پیام مازند
نتیجه مصوبات سفر هیات دولت به مازندران پس از یک سال
شنبه 20 اسفند 1401 - 10:55:40 AM
ایرنا
پیام مازند- آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ،رییس‌جمهور روز جمعه بیستم اسفند ماه سال گذشته در قالب هفدهمین سفر استانی هیات دولت و به منظور بررسی اولویت‌های توسعه مازندران و رفع مشکلات مردم به این استان سفر کرد ، سفری که پس از گذشت یکسال بیشتر مصوبات با تخصیص اعتبارات به پیشرفت های قابل توجهی رسیده است.

مدیریت و فعالیت جهادی دولتمردان در مازندران با اقدام عملی برای گره گشایی از مشکلات مردم در اجرای مصوبات سفر ،امید به توسعه در بین مردم زنده شده است ،اگرچه بیشتر طرح های نیمه تمام مازندران که در قالب مصوبه سفر به آن توجه شده ،تخصیص اعتبار برای سال های 1401 تا 1403 بوده است ، اما با تلاش مجدانه مسوولان عالی استان و مدیران کل دستگاه های اجرایی ، شاهد تخصیص اعتبارات ویژه ای در مصوبات سفر به این استان هستیم.

حدود 50درصد از اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به استان در حوزه عمرانی است طبق زمان‌بندی تمامی طرح‌ها در بخش‌های مختلف با تلاش دستگاه‌های اجرایی و پیگیری های ملی در زمان تعیین شده در گام اجرایی قرار گرفت.

بررسی ها نشان می دهد که عمده طرح هایی که به بهره بردای رسیده است در حوزه ورزشی، زیرساختی، اقتصادی، عمرانی و فرهنگی بوده است، در ضمن با تکمیل این طرح‌های نیمه تمام برای 2 هزار و 500 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

تالار مرکزی ساری نمونه بارز عملی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور در مازندران

تالار مرکزی فرهنگ و هنر ساری که از مصوبات سفر استانی دولت نهم بوده است و سال‌ها به دلیل اعتبار قطره‌چکانی نیمه‌ تمام مانده بود ، با پیگیری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم و اختصاص اعتبار مورد نیاز در شانزدهمین سال پس از آغاز کلنگ‌زنی یازدهم شهریور امسال با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بهره برداری رسید.

طبق برنامه اختصاص مبلغ 80 میلیارد تومان برای تکمیل تالار مرکزی ساری توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به ترتیب مبلغ 50 میلیارد تومان در سال 1401 و مبلغ 30 میلیارد تومان در سال 1402 در نطر گرفته شده بود که تاکنون 130 میلیارد تومان هزینه و این طرح عملی شد .

تکمیل این مجتمع بزرگ فرهنگی و هنری که با عزم جدی دولت سیزدهم به مرحله بهره‌برداری رسید یکی از مطالبات جدی اهالی فرهنگ و هنر مازندران طی سال‌های اخیر بود که با نگاه ویژه دولت طی یک سال اخیر به سرانجام رسید.

پیشرفت 70 درصدی کتابخانه مرکزی ساری

اختصاص مبلغ 30 میلیارد تومان برای تکمیل کتابخانه مرکزی ساری توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به ترتیب مبلغ 20 میلیارد تومان در سال 1401 و مبلغ 10 میلیارد تومان تا خرداد سال 1402 از مصوبات سفر است که تا کنون اعتبار هزینه شده برای این طرح فرهنگی 45میلیارد تومان است.

احداث کتابخانه مرکزی مازندران در هیات دولت وقت در سال 89تصویب شد و با اهدای زمین بیش از هفت هزار متر مربعی از سوی شهرداری ساری این پروژه در همان سال در این شهر کلنگ زنی شد و عملیات اجرایی آن یکسال بعد آغاز شد.
کتابخانه مرکزی با توجه به داشتن مخزن استاندارد که تنوع کتاب با موضوعات مختلف در آن یافت می شود در نگاه کتابخوانان و محققان به عنوان مرکزی برای انجام کارهای تحقیقاتی و مقالات علمی به شمار می رود.

بازگشت ورزشگاه وطنی قائمشهر به مدار فوتبال ایران نمونه عزم دولت در اجرایی شدن مصوبات سفر

قدیمی‌ترین ورزشگاه مازندران که طی سال‌های اخیر به دلیل فرسوده بودن امکانات و زیرساخت‌ها ،همواره با چالش‌هایی مواجه بود، همزمان با دومین روز هفته دولت سال جاری پس از تکمیل عملیات بهسازی و نوسازی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و حضور تعدادی از مدیران استانی و شهرستانی، چهره‌های ملی و هزاران هوادار نساجی یک بار دیگر به فضای فوتبالی کشور برگشت.

این ورزشگاه که عملیات بهسازی و نوسازی آن از 19 مرداد سال 1400 آغاز شده بود، طی یک سال با صرف هزینه‌ حدود 70 میلیارد تومانی بخش دولتی به شرایط مناسب زیرساختی و تجهیزاتی رسید و اکنون به عنوان یک ورزشگاه مجهز و با کیفیت برای برگزاری مسابقات خانگی نساجی در اختیار این باشگاه قرار گرفت.

تعویض چمن ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر از چمن مصنوعی به چمن طبیعی یکی از مهم‌ترین مطالبات کادر فنی و مدیریتی و هواداران این تیم طی سال‌های اخیر بود که اکنون این مطالبه محقق شده و نساجی از این پس روی چمن با کیفیت ورزشگاه شهید وطنی از حریفان میزبانی خواهد کرد.

اختصاص مبلغ 60 میلیارد تومان برای تکمیل 26 سالن ورزشی و زمین چمن مصنوعی از دیگر مصوبات در حوزه ورزشی سفر رییس جمهور به مازندران است که تا کنون پیشرفت فیزیکی این سالن ها به 50 درصد رسیده است.

اختصاص مبلغ پنج میلیارد تومان برای تکمیل استادیوم ورزشی چالوس در سال 1401 نیز از دیگر مصوبات است که طبق اعلام رسمی با تخصیص صد درصدی زمین چمن آماده شد و با اعتبار موجود اسکلت و فضای جانبی و تاسیسات و محوطه سازی و انشعابات در دست انجام است.

طرح های زیست محیطی پیشتاز عملی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از عملیاتی شدن 90 درصد مصوبات سفر رئیس جمهور در حوزه زیست محیطی این استان خبر داد و گفت: از مجموع 10 میلیارد تومان برای تجهیزات اطفاء حریق مناطق تحت مدیریت محیط زیست توسط سازمان برنامه و بودجه کشور اکنون 80درصد این اعتبار تخصیص یافت .

عطاالله کاویان افزود: از محل سفر رئیس جمهور به استان، 350 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای حفاظت از عرصه‌های زیست محیطی تخصیص یافت که از این میزان تاکنون 103 میلیارد ریال جذب و در بخش‌های مورد نظر هزینه شده است.

وی گفت: در سفر رئیس جمهور در مجموع هفت مصوبه برای حفاظت از عرصه‌های زیست محیطی مازندران در نظر گرفته شد که حدود نیمی از آن با توجه به اهمیت موضوع مربوط به احیای تالاب میانکاله بوده است.

به گفته وی این مصوبات شامل تجهیز پایگاه‌های اطفای حریق در مناطق زیرپوشش، حصارکشی منطقه حفاظت شده سمسکنده ساری، تعمیر و تجهیز ساختمان های محیط بانی و تجهیز نیروهای یگان حفاظت، مطالعه و بررسی مشکلات زیست محیطی ناشی از استفاده سوخت مازوت نیروگاه شهید سلیمی نکا، راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی‌های زیست محیطی، تهیه طرح احیای تالاب میانکاله و صدور مجوز پروانه بهره‌برداری برای 11 واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آببندانک بوده است.

کاویان از تخصیص 100 میلیارد ریال اعتبار از محل مصوبات سفر رئیس جمهور برای تهیه طرح احیای تالاب میانکاله خبر داد و افزود: طرح احیای تالاب میانکاله از طریق انتقال آب دریای خزر و پمپاژ و آنتقال آب از حوضه های همجوار تهیه و در سازمان حفاظت محیط زیست کشور مراحل پایانی را طی می کند که پس از تصویب نهایی، نسبت به تخصیص منابع مالی مورد نیاز این طرح اقدام می شود.

وی با اشاره به وقوع آتش سوزی های سریالی بویژه در سال های اخیر در تالاب میانکاله که بیشترین آسیب را به حوزه محیط زیست مازندران وارد کرد، بیان داشت: پس از سفر رئیس جمهور و تامین منابع مالی مورد نیاز، نسبت به خرید تجهیزات و تقویت امکانات اطفای حریق در میانکاله اقدامات بسیار موثری صورت گرفته است.

وی خرید یکدستگاه لودر برای ایجاد آتش‌بر در مناطق آتش سوزی، یکدستگاه پمپ آب به همراه تجهیزات جانبی و استفاده از یکدستگاه بالگرد را بعنوان بخش کوچکی از این اقدامات اعلام و اضافه کرد: همچنین از محل مصوبات سفر 2 دستگاه پهباد برای نظارت و پایش مستمر تالاب میانکاله خریداری شد.

تالاب بین المللی میانکاله در شرق مازندران دارای 40 هزار هکتار مساحت آبی است که از دهستان میانکاله در شهرستان بهشهر تا آشوراده در استان گلستان گسترده است، این منطقه به دلیل داشتن پهنه آبی مناسب با ذخایر غذایی غنی و آبزیان همه ساله پذیرای بیش از 30 تا 40 گونه از پرندگان مهاجر زمستان گذران و بیش از 100 گونه از پرندگان بومی آبزی و کنارآبزی است.

تحقق کامل درخواست مردمی در سفر رئیس جمهور به مازندران

در سفر آیت الله سیدابراهیم رئیسی به مازندران 57 هزار و 337 مورد درخواست مردمی ثبت شد که از این تعداد 14 هزار و 995 مورد مربوط به دریافت تسهیلات بوده که از این بین دریافت تسهیلات قرض الحسنه، رونق تولید، کمک‌های مالی، وام خود اشتغالی و وام اشتغال پنج درخواست اول مردم استان از رئیس‌جمهور بود.

طبق آمار رسمی ستاد و بازرسی ویژه پیگیری مصوبات سفر رییس جمهوری استانداری مازندران طی یکسال با همراهی بانک‌های استان و با پرداخت یک هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید برای 2 هزار و350 نفر اشتغالزایی و بیمه کارگری آنان در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ثبت شده است.

از طرفی ارمغان دستور صریح رئیس جمهور در ارتباط با شفاف‌سازی آخرین وضعیت کارخانه‌ها، واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی راکد یا تعطیل و بررسی برای جهش تولید با احیا و راه‌اندازی 104 واحد صنعتی و تولیدی در یکسال گذشته، بارقه امید را بر پیکر نیمه جان واحدهای صنعتی مازندران و نوید روزهای خوش برای فعالان اقتصادی و صنعتگران را زنده کرده است.

دیدگاه‌های رئیس جمهور در ارتباط با شفاف‌سازی وضعیت کارخانه‌ها، واحدهای تولیدی راکد یا تعطیل کشور و درخواست ایشان از مسوولان امر در ارتباط با وضعیت جهش تولید در حوزه صنعت و اشتغال و ارایه راهکارهای عملی در شتاب‌بخشی فعالیت‌های این حوزه، در یکسال گذشته بارقه امید را در دل صنعتگران مازندرانی زنده کرد و واکاوی داده‌های آماری نشان می‌دهد که فعالان اقتصادی از برنامه‌های اجرایی دولت سیزدهم در این بخش رضایت دارند.

از سوی دیگر اهمیت دستاورد دولت سیزدهم برای احیای واحدهای صنعتی در ماه‌های گذشته از این حیث دارای اهمیت است که براساس آخرین آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، بیش از سه‌هزار واحد صنعتی و تولیدی در استان وجود دارد که از این تعداد 250 واحد صنعتی راکد آنچه که صاحب‌نظران با عنوان کمبود نقدینگی، قوانین سخت‌گیرانه بانک‌ها، گرانی مواد اولیه، بالا بودن نرخ بهره بانکی، بازار فروش و مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی و فشارهای خارجی و تحریم صاحبنظران بر می‌شمارند از دولت‌ سابق به مسئولان دولت سیزدهم به ارث رسیده است.

زیرساخت های کشاورزی مازندران برمدار توسعه با عملی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور

بر اساس آمارهای رسمی سفره رنگین 85 میلیون جمیعت کشور را کشاورزان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی تامین می کنند و در این بین نقش مازندران که 400 هزار کشاورز آن حدود هشت میلیون تن محصولات مختلف کشاورزی تولید می کنند ، بسیار مهم و حساس است . همسویی وزارت جهاد کشاورزی دولت سیزدهم با نقش کشاورزی این خطه در امنیت غذایی کشور سبب شد تا 27درصد از مجموع اعتبارات سفر رئیس جمهور به این خطه به بخش کشاورزی مازندران اختصاص یافت.

بررسی شاخص های کشاورزی مازندران به عنوان قطب تولید محصولات این بخش در کشور نشان می دهد که راهبردهای توسعه در تمامی زیربخش های کشاورزی استان با اجرایی شدن بخشی از مصوبات سفر عملیاتی شده است.

تجهیز و نوسازی اراضی زیر سدهای مخزنی، بندهای انحرافی مستقل و شالیزاری اختصاص مبلغ 600 میلیارد تومان جهت زهکشی اراضی کشاورزی به ترتیب 150 میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه، 350 میلیارد تومان وزارت جهادکشاورزی و 100 میلیارد تومان از اعتبارات استان طی سال 1401 تا 1403 است که تا کنون پروژه شیرخوار کال ،سوخته آبندان و برج خیل سیمرغ و دینه سر و تنبال سیمرغ در دست مناقصه و انجام است و از محل اعتبار استانی یک میلیارد تومان اختصاص یافت.

همچنین از محل اعتبار تخصیص سفر این طرح ها در روستاهای بالا بازیار بابل، قلعه پایان گلوگاه، امامده بهشهر و سپاه و سعید کال بابلسر و فوتم علیا و برجنده محمود اباد در دست انجام است و از محل اعتبار استانی 2 میلیارد تومان اختصاص یافت.

اختصاص مبلغ 180 میلیارد تومان برای مرمت و لایروبی آب بندان توسط سازمان برنامه و بودجه طی سال 1401 تا 1403 از دیگر مصوبات بخش کشاورزی مازندران است که تا کنون با تخصیص حدود 50 میلیارد تومان برابر با 20 درصد از عتبار سفر بابت مرمت آب بندان ها عملیاتی شد است.

از محل اختصاص مبلغ 200 میلیارد تومان جهت پوشش بتنی کانال های آبیاری شبکه های فرعی پایاب سدهای مخزنی به ترتیب 150 میلیارد تومان وزارت جهادکشاورزی و 50 میلیارد تومان از اعتبارات استان نیز تا کنون حدود 6 میلیارد تومان تخصیص یافت.

همچنین از محل اختصاص مبلغ 130 میلیارد تومان برای اصلاح، نوسازی و احیاء باغات سیاه ریشه و مرکبات به ترتیب 80 میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه، 30 میلیارد تومان وزارت جهادکشاورزی و 20 میلیارد تومان از اعتبارات استان تا کنون از محل اعتبار استانی 500 میلیون تومان تخصیص یافت.

بررسی از مصوبه اختصاص مبلغ 40 میلیارد تومان برای تولید نهال سالم و اصیل در پژوهشکده مرکبات رامسر به ترتیب 25 میلیارد تومان وزارت جهادکشاورزی و 15 میلیارد تومان از اعتبارات استان نیز نشان می دهد که تا کنون برابر با 10 درصد یعنی از محل اعتبار استانی یک میلیارد تومان اختصاص یافت.

از مجموع مصوبه اختصاص 250 میلیارد تومان به حوزه شیلات استان مازندران شامل بهسازی بنادر صیادی 10 میلیارد تومان، طرح تعدیل، ساماندهی، اقتصادی کردن و تثبیت اشتغال در تعاونی‌های صیادی 100 میلیارد تومان، ایجاد اسکله و سایت پشتیبان پرورش ماهی در قفس 100 میلیارد تومان، پرورش میگو در اراضی بهشهر 20 میلیارد تومان و طرح کلان تولید قزل‌آلای رنگین کمان عاری از بیماری‌های خاص 20 میلیارد تومان اعتبار است که تا کنون احداث حدود 200 متر اسکله،احداث موج شکن های فرعی و اصلی ،احداث دیواره هادی رسوب عملیات در دست اقدام ،خرید سیستم اطفاء حریق و نصب آن دربندر صیادی بابلسر ،خرید ، تعمیر ونصب تجهیزات کمک ناوبری و چراغ روشنایی بندر ، چراغ های هد موج شکن ، مخابرات دریایی ، تعمیر و مرمت سیستم آبرسانی ، برق رسانی ، سوخت رسانی و خرید ، نصب ، تعمیر و مرمت دوربین های مداربسته عملیات باقیمانده،بهسازی ، لایروبی تکمیل وتجهیز بندرصیادی بابلسر - از محل اعتبار استانی 300 میلیون تومان اختصاص یافت.

مصوبات سفر رئیس جمهوری در میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران

آیت الله رئیسی 20 اسفندماه سال گذشته در هفدهمین سفر استانی خود مهمان مردم مازندران بود که این سفر یکروزه برای یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی یعنی گردشگری استان 10 مصوبه، 60 طرح و با حجم اعتباری حدود 125 میلیارد تومان حاصل داشت.

این مصوبات بابت 40 پروژه نیمه تمام در سطح استان و شهرستانهای مازندران شامل ایجاد و تجهیز سایت موزه ها، تکمیل و تجهیز و مرمت موزه ها، ایجاد موزه های منطقه ای کشور با توجه به موقعیت جغرافیای مازندران، کمک های فنی، اعتباری، مطالعه، مرمت و حفاظت بافت های تاریخی استان و حفاظت، آماده سازی و مرمت پایگاه های حفاظتی و پژوهشی بود.

علاوه بر این ساماندهی و تعمیر بناهای مهم تاریخی، رویداد پایتخت گردشگری کشورهای اکو 2022، مناطق نمونه گردشگری، ساماندهی سواحل و آموزش، توسعه و ترویج صنایع دستی از مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران بود.

طبق آخرین بررسی اختصاص مبلغ 100 میلیارد تومان برای زیرساخت های میراثی، گردشگری و صنایع دستی استان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور برای در سال های 1401 و 1402 مصوب شد که تا کنون 2میلیارد تومان برابر با پنج درصد اعتبار تخصیص یافته است.

ثمره مصوبات سفر رئیس جمهور در صندوق کار آفرینی مازندران

اگرچه تخصیص 40 میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای 44 طرح اشتغالزایی در دست اجرا در سطح استان مازندران از محل صندوق کار افرآینی امید عملیاتی نشد اما از محل تبصره 18 مبلغ 15 میلیارد تومان بابت برخی از طرح های اشتغالزایی که شرایط را دارا بوده اند، اختصاص یافت.

همچنین اختصاص مبلغ 15 میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در قالب درخواست های مردمی سفر رئیس محترم جمهور در سال های 1401 و 1402 صندوق کار افرآینی امید سطح استان تا کنون مبلغ 3 میلیارد تومان با سرانه 10 میلیون تومان سه ساله به متقاضیان پرداخت شده است.

عملیاتی شدن تمام مصوبات سفر رئیس جمهور در کمیته امداد امام خمینی ( ره ) مازندران

تامین2 هزار سری جهیزیه ، تعمیر و بهسازی یک هزار و 500 واحد مسکونی،تخصیص 345 میلیارد تومان برای اشتغال ،اجرای شبکه گازرسانی به منازل با پنج میلیارد تومان وتامین وسایل گرمایشی برای یکهزار و 500 خانوار ازمصوبات سفر دولت در حمایت از مددجویان کمیته امداد امام خمینی ( ره ) مازندران عملیاتی شده است.

بررسی ها و اظهارات رسمی مسوولان نشان می دهد که 12 مصوبه سفر دولت سیزدهم به مازندران مربوط به نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) بود که بیشتر آنها شکل اجرایی به خود گرفته است،حتی در برخی بخش ها فراتر از سهمیه در نظر گرفته شده ،جامعه زیر پوشش این نهاد از این حمایت های ویژه برخوردار شدند.

مدیر کل کمیته امام خمینی (ره) مازندران در این خصوص گفت: یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری به مازندران در حوزه فعالیت این اداره کل ، تامین 2 هزار سری جهیزیه مددجویان زیر پوشش این نهاد ظرف مدت پارسال و امسال است که سال گذشته یکهزار و 818 فقره جهیزیه و هدیه داماد به مبلغ 265 میلیارد ریال و در سه ماهه امسال 331 فقره هدیه داماد و جهیزیه به نوعروسان با بیش از 115 میلیارد ریال پرداخت شد .

حجت الاسلام بشیر عالیشاه افزود :تخصیص 345 میلیارد تومان از محل منابع تسیهلات تبصره 16 قانون بودجه برای اشتغال مددجویان و نیازمندان در سال های 1400 و 1401 بود که از این میزان کلیه اعتبارات سال گذشته جذب شد و از محل اعتبارات سال جاری سایر متقاضیان که واجد شرایط وام اشتغال هستند برابر ضوابط در حال کارسازی هستند .

وی ادامه داد : تعمیر و بازسازی یک هزار و 500 واحد مسکونی مددجویان این نهاد در قالب ایجاد حمام و سرویس بهداشتی از جمله این مصوبات است که تاکنون بیش از 300 واحد مسکونی تعمیرات و بهسازی آنها انجام شد و مابقی نیز در دستور کار قرار دارد .

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران از مصوبه اختصاص پنج میلیارد تومان برای رسیدگی به درخواست های مردمی که توسط سازمان برنامه و بودجه در دو سال اخیر انجام می شود به عنوان بخش دیگری از رهاورد سفر رئیس جمهور عنوان کرد و گفت : در حال حاضر گزارش های مددکاران در حال بررسی است و در انتظار ارسال اعتبار از سوی این سازمان هستیم .

وی افزود :اجرای شبکه گازرسانی منازل مددجویان با اختصاص پنج میلیارد تومان ازدیگر مصوبه سفر استانی دولت سیزدهم به مازندران است که 233 خانوار گازرسانی شده است .

به گفته حجت الاسلام عالیشاه از 15 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و تجهیز مسکن مددجویان ،پارسال هفت و نیم میلیارد تومان اختصاص یافت و صرف انجام این مراحل کاری شده است .

وی همچنین از تامین وسایل گرمایشی برای یکهزار و 500 خانوار مددجو نیز به عنوان مصوبه رئیس جمهور برای ارائه خدمات مطلوب تر به مددجویان نام برد و گفت : تاکنون یکهزار و 506 وسیله گرمایشی به ارزش 23 میلیارد ریال شامل بخاری گازی و آبگرمکن به تعداد 2 و 666 دستگاه با بیش از 48 میلیارد ریال توزیع شد .

حجت الاسلام عالیشاه تامین وسایل ضروری زندگی برای یکهزار خانوار زیر پوشش این نهاد را اقدام دیگر دولت برای گره گشایی از مشکلات مددجویان این استان برشمرد و افزود : 2 هزار و 420 قلم کالا به ارزش بیش از 181 میلیارد ریال به این خانواده ها تحویل داده شد که این وسایل شامل کولر گازی ، پنکه ، لباسشویی ، تلویزیون ، فرش ، اجاق گاز ، یخچال و جاروبرقی است .

کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران 83 هزار خانوار را زیرپوشش دارد که از این تعداد حدود 68 هزار خانوار معیشت بگیر هستند.

گاز رسانی به 101 روستای کوهپایه ای مازندران

گازرسانی به 177 روستای استان توسط وزارت نفت تا پایان سال 1401 وزارت نفت تعداد 101 روستا در سال 1401 در دست اجرا است که تاکنون تمامی روستا افتتاح شد و مابقی در سال 1402 انجام خواهد شد.

اختصاص مبلغ 30 میلیارد تومان از محل اعتبارات در اختیار استاندار برای تکمیل پروژه های نیمه تمام در سالهای 1401 و 1403 وزارت نفت در سطح استان که اعتباری از محل وزارت نفت اختصاص نیافت.

پیشرفت43درصدی طرح‌های آبرسانی مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران

توسعه،تقویت و جبران عقب ماندگی صنعت آب و فاضلاب مازندران به عنوان مهمترین مصوبات سفر آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی به استان با تخصیص610 میلیارد تومان مورد توجه قرار گرفت،طبق بررسی ها ، میانگین پیشرفت فیزیکی طرح های آبرسانی به 43درصد رسیده است.

اختصاص مبلغ 50 میلیارد تومان برای بهره برداری کامل از سد البرز و مدیریت و جمع آوری فاضلاب حاشیه مخزن سد از مصوبات سفر رئیس جمهور در مازندران است که این طرح با 99درصد پیشرفت عملیاتی شد .

اختصاص مبلغ 50میلیارد تومان برای تکمیل شبکه آبیاری سد البرز که کل هدف طرح 52 هزار هکتار را تحت پوشش می دهد .با اعتبار سفر 7 درصد پروژه تکمیل تر خواهد شد. عملیات انجام شده شامل احداث کانال هاو زهکش های اصلی و درجه 1و2برای چهار هزار هکتار به طول 2 کیلومتر و احداث خط انتقال آب با لوله بتن است.

اختصاص مبلغ 50میلیارد تومان برای تکمیل شبکه آبیاری سد گلورد که این طرح با 80 درصد پیشرفت فیزیکی 25هزار هکتار را تحت پوشش قرار می دهد با اعتبار سفر12درصد پروژه تکمیل تر خواهد شد ، احداث کانال هاو زهکش های اصلی و درجه 1و2 برای 2هزارو 500هکتار به طول 5.1 کیلومتر کانال و 3 کیلومتر زهکش است.

اختصاص مبلغ 60 میلیارد تومان برای تکمیل پنج سد الستیکی نیمه تمام و 20 سردهنه تامین آب کشاورزی استان مازندران از دیگر مصوبات سفر است که طبق بررسی تا کنون 51درصد این طرح پیشرفت فیزیکی دارد .

سد لاستیکی فرح آباد، 72 درصد پیشرفت دارد، البته ابگیری انجام شد با اعتبار سفر پرداخت مانده بدهی پیمانکار- عملیات تکمیلی سد به میزان 28 درصد شامل احداث ساختمان سرایداری ، فنس و دیوارکشی دور محوطه ، احداث پل ارتباطی و دریچه های کنترل سیالب و محوطه سازی و نصب دوربینها انجام خواهد شد.سد لاستیکی لاریم جویبار که سد ابگیری شد و 58 درصد پیشرفت دارد با اعتبار سفر عملیات تکمیلی سد لاستیکی و احداث ایستگاه پمپاژ به میزان 42 درصد و تکمیل ساختمان سرایداری و لوله گذلری مسیر انجام خواهد شد.

سد لاستیکی پازوار بابلسر، سد آبگیری شد و 73 درصد پیشرفت دارد. با اعتبار سفر پرداخت مانده بدهی پیمانکار عملیات تکمیلی سد به میزان 27 درصد شامل ایستگاه پمپاژ ، احداث ساختمان سرایداری ، احداث دیوار دور محوطه و محوطه سازی انجام خواهد شد.سد لاستیکی سرخرود پیشرفت فیزیکی 64 درصد دارد. با اعتبار سفر خرید لاستیک ، تکمیل ساختمان پلتفرم ، احداث ساختمان سرایداری ، محوطه سازی انجام خواهد شد .همچنین ساخت 20 سردهنه تامین آب کشاورزی استان با پیشرفت 50 درصد نیز در حال انجام است.

اختصاص مبلغ 100 میلیارد تومان برای تکمیل آبرسانی به مرزن آباد چالوس از دیگر مصوبات در حوزه آب رسانی در مازندران است که تاکنون 14درصد این طرح عملیاتی شد ، همچنین مصوبه اختصاص مبلغ 150 میلیارد تومان برای تکمیل آبرسانی به رامسر، تنکابن و عباس آباد نیز با 97 درصد پیشرفت در حال انجام است.

مصوبه اختصاص مبلغ 300 میلیارد تومان برای تکمیل آبرسانی شهرهای بابل و بابلسر با 45درصد و مصوبه اختصاص مبلغ 100 میلیارد تومان برای آبرسانی به شهر ساری نیز با 97 درصد در حال انجام است.

تأمین آب شرب شهرها و روستاهای نکا، بهشهر و گلوگاه با اختصاص مبلغ 100 میلیارد تومان برای تکمیل آبرسانی به شهر بهشهر از مصوبات دیگر این بخش است که با 30میلیارد تومان اعتبار فقط چهار درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

در جریان سفر رئیس جمهور به استان ،420 میلیارد تومان برای اجرا و تکمیل طرح تصفیه فاضلاب در نظر گرفته شد که تاکنون 30 درصد اعتبارات تخصیص یافته است.

همت دولت سیزدهم در عملیاتی شدن مصوبات طرح های بهداشتی و درمانی مازندران

اهتمام دولت سیزدهم برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام باعث شد تا طلسم 14 ساله نیمه کاره ماندن بیمارستان رازی قائمشهر یکی از بزرگترین و مطرح‌ترین طرح‌های عمرانی حوزه بهداشت و درمان مازندران شکسته و این طرح تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

اختصاص مبلغ 100میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان جایگزین رازی قائمشهر از مصوبات است که تا کنون این طرح با 85درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله آخر عملیات فیزیکی و نصب تاسیسات و تجهیزات و ژنراتور قرار دارد.

ساخت بیمارستان جایگزین امام خمینی تنکابن با اختصاص مبلغ 60 میلیارد تومان در مرحله آخر عملیات فیزیکی و نصب تاسیسات و تجهیزات و ژنراتور قرار دارد ، همچنین اختصاص مبلغ 30 میلیارد تومان برای تکمیل راه دسترسی و دیواره سازی بیمارستان تنکابن توسط نیز به عنوان دیگر مصوبه با 40 درصدیشرفت یعنی عملیات کلی پروژه شامل احداث دیوار وزنی بطول 225 متر و به ارتفاع 5 متر مجاور بیمارستان و بهسازی و آسفالت راه دسترسی بطول 5.1 کیلومتر در دست اجرا است.

تامین فضاهای آموزشی و کمک آموزشی با اختصاص مبلغ 25 میلیارد تومان برای تکمیل دانشکده دندانپزشکی بابل با 85درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است و احداث بیمارستان آموزشی ساری با اختصاص مبلغ 200 میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان آیت ایت الله طبرسی با 62درصد پیشرفت شامل 341 تختدر مرحله نصب تاسیسات و تجهیزات قرار دارد.

اختصاص مبلغ 90 میلیارد تومان برای تجهیز کارگاههای آموزشی استان مازندران به ترتیب مبلغ 70 میلیاردتومان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و مبلغ 20 میلیارد تومان از محل اعتبار استانی از دیگر مصوبات در حوزه وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در قالب 24 طرح است که با تخصیص 19میلیارد تومان این طرح ها با حدود 20درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.


http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/400110/نتیجه-مصوبات-سفر-هیات-دولت-به-مازندران-پس-از-یک-سال
بستن   چاپ