تولید سالانه 6500 تن گوشت قرمز در ساری
سه شنبه 21 تیر 1401 - 10:51:41 AM
ایسنا
|
|
پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: این شهرستان با داشتن 736 هزار واحد دامی، سالانه 6580 تن گوشت قرمز تولید و روانه بازارهای مصرف می کند. رضا پورفلاح در جمع خبرنگاران با اعلام خبر فوق اظهار کرد: برای حمایت از تولید و حفظ امنیت غذایی، نهاده های یارانه دار، تسهیلات سرمایه در گردش از طریق کارت های اعتباری خرید نهاده دامدارکارت و مرغدارکارت در شهرستان ساری توزیع شد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه این واحدها شامل 65 هزار راس دام سنگین و 365 هزار و 900 راس دام سبک هستند، اضافه کرد: بخش دامی علاوه بر پتانسیل بالا در اشتغال مستقیم و تولید و پرورش، ظرفیت بالایی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد. پورفلاح با بیان اینکه صنایع تبدیلی و تکمیلی ضمن کاهش میزان بیکاریهای دائمی و فصلی در مناطق روستایی، زمینه مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش تولیدات، بهره وری، ایجاد فرصتهای شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخشهای اقتصادی و کاهش نابرابریهای منطقهای کمک می کند، گفت: 5 ایستگاه جمع آوری شیر، چهار واحد کارخانه خوراک دام و 6 کارخانه لبنیات در این شهرستان فعال است.
http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/261248/تولید-سالانه-6500-تن-گوشت-قرمز-در-ساری
|