پیام مازند
حضور اصغر فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا | اکران فیلم جدایی نادر از سیمین
پنجشنبه 19 تير 1404 - 21:59:25
پیام مازند - فیلم «جدایی نادر از سیمین» اثر اصغر فرهادی در ایتالیا چند روز قبل با حضور بیش از پنج هزار تماشاگر روی پرده رفت.
به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، جشنواره «سینما ریترواتو» که هر سال برای نمایش آثار برجسته تاریخ سینما در شهر بولونیای ایتالیا برگزار می‌شود، روز دوم جولای (11 تیر)، در حالی که چهارده سال از زمان ساخت فیلم «جدایی نادر از سیمین» می‌گذشت، این اثر سینمایی برنده اسکار را در میدان اصلی شهر بولونیا به نمایش گذاشت.
اصغر فرهادی و سارینا فرهادی مهمان این نمایش ویژه بودند.
فیلم «جدایی نادر از سیمین» به تازگی در نظرخواهی نیویورک تایمز از کارگردانان ، بازیگران و چهره های مطرح هالیوود به عنوان یکی از صد فیلم برتر قرن بیست و یک انتخاب شده‌است. 
جشنواره بین‌المللی «سینما ریترواتو» ویژه آثار کلاسیک و بازسازی شده تاریخ سینما امسال میزان نمایش چند فیلم ایرانی و گفتگویی با اصغر فرهادی سینماگر ایرانی بود.
فیلم‌های «پستچی» ساخته داریوش مهرجویی در سال 1351، «سفر» به کارگردانی بهرام بیضایی محصول سال 1351 و دو فیلم برنده اسکار «جدایی» و «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی در این رویداد به نمایش درآمدند. 

پیام مازند

جشنواره بین‌المللی فیلم «سینما ریترواتو» (Il Cinema Ritrovato) از تاریخ 21 تا 29 ژوئن (31 خرداد تا 9 تیر) در بلونیای ایتالیا برگزار شد.
گفتنی است، این برنامه 9 روز قبل برگزار شده و به تازگی اخبار آن در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/907425/حضور-اصغر-فرهادی-در-جشنواره-«سینما-ریترواتو»-ایتالیا-|-اکران-فیلم-جدایی-نادر-از-سیمین
بستن   چاپ