پیام مازند
5 والیبالیست مازندرانی در مصاف با فرانسه
شنبه 28 تير 1404 - 11:44:16
پیام مازند - 5 والیبالیست مازندرانی در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال، امشب به مصاف فرانسه می‌روند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، تیم ملی والیبال ایران از ساعت 22 امشب شنبه 28 تیرماه در سومین مسابقه خود در هفته سوم مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها 2025 در گدانسک به مصاف فرانسه می‌رود.
روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان 14 بازیکن ایران را برای دیدار مقابل فرانسه قهرمان المپیک در هفته سوم لیگ ملت‌ها اعلام کرد.
5 والیبالیست مازندرانی در ترکیب تیم ملی، امشب به مصاف فرانسه می‌روند.
پوریا حسین‌خانزاده، جواد کریمی، امیرحسین اسفندیار، علی حق‌پرست و عیسی ناصری بازیکنان مازندرانی هستند که امشب قرار است به میدان بروند.
روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال 14 بازیکن ایران در این دیدار را مشخص کرد که به قرار زیر است:
پاسورها: جواد کریمی و عرشیا به‌نژاد
قطر پاسورها: امین اسماعیل‌نژاد و بردیا سعادت
دریافت کننده قدرتی: پوریا حسین خانزاده، مرتضی شریفی، علی حق‌پرست، احسان دانش‌دوست و امیرحسین اسفندیار
مدافعان میانی: محمد ولی‌زاده، یوسف کاظمی و سید عیسی ناصری
لیبروها: آرمان صالحی و محمدرضا حضرت‌پور
به این ترتیب متین احمدی و پویا آریاخواه همچون بازی اول و دوم هفته سوم مقابل لهستان و چین، تیم ایران را در دیدار برابر فرانسه همراهی نخواهند کرد و در صورت صلاحدید روبرتور پیاتزا در آخرین مسابقه می‌توانند در ترکیب 14 نفره قرار گیرند.
تیم ملی والیبال ایران در 10 دیدار قبلی خود 5 برد و 16 امتیاز کسب کرده است و در حال حاضر در رتبه دهم جدول لیگ ملت‌ها 2025 قرار دارد.
امیر خوش‌خبر به عنوان سرپرست، روبرتور پیاتزا به عنوان سرمربی، توماس توتولو، رضا تندروان و عبدالرضا علیزاده به عنوان مربیان، جیوانی روسی (بدنساز) علی حدادی (فیزیوتراپیست)، محمدامین شاکری (آنالیزور)، و محمدناصر نقره پرموسائی به عنوان ماسور، کادر فنی تیم ملی والیبال کشورمان را در لیگ ملت‌های والیبال 2025 تشکیل می‌دهند.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/908465/5-والیبالیست-مازندرانی-در-مصاف-با-فرانسه
بستن   چاپ