پیام مازند
استاندار خواستار حل معضل ترافیک جاده‌های مازندران با تعامل تهران شد
دوشنبه 1 آذر 1400 - 10:40:20
پیام مازند - ساری - استاندار مازندران از تشکیل کارگروه مشترک بین مازندران و تهران با هدف حل مسایل راه‌های مواصلاتی استان خبر داد و گفت : باید در وضعیت مدیریت ترافیکی راه‌های منتهی به پایتخت کشور تجدید نظر جدی شود چرا که جاده‌های استان در همه تعطیلات دارای ترافیک 12 ساعته می‌شوند.

به گزارش ایرنا ، سید محمود حسینی پور روز دوشنبه در رزمایش طرح زمستانی نیروی انتظامی ، راهداری ، اورژانس و هلال احمر مازندران در ساری افزود : امکاناتی که اکنون در حوزه ایجاد امنیت راه های استان وجود دارد اصلا پاسخگوی نیاز ملی نیست ، ترافیک جاده های استان روان نیست و مردم کشور که در طول سال با هدف استراحت و تفریح به این خطه سفر می کنند باید 10 تا 12 ساعت در ترافیک بمانند.
وی گفت : جاده های مازندران در همه تعطیلات دارای ترافیک 12 ساعته می شوند. مدیریت استان باید پاسخگو باشد. باید آژیر این خطرات را به صدا در بیاوریم . باید چاره اندیشی و راهکار ارائه کنیم. این که مردم 12 ساعت در ترافیک راه های مازندران می مانند هر لحظه اش بحران است و ستاد مدیریت بحران مازندران باید به این موارد توجه کند.
نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که این نوع مدیریت برای استان مازندران در نظام جمهوری اسلامی قابل قبول نیست ، بیان داشت : این که هر بار با ریزش و رانش کوه جاده های استان مسدود شود ، نشانه ضعف مدیریت در راهداری استان است ، چرا که باید طرح های پیشگیری را به درستی اجرا شود و اگر اصلاحاتی نیاز است باید با ارائه طرح و تخصیص بودجه عملیاتی گردد.
حسینی پور گفت : هر روز بر اثر ریزش کوه جاده های استان مسدود می شود و این اصلا قابل قبول نیست ، راهداری مازندران باید پس از بررسی های همه جانبه طرح به همراه بودجه مورد نیاز ارائه بدهد. استانداری نیز با توجه به خدمات ملی که استان ارائه می دهد پیگیر تامین بودجه در دولت می شود.
استاندار مازندران تاکید کرد : خدمت رسانی بی منت به مردم رویکرد دولت جهادی رئیس جمهوری است و همه ارکان دولت بر اساس این سیاست تلاش می کنند و موضوع حل مشکلات ترافیکی در راه های مواصلاتی استان به عنوان خدمت رسانی به مردم کل کشور در این استان باید به صورت ویژه رفع شود.
وی گفت : به دلیل مشکلات اقتصادی و تراکم کاری مردم کشور برای استراحت و تفریح به مازندران سفر می کنند و این وظیفه ما است که خدمات مطلوبی را به آنان ارائه بدهیم ، ضمن این که باید امکانات وتجهیزات همه دستگاه های مرتبط با راه های استان را تقویت کنیم و گسترش دهیم.
حسینی پور با بیان این که هلال احمر ، اورژانس و پلیس راه تعامل خوبی با راهداری مازندران دارند، گفت : باید با تقویت امکانات و تجهیزات با افزایش ایمنی جاده ها تصادفات در محورهای استان به صفر برسد.
وی افزود : مسئولان مازندران باید به صورت شبانه روزی در مدیریت بحران استان پای کار باشند، یعنی از این پس هیچ راه مواصلاتی استان نباید برای مردم ایجاد مشکل کند. برای رسیدن به این هدف مهم مسئولان نباید خواب داشته باشند تا مردم آرامش داشته باشند.
استاندار مازندران با تاکید بر این که تمامی دستگاه ها باید دارای تقویم پیش بینی و پیشگیری از بحران باشند ، گفت : باید پیش بینی و پیشگیری جایگزین مدیریت بحران شود چون در این صورت اگر بحرانی رخ دهد ، مدیریت آن آسان می شود.
بسیج الگوی حل‌وفصل مشکلات
نماینده عالی دولت در مازندران به هفته بسیج و ترویج تفکر مدیریت جهادی و بسیجی در مازندران اشاره کرد و گفت: امرو زتفکر بسیجی به عنوان یک مکتب در نظام جمهوری اسلامی جهان شمول شده است ، پس از اصلا قابل قبول نیست که ما در داخل کشور مشکلات راه های استان را به صورت روال اداری حل و فصل کنیم.
وی با اظهار این که در شرایط بحران و حوادث طبیعی مازندران همه باید با تفکر بسیجی و جهادی پای کار باشند، افزود : حضور میدانی مسئولان در پای کار نشانه وجود تفکر بسیجی است و از این پس به این موارد توجه جدی می شود.
به گزارش ایرنا اگرچه امروز اول آذرماه همزمان با سراسر کشور طرح انتظامی و امدادی زمستانی با هدف اعزام نیروهای پلیس راه ، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، امداد جاده‌ای اورژانس 115 و جمعیت هلال احمر در محورهای برفگیر استان مازندران به طور رسمی شروع شد ، اما به دلیل سرمای زودرس و طبق هشدارهای هواشناسی همه نیروهای این طرح در استان از یک ماه گذشته در محورهای مختلف بوژه کوهستانی استان مستقر شده بودند.
استان مازندران 10 هزار و 400 کیلومتر جاده اصلی و روستایی دارد که سه هزار و 600 کیلومتر آن راه های اصلی است که 14 گردنه برفگیر در آن قرار دارد. همه ساله عملیات زمستانی در این دامنه ها با حضور 2 هزار نفر از نیروهای پلیس راه، امداد و نجات و راهداران اجرایی می شود.
در زمستان سال جاری نیروهای اورژانس 115 و جمعیت هلال احمر با 93 پایگاه شامل 130 دستگاه آمبولانس ، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک فروند بالگرد، جمعیت هلال احمر با 50 پست و پایگاه خودرویی و نیروهای راهداری نیز با 220 دستگاه ماشین آلات در این طرح شرکت دارند.
برچسب‌ها
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سازمان اورژانس کشور استانداری مازندران مازندران سازمان امداد و نجات هلال‌ احمر

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/243099/استاندار-خواستار-حل-معضل-ترافیک-جاده‌های-مازندران-با-تعامل-تهران-شد
بستن   چاپ