پیام مازند
رویکرد ما حرکت بسمت آموزشگاه‌های دانش بنیان است
سه شنبه 4 مرداد 1401 - 1:19:44 PM
ایسنا

پیام مازند- زکیه شریفی ایزدی این مرکز را یک از مراکز 20 گانه اداره کل فنی و حرفه ای استان مازندران معرفی کرد و افزود: 16 کارگاه ثابت در رشته های کشاورزی، صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر در این راستا فعالیت می کنند

شریفی خاطرنشان کرد: علاوه بر کارگاه های ثابت، کارگاه های سیار در حاشیه شهرها اعم از زندان، پادگان و بعضی مراکز همچون زنان آسیب پذیر و معتادین بهبود یافته توسط این مرکز در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه 300 واحد آموزشگاهی در ساری و میاندرود تحت نظارت این مرکز در رشته های مختلفی همچون طراحی دوخت، صنایع شیمیایی، دریایی و صنایع چوب فعالیت می کند گفت: هدف اصلی مرکز ما آموزش های غیر رسمی در غالب آموزش های مهارتی است که اکثر اشتغال ها به واسطه همین آموزش های مهارتی انجام می گیرد، بنابراین اصناف برابر ماده 13 قانون صنفی جهت اشتغال به کار باید توسط این مرکز تعیین صلاحیت حرفه ای شوند.

رئیس مرکز فنی حرفه ای شماره 3 ساری تصریح کرد: ما متولی آموزش هستیم و داشتن مدرک برای گرفتن تسهیلات الزامی است، در این مرکز حدود 4 الی 5 کارگاه مختلط و 11 کارگاه مختص به بانوان است.

شریفی با اظهار به اینکه رویکرد ما حرکت به سمت آموزشگاه های دانش بنیان است تاکید کرد: به همین منظور آموزشگاه «T 1» در ساری در بخش اتوماسیون و هوش مصنوعی در زمینه کشاورزی در حال فعالیت است و در روزهای آینده کارگاه پرورش قارچ مجهز به هوش مصنوعی برگزار می شود.

وی خواستار همکاری دستگاه های اجرایی با مجموعه فنی حرفه ای شد و با بیان اینکه انتظار داریم دستگاه ها و ارگان ها ما را به رسمیت بشناسند تاکید کرد: تمام تلاش ما این است دستگاه های اجرایی ما را بیشتر بشناسند و به شهروندان معرفی کنند اما متاسفانه برخی دستگاه ها، مرکز فنی و حرفه ای را زیرمجموعه آموزش و پرورش می دانند که کاملا اشتباه است.

رئیس مرکز فنی حرفه ای شماره 3 ساری اظهار کرد: ما متولی آموزش در بخش اشتغال هستیم و می توانیم نیروهایی که نیاز به مهارت دارند را تربیت کنیم؛ از دستگاه هایی همچون اصناف و صنعت معدن تقاضا داریم نیروهایی که نیاز به مهارت و آموزش دارند را به ما معرفی کنند.

شریفی خطاب به رسانه ها درخواست کرد: از رسانه ها انتظار داریم به کمک ما بشتابند و نسبت به معرفی فعالیت های مراکز ما اقدام کنند تا شهروندان بیشتر از خدمات ما بهره مند شوند .

وی با اشاره به اینکه شایسته است خیرین به مراکز فنی حرفه ای کمک کنند چرا که خیریه تنها کمک به ساخت مدرسه و مسجد نیست افزود: خیرین می توانند به صورت هبه و خرید تجهیزات به مرکز فنی و حرفه ای کمک کنند تا به نوعی متولی ایجاد شغل در جامعه شوند، باید این فرهنگ در جامعه گسترش پیدا کند تا موجب افزایش آموزش و مهارت در جامعه گردد.

رئیس مرکز فنی و حرفه ای شماره 3 ساری یادآور شد: شهرداری ساری به ویژه سازمان فرهنگی این نهاد، فعالیت خوبی در حوزه فنی حرفه ای را آغاز کردند که در 5 خانه شهروندی در حال آموزش هستیم و همچنین در زمینه نمایشگاه حجاب و عفاف همکاری خوبی با شهرداری شکل گرفت که در این راستا شورای شهر ساری نقش قابل توجهی در تحقق این همکاری دوسویه ایفا نموده است.


http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/262308/رویکرد-ما-حرکت-بسمت-آموزشگاه‌های-دانش-بنیان-است
بستن   چاپ