پیام مازند
چالش ها و راهکارهای انتخابات مازندران در بخش فناوری اطلاعات بررسی شد
یکشنبه 7 خرداد 1402 - 12:17:50 PM
خبربان
پیام مازند -  کمبود تجهیزات فناوری اطلاعات، نداشتن پوشش کامل آنتن دهی در بعضی از شعبه های اخذ رای، کمبود نیروی کارشناس فناوری اطلاعات، کمبود کاربران برای بکارگیری در شعبه های اخذ رای و بی توجهی به پرداخت حق الزحمه کارشناسان از مشکلات مطرح شده در این جلسه از سوی نمایندگان فناوری اطلاعات فرمانداری های 22 گانه مازندران بوده است.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران در جلسه فناوری اطلاعات انتخابات مازندران گفت که همه کارشناسان فناوری اطلاعات فرمانداری ها باید از هم اکنون مشکلات و چالش های فناوری اطلاعات بخشداری و فرمانداری ها را برای برگزاری انتخابات الکترونیکی آنالیز و راهکار های حل مسایل را ارایه کنند.
امید محبی به نقش انتخابات در نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: با توجه به حساسیت هایی که همواره در سال های پس از انقلاب در مقوله انتخابات وجود دارد و هر ساله به دلایل توطئه های دشمنان پیچیده تر و ویژه تر می شود، برگزاری انتخابات بی حاشیه و شفاف با هدف مشارکت حداکثری مردم ضروری است.
طبق اعلام رسمی وزارت کشور دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به‌صورت همزمان جمعه 11 اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.
معاون استاندار مازندران با اظهار این که همواره حضور و مشارکت مردم در عرصه های سیاسی و اجتماعی نقشه های دشمنان علیه نام جمهوری اسلامی را خنثی کرده است، گفت : امنیت برگزاری انتخابات در حوزه فناوری اطلاعات از ارزش بالایی برخوردار است.
وی با بیان این که در صدد حل کمبود های تجهیزاتی و پوشش کامل آنتن دهی در شعبه های اخذ رای در مازندران هستیم، تصریح کرد: نقش مدیریتی و عملیاتی نمایندگان فناوری اطلاعات فرمانداری ها و بخشداری های استان در انتخابات حساس و محوری است.
محبی بر لزوم ساماندهی سوئیچ های ارتباطی، رایانه های مختص انتخابات و آموزش کاربران در حوزه های انتخابیه استان مازندران تاکید کرد.
زیر ساخت های فناوری اطلاعات برای تکمیل فرایند الکترونیکی شدن انتخابات توسعه یافته است
رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات وزارت کشور که به صورت وبیناری در این جلسه شرکت کرده بود، گفت: طبق برنامه وزارت کشور در هر مرحله از برگزاری انتخابات یک گام به جلو برای الکترونیکی شدن پیش می رویم که همسو با این رویکرد زیر ساخت های فناوری اطلاعات نیز در همه استان های کشور توسعه چشمگیری یافته است.
امیر شجاعان با اظهار این که امنیت برگزاری انتخابات الکترونیکی مهمترین ماموریت کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات وزارت کشور است، افزود: هر گونه بی احتیاطی و غفلت از سوی کاربران فناوری اطلاعات سبب خدشه دار شدن به فرایند انتخابات می شود.
وی از راه اندازی شبکه اجتماعی اختصاصی ارتباطات ستاد انتخابات وزارت کشور با استانداران، فرمانداران و بخشداران خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت تبلیغات در فضای مجازی، ستاد انتخابات وزارت کشور طرح سازماندهی تبلیغات داوطلبان در فضای مجازی را در دستور کار قرار داده است.
شجاعان توضیح داد: از آن جایی که رسانه ملی صدا و سیما نمی تواند در این خصوص ورود پیدا کند، با ایجاد شبکه اجتماعی تبلیغات داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، شرایط برای معرفی و حتی مناظره فراهم خواهد شد.
استان مازندران از 9 حوزه انتخابیه صاحب 12 کرسی در مجلس شورای اسلامی است، همچنین این استان چهار کرسی در مجلس خبرگان رهبری دارد.
 

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/713678/چالش-ها-و-راهکارهای-انتخابات-مازندران-در-بخش-فناوری-اطلاعات-بررسی-شد
بستن   چاپ