پیام مازند
جهاددانشگاهی برای خلق ثروت، پژوهش را تجاری سازی کرده است
چهارشنبه 29 تیر 1401 - 12:34:56 PM
ایسنا
پیام مازند -   یک پژوهشگر حوزه صنایع و فناوری در مازندران معتقد است: جهاددانشگاهی برای تولید ثروت، پژوهش را تجاری سازی کرده و ارتباط موثری با دانشگاه ها، بخش خصوصی و مراکز رشد همراه با نقش آفرینی موثر داشته است.
حسن هدایتی شیرسوار در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه چپکرود جویبار طرفیت عظیم برای مازندران است گفت: جهاد دانشگاهی بادرایت خود با شناسایی این ظرفیت سعی در استفاده بهینه از آن را داشته است.
هدایتی شیرسوار تصریح کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی با توجه به اهداف سازمانی خود طرفیت زیادی در مانور دادن در حوزه های مختلف دارد.
وی جهاد دانشگاهی را پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت برشمرد و افزود: این نهاد در حوزه کمک به کسب و کار و تولید در راستای خودکفایی نیز گام مثبتی برداشته است.
رئیس اسبق دانشگاه علمی کاربردی بابل حیطه پژوهش کارآفرین و تربیتی را از دیگر محورهای فعالیت جهاددانشگاهی دانست و یادآور شد: با وجود فعالیت گسترده اما به سبب خودگردان بودن جهاد دانشگاهی نتوانسته به دلیل مباحث هزینه ای به طور شایسته و متناسب با ظرفیت خود عمل کند بنابراین سرمایه گذاری روی این نهاد، مسبب برون رفت بسیاری از مشکلات شهری خواهد بود.
این پژوهشگر مازندرانی به فعالیت دانش بنیانی جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: این نهاد همچنین در حوزه پژوهش و آموزش نیز موفق عمل کرده است.
هدایتی شیرسوار در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه ارزیابی شما از عملکرد جهاد دانشگاهی چیست خاطرنشان کرد: نه تنها جهاد دانشگاهی بلکه همه دانشگاه های دانش بنیان برای موفقیت و رشد بیشتر نیازمند بررسی مدل رقابتی و مدل اقتصادی در کشور هستند و باید ساختارها ریشه ای اصلاح شوند تا نقش آفرینی سازمان ها ملموس تر باشد.
وی با اشاره به اینکه چندین پروژه پژوهشی در دست بررسی و اقدام دارد تصریح کرد: روستاسازی به جای شهرسازی با همکار چهار شرکت دانش بنیان، پروژه مخابرات پیشرفته در هوش مصنوعی، پروژه کشاورزی دقیق در بابل در راستای توانمندسازی و توسعه منابع که چنانچه جهاددانشگاهی تمایل به همکاری داشته باشد این آمادگی همکاری در ما وجود دارد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/261858/جهاددانشگاهی-برای-خلق-ثروت،-پژوهش-را-تجاری-سازی-کرده-است
بستن   چاپ