پیام مازند
احتمال وقوع یک انفجار در کره ماه؛ ماهواره‌ها نابود می‌شوند؟
سه شنبه 24 تير 1404 - 12:08:01
پیام مازند - نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اگر سیارک بزرگی به نام YR4 در سال 2032 به ماه برخورد کند، انفجار بزرگی رخ خواهد داد. در این حالت تکه‌های سنگی به سمت زمین می‌شود. این تکه‌ها می‌توانند ماهواره‌های در مدار زمین را تهدید کنند و در عین حال بارش شهابی زیبایی را در آسمان ایجاد کنند.
به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از ناردات (nordot)، اوایل امسال نگرانی‌هایی درباره احتمال برخورد این سیارک 60 متری به زمین در 22 دسامبر 2032 مطرح شد، اما رصدهای جدید این احتمال را رد کردند. با این حال، این احتمال اکنون بیشتر شده و به حدود 4 درصد رسیده است.
اگر این سیارک به سمت ماه برخورد کند، انفجار آن دامنه انرژی مشابه یک انفجار هسته‌ای بزرگ خواهد داشت و صدها میلیون کیلوگرم خاک و سنگ از ماه به فضا پرتاب خواهد شد. حدود نیمی از احتمال برخورد به قسمت روبروی ماه است که رو به زمین است و در این صورت بخشی از این مواد ممکن است به سمت زمین کشیده شوند.
جو زمین از برخورد تکه‌های کوچک به سطح محافظت می‌کند، اما این ذرات می‌توانند ماهواره‌ها را نابود کنند. پس از برخورد، تعداد شهاب‌های تهدیدکننده ماهواره‌ها ممکن است بیش از هزار برابر حالت عادی افزایش یابد.
با این وجود، احتمال برخورد مستقیم سیارک به قسمت روبروی ماه هنوز پایین است و این سیارک تا سال 2028 دوباره قابل رصد نخواهد بود. اگر خطر برخورد افزایش یابد، احتمالاً می‌توان با برنامه‌ریزی مأموریتی برای جلوگیری از آن اقدام کرد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/908232/احتمال-وقوع-یک-انفجار-در-کره-ماه؛-ماهواره‌ها-نابود-می‌شوند؟
بستن   چاپ