پیام مازند
کشت طلای سبز در جویبار
سه شنبه 1 آذر 1401 - 10:09:00 AM
خبربان
پیام مازند -   این برهه از زمان که محصولات کشاورزی اهمیت زیادی در اقتصاد دنیا دارد و کلید تامین غذای جهان به شمار می رود حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی نقش بسزایی در تثبیت این شغل دارد.
سید حسن حسینی از روستای کفشگرکلای جویبار است که به تولید محصولات کشاورزی می‌پردازد.
وی در کنار زمین باغی خود 3200 متر سوله دارد که در سال های گذشته در این سوله‌ها کشت خیار انجام می‌شده است.
 
وی گفت: به دلیل اینکه کشت خیار در مازندران اشباع شده است و ریحان در 6ماهه دوم سال و فروردین و اردیبهشت به دلیل سرما انجام نمی‌شود، تصمیم گرفتم زمین زراعی خود را به کشت ریحان اختصاص دهم.

پیام مازند

حسینی از کشت ریحان بعنوان طلای سبز یاد کرد و ادامه داد: با اینکه امسال برای اولین بار کشت ریحان را شروع نمودم در این راه موفق بودم.
وی 500 متر از زمین خود را به کشت تربچه و 2 هزار و 700 مترمربع را به کشت ریحان اختصاص داده است.
این تولیدکننده محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: ریحان از زمان کاشت تا برداشت 25 روز طول می‌کشد و در سال می‌توانیم هفت مرحله کاشت ریحان را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه توانستم برای مردها و زنان روستا اشتغال‌زایی کنم، افزود: در حال حاضر روزانه 5 نفر و در صورت توسعه سوله و امکانات این تعداد به 15 نفر افزایش می‌یابد.
حسینی با گله مندی از مسوولان استان مازندران، گفت: متاسفانه نتوانستم هیچ وامی از هیچ نهادی دریافت نمایم و تاکنون هیچ‌گونه حمایتی از طرف مسوولان صورت نگرفته است.
وی افزود: مسؤولان به تولیدکنندگان مازندران توجه بیشتری کنند و نگذارند بودجه ها به استان‌های دیگر برود.

پیام مازند

حسینی اظهار کرد: ریحانی که در بازار وجود دارد از اصفهان می آید و به هیچ عنوان عطر و بوی ریحان‌های محلی مازندران را ندارد؛ مازندران با وجود داشتن خاکی که از جنس طلا است، می‌تواند در همه زمینه‌های کشاورزی سرآمد تولید و بی‌نیاز از واردات محصولات کشاورزی باشد.
وی هزینه انجام این کار را 530 میلیون تومان با سرمایه شخصی اعلام کرد.
محمدمهدی عباس‌زاده مدیر جهاد کشاورزی جویبار با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون مبلغ 200 میلیارد ریال در سامانه سیتا تبصره 18بند الف(شامل بخش‌های مختلف کشاورزی)، مبلغ 20میلیارد ریال در بخش مکانیزاسیون و مبلغ 6میلیارد ریال در بخش مشاغل خانگی تسهیلات پرداخت شده است، گفت: برای تعداد 164 نفر اشتغال‌زایی شده است.
وی افزود: تسهیلات بخش کشاورزی از منابع مختلفی تامین می شود که بسته به اولویت کشت و مجوز تولید به تولیدکنندگان تعلق می‌گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار خاطرنشان کرد: داشتن پروانه بهره‌برداری و ارائه درخواست تسهیلات از سوی تولید‌کنندگان لازمه‌ی دریافت این تسهیلات است.
 

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/270583/کشت-طلای-سبز-در-جویبار
بستن   چاپ