پیام مازند
ایجاد بازارچه اقتصاد مقاومتی، گامی بزرگ برای حمایت از تولیدکنندگان
شنبه 15 مرداد 1401 - 12:58:16 PM
راه دانا
پیام مازند - نعمت‌الله اسدی گفت: با توجه به اینکه در تولید شهرستان نور با مشکل برند برای بازار فروش و صادرات رو به رو هستیم با همکاری و اتحاد و ایجاد بازارچه اقتصاد مقاومتی در شهرستان می‌توانیم گام بزرگی برای حمایت از تولیدکنندگان شهرستان برداریم.
  نعمت‌الله اسدی در حاشیه نمایشگاه اسوه در بخش چمستان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهارکرد: نمایشگاه اسوه یکی از برنامه‌های شاخص است و در این نمایشگاه عملکردهای پایگاه‌ها و آحاد مردم که در قالب بسیج همگانی در عرصه‌های مختلف، نقش آفرینی کردند، به اجرا در می‌آید.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه به همت حوزه‌های خواهران حضرت رقیه(س) و برادران امام سجاد(ع) چمستان برپا شد، افزود: فعالیت‌ها این نمایشگاه در عرصه‌های کمک‌های مومنانه، نخبه پروری، تهیه جهیزیه، تولید ماسک در ایام کرونایی، طرح جوانه‌های صالحین به ویژه در ایام تابستان، فعالیت در حوزه های فرهنگی وعلمی، ایجاد کارگاه‌های پرورش گل و گیاه و مرغ و جوجه در پایگاه‌ها و ... است که جای بسی قدردانی دارد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور به بیان اینکه امیدواریم با تلاش بسیجیان در حوزه‌ها و پایگاه‌های گام‌های شایسته را در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب برداریم، خاطرنشان‌کرد: بسیج با نقش‌آفرینی سپاه حدود چهار سال است که برنامه‌های اقتصادی را در قالب صندوق مردم یار بسیج اجرا می‌کند و به این توانمندی رسید که در نگاه اقتصاد مقاومتی در سطح پایگاه‌ها نیاز به خدمات‌دهی به عرصه وام دهی کلان را نداریم.
اسدی یادآورشد: پایگاه‌های مقاومت با استفاده از صندوق مردم یار کارهای اقتصادی خانگی و زودبازده را اجرا می‌کنند و در عرصه عفاف و حجاب در این نمایشگاه تولیداتی را شاهد بودیم که مسئولان شهرستان باید از توانمندی‌ها و تولیدات داخلی بهره‌مند شوند.
وی گفت: یکی از راهکارهای اجرایی اقتصاد مقاومتی توجه به تولیدات داخلی است که با اجرای این نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدات شهرستان معرفی می‌شوند و این نمایشگاه دومین نمایشگاه اسوه در شهرستان است و سایر نمایشگاه‌ها در حوزه‌های دیگر اجرایی می‌شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نور با اشاره به دغدغه‌های ولی امر مسلمین در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهارکرد: بسیج طلایه‌دار اقتصاد مقاومتی است و مسئولان باید اقتصاد درون محور را جدی بگیرند و از آن حمایت کنند که مهمتر از مشارکت مادی، حمایت معنوی و بهره‌مندی از توانمندی‌های بسیج در این راستا است.
اسدی با اشاره به توانمندی بسیجیان برای رفع مشکلات در محله مهدوی تأکیدکرد: شهرستان نور با 41 پایگاه محله‌محور با استفاده از ظرفیت روستا مانند بسیج، دهیار، شورا، امام جماعت و ... این توانمندی را دارد که مسائل را احصا و برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی‌اظهارکرد: با توجه به اینکه ظرفیت و پتانسیل برای تولید داخلی در شهرستان داریم اما در بازار فروش ضعیف هستیم و برندسازی یکی از راه‌های مهم برای رفع این مشکل است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نور بیان کرد: نهادهای متولی باید برای تولیدات شهرستان پای کار باشند و با برندسازی و اخذ قرارداد با شرکت‌ها برای بسته‌بندی‌ تولیدات داخلی، بهترین برنامه در برندسازی را اجرا کنیم.
اسدی با اشاره به گیاهان دارویی خودرو در بخش بلده که مورد توجه استاندار و فرماندار شهرستان است، تاکید کرد: در بلده 110 نوع گیاه دارویی وجود دارد که با برندسازی و بسته بندی‌های مناسب می‌توانیم آن را به کشورهای دیگر صادر کنیم.
وی با بیان اینکه بسیج آمادگی لازم را در بخش تولیدات داخلی دارد، اظهارکرد: با توجه به اینکه در تولید شهرستان با مشکل برند برای بازار فروش و صادرات رو به رو هستیم با همکاری و اتحاد و ایجاد بازارچه اقتصاد مقاومتی در شهرستان می‌توانیم گام بزرگی برای حمایت از تولیدکنندگان شهرستان برداریم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نور با اشاره به اینکه فرش ایرانی یک برند از سال‌های دور در دنیا است، افزود: اصل و ریشه تولیدات فرش و تابلو فرش متعلق به کشور ما با سابقه کهن است و امروز در همان عرصه بسیجیان فعال هستند و باید این تولیدات فاخر به صادرات تبدیل شود.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/263223/ایجاد-بازارچه-اقتصاد-مقاومتی،-گامی-بزرگ-برای-حمایت-از-تولیدکنندگان
بستن   چاپ