پیام مازند
مورگان گیبس وایت به تاتنهام پیوست
پنجشنبه 19 تير 1404 - 20:53:33
پیام مازند - طرفداری /رکورد گران‌ترین فروش تاریخ ناتینگهام فارست تنها 3 روز در اختیار الانگا بود؛ مورگان گیبس وایت با پیوستن به تاتنهام با 5 میلیون پوند بیشتر، این رکورد را می‌شکند.
تلاش تاتنهام برای جذب مورگان گیبس وایت نتیجه داد و او به زودی و با مبلغ 60 میلیون پوند بازیکن اسپرز خواهد شد. پس از نهایی شدن انتقال 55 میلیون پوندی محمد کودوس به تاتنهام، این باشگاه لندنی رقم مهم دیگری را برای توماس فرانک، سرمربی جدید خود هزینه خواهد کرد.
به گزارش فابریتزیو رومانو، تاتنهام بند فسخ 60 میلیون پوندی قرارداد مورگان گیبس وایت با ناتینگهام فارست را فعال کرد. گیبس وایت به اسپرز پاسخ مثبت داده و انتظار می‌رود فردا در تست‌های پزشکی شرکت کند.
این بازیکن 25 ساله با حدود 25 میلیون پوند از وولورهمپتون راهی ناتینگهام شد و 10 درصد از رقم انتقال او به تاتنهام به وولوز خواهد رسید. پس از فروش 55 میلیون پوندی آنتونی الانگا به نیوکاسل که گرانترین فروش فارست را به خود اختصاص داد، این باشگاه بازیکن مهم دیگری را در عرض چند روز از دست خواهد داد تا این رکورد نیز جابه‌جا شود.
گفتنی است گیبس وایت با سابقه‌ی انجام 4 بازی برای تیم ملی انگلیس، در 118 بازی برای ناتینگهام آمار 18 گل و 28 پاس گل را ثبت کرد.
بازار

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/907420/مورگان-گیبس-وایت-به-تاتنهام-پیوست
بستن   چاپ