پیام مازند -
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، سید حسین اسلامی از اولین برداشت لوبیا سبز رقم آریزونا در اراضی زراعی روستای میله و سرخ کلا از حوزه تحت پوشش مرکز جهاد کشاورزی دشت سر شهرستان آمل خبر داد و گفت: برداشت این محصول در 17 هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده و پیش بینی می شود با میانگین عملکرد 12 تن در هر هکتار، 204 تن لوبیا سبز تولید و روانه بازار شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه لوبیا کشت شده در اراضی شالیزاری بعد از برداشت برنج در اواسط مرداد انجام گرفت، افزود: مهم ترین نکته در مورد کاشت لوبیا سبز این است که این گیاه جزء گیاهان فصل گرم محسوب می شود و نسبت به سرما و یخبندان کاملا حساس بوده بنابراین بهتر است که گیاه را در خاک گرم و پس از گذشت فصل سرما کاشته شود.
وی تصریح کرد: لوبیا سبز کم کالری بوده و برخلاف لوبیا خشک، حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است و فیبرهای حلال موجود در لوبیا سبز باعث میشود که میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد، علاوه بر این، متخصصان حوزهی تغذیه معتقدند که این فیبرها باعث کاهش التهاب و فشار خون میشوند و برای همین قلب را در سلامت نگه میدارند.
http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/235190/آغاز-برداشت-لوبیا-سبز-در-آمل-تولید-204-تنی-محصول