پیام مازند
مبارزه با بیماری بلاست برنج در شالیزارهای نور
چهارشنبه 18 تير 1404 - 09:59:22
پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از اجرای طرح مبارزه با بیماری بلاست برنج در سطحی بالغ بر 3 هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از اجرای طرح مبارزه با بیماری بلاست برنج در سطحی بالغ بر 3 هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد
هوشمند گفت: از مجموع 8933 هکتار اراضی شالیزاری شهرستان نور، 8553 هکتار به کشت ارقام محلی و 380 هکتار به کشت ارقام پرمحصول اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه بیماری بلاست برنج یک نوع قارچ بیماری‌زای گیاهی است که به قسمت‌های هوایی بوته برنج حمله می‌کند، افزود: بلاست یکی از بیماری‌های مهم برنج است که می‌تواند عملکرد کلی محصول را به شدت کاهش دهد.
هوشمند، کشت ارقام مقاوم، اجتناب از مصرف بیش از حد کودهای ازته، کاشت زود هنگام، از بین بردن علف‌های هرز و مصرف کودهای پتاسه و سیلیکاته را از جمله راهکارهای مدیریت زراعی در مبارزه با بیماری بلاست برنج عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور به کشاورزان توصیه کرد: با استفاده از سموم توصیه شده مانند تری سیکلازول، وین، ناتیوو، ویستا و فوجی وان، نسبت به مبارزه با بیماری بلاست برنج در مزارع شالیزاری آلوده اقدام نمایند.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/907135/مبارزه-با-بیماری-بلاست-برنج-در-شالیزارهای-نور
بستن   چاپ