پیام مازند
نماینده ولی فقیه در مازندران: شورای ششم ساری از شورای قبلی عبرت بگیرد
سه شنبه 27 مهر 1400 - 3:56:54 PM
ایرنا
پیام مازند- حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر محمدی لائینی روز سه شنبه در دیدار اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری با وی افزود : پایان کار شورای ششم نباید آسیب حیثیتی همانند شورای پنجم داشته باشد  و این شورا اصلا نباید مثل شورای گذشته باشد و باید از شورای قبلی عبرت بگیرد.

وی با اظهار این که پایان عزتمندی مسئولان موضوع مهمی است که در نظام جمهوری اسلامی باید فرهنگ سازی شود ، گفت : پایان عمر خدمتی و مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی باید آبرومندانه و عزتمندانه باشد نه همراه با رسوایی. حیف است ما کشور و شهر شیعه هستیم ، اما در شهرداری و شورای مرکز استان و دیگر شهرهای استان شاهد جرم فساد و اختلاس بعضی ها در شهرداری و شورای شهر باشیم که انعکاس بدی علاوه بر اشخاص برای  تشییع دارد.

امام جمعه ساری وجود اخلاص، همدلی ، وحدت ، سازگاری و انسجام را در مسئولیت جمعی ضروری دانست و افزود : تلاش جهادی و فعالیت میدانی برای شورای جدید یک امری مهم است و مسئولیت ها در شورای شهر و شهرداری ها نباید همراه با رسوایی و خجالت آور باشد.

محمدی لائینی یکی از تخلفات در شورای قبلی شهر ساری را که نیازمند پیگیری و شفاف سازی دانست ، جذب نیروی انسانی مازاد دانست و اظهار داشت : حضور سه هزار نیروی انسانی مازاد در شهرداری ساری باعث تاسف است و  باید یقه متخلفانی که این حجم نیروهای مازاد را بر شهروندان و  بیت‌المال تحمیل کرده اند ، گرفته شود.

وی افزود : باید مشخص شود مازاد نیروی انسانی در شهرداری ساری را  چه کسی بر شهروندان و  بیت المال تحمیل کرده است ؟ باید این تخلف از راه قانونی پیگیری و یقه متخلفان را بگیرید و حداقل شما راه آنان را نروید و باری بر بارها اضافه نکنید. 

امام جمعه ساری با استناد به اظهارات یکی از اعضای شورا در باره آمار نیروی انسانی شهرداری ساری و مقایسه آن با شهرداری گرگان ، اظهار داشت : ، شهرداری گرگان که جمیعت بیشتر از ساری دارد با 2 هزار نیرو کار می کند ، اما شهرداری  ساری با پنج هزار نیرو و مطمئنا درآمدی که باید برای ارائه خدمات به شهروندان هزنیه شود ، در شهرداری ساری صرف حقوق و مزایا کارکنان می شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت : اگر من به جای شما باشم ،خوابم نمی برد. به خاطر دلسوزی و جواب در آخرت خیلی باید تلاش کنید تا رضایتمندی  مردم ساری را به دست بیاورید و برای این منظور باید با هم وحدت و انسجام داشته باشید و طبق قانون و مقررات با هم بسازید و شورا را مدیریت کنید.

 امام جمعه ساری بر ضرورت احترام به حقوق شهروندان توسط اعضای شورای شهر و همچنین در مصوبات شورا تاکید کرد و افزود : هر یک از اعضای شورای شهر هر شعار و برنامه ای را که در زمان تبلیغات انتخاباتی ارائه کرده باید عملیاتی کند چرا که مردم عملکرد شما را رصد می کنند.

وی همچنین خواستار آسیب شناسی جدی عملکرد شورای پنجم شهر ساری و مشکلات شهرداری شد و گفت : مردم از شهرداری ناراضی هستند. باید مشخص شود روزنه فساد در شهرداری ها کجا است ؟ شورای ششم با آسیب شناسی می تواند عملکرد عزتمندانه داشته باشد تا نگاه منفی شهروندان به شهرداری و شورای شهر ساری تغییر کند. 

نماینده ولی فقیه در مازندران یکی از مشکلات مردم در شهرداری را اطاله امور برشمرد و افزود : شورا باید دلایل معطل و طولانی شدن شهروندان برای گرفتن  پروانه و ساخت غیر قانونی در شهرداری را پیگیری کنید.

وی یکی از وظایف شورا را آسیب شیناسی تمامی مناطق شهری و رعایت عدالت در توسعه شهری دانست و تاکید کرد : شورا باید چشم انداز آینده شهری را ترسیم کند. تعرض به اماکن عمومی شهری بویژه بستر و حریم رودخانه ها باید با دقت و جدیت پیگیری شود و نباید در ان زمینه با کسی تعارف داشت.

 نماینده ولی فقیه در مازندران: شورای ششم ساری از شورای قبلی عبرت بگیرد

بدهی یکهزار میلیارد تومای شهرداری ساری  

رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این جلسه با بیان این که شهرداری پنج هزار نیرو انسانی دارد ، پرداختی ماهانه به این تعداد نیرو به عنوان حقوق را حدود 40 میلیارد تومان اعلام کرد.

پرویز شعبانی گفت: در حالی که شهرداری ساری در بهترین شرایط با 2 هزار نیرو می تواند همه خدمات را ارائه بدهد ، افزایش و جذب بی رویه نیرو بر درآمد شهرداری ساری تحمیل شده است.

وی ادامه داد : از 2 سال پیش بدهی های  شهرداری در حال افزایش است و اکنون طبق اسناد رسمی موجود یکهزار میلیارد تومان بدهی شهرداری مطرح است .

شعبانی با اعلام این که در حال حاضر شهرداری ساری به دلیل کمبود اعتبار و بودجه در انجام طرح های عمرانی با مشکل مواجه است ، توضیح داد : پل کابلی شهر ساری که بسیار مهم است 10 ساله شده است و از آن جایی که تملک زمین در این مسیر به سرمایه زیادی نیاز دارد، به نظر می رسد این طرح همچنان راکد بماند.

وی  افزود : چالش جدی شهرداری ساری  طرح نیروگاه زباله سوز است که 10 ساله شده و اگرچه تامین مالی آن از سوی دولت است ، اما این طرح با چالش ساخت ابنیه مواجه است.

رییس شورای شهر ساری با بیان این که اکنون روزانه 120 میلیون تومان و ماهانه حدود پنج میلیارد تومان هزنیه انتقال زباله ساری به استان همجوار است ، گفت : پیمانکاران زیادی نیز از شهرداری طلب دارند.

وی افزود : در دو سال اخیر دیوار بی اعتمادی و بدبینی شهروندان به شورا و شهرداری ساری بسیاربلند شده است که امیدواریم بتواینم اعتماد شهرندان را به دست بیاوریم.


http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/236056/نماینده-ولی-فقیه-در-مازندران--شورای-ششم-ساری-از-شورای-قبلی-عبرت-بگیرد
بستن   چاپ