بود.
فرجی با اشاره به کاهش تدریجی ناپایداری‌ها از روز سه‌شنبه، افزود: از چهارشنبه تا پایان هفته، رگبار و رعد و برق بیشتر در مناطق کوهستانی استان پیش‌بینی می‌شود و در مناطق پایین‌دست، شاهد افزایش تدریجی دما خواهیم بود.
وی با هشدار درباره شرایط دریا گفت: دریای مازندران امروز مواج است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/906616/ادامه-ناپایداری‌های-جوی-در-مازندران-تا-دوشنبه
بستن   چاپ