پیام مازند

آخرين مطالب

شهردار تهران در برنامه تلویزیونی بدون توقف مطرح کرد؛

رونق در شهر منوط به بازگشایی گره مسکن است/ عدم اجرای قانون شهرداری‌ها در ادوار گذشته در راستای ساخت منازل استطاعت‌پذیر شهرداری تهران

رونق در شهر منوط به بازگشایی گره مسکن است/ عدم اجرای قانون شهرداری‌ها در ادوار گذشته در راستای ساخت منازل استطاعت‌پذیر
  بزرگنمايي:

پیام مازند - زاکانی در برنامه تلویزیونی «بدون توقف» درباره موضوعات ساخت مسکن استطاعت‌پذیر، مسکن استیجاری و سه شیفته شدن فعالیت شهرداری تهران توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار شهر ، چهارشنبه (21 اردیبهشت 1401) علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه تلویزیونی بدون توقف در شبکه 3 صدا و سیما حضور یافت.
شهردار تهران با تأکید بر اینکه شهرداری می‌تواند در تمام فعالیت‌های جامعه نقش آفرینی کند، افزود: البته این موضوع بستگی به نوع نگاه به شهرداری دارد. یک نگاه خدماتی است و نگاه دیگر تعریف نهاد خدمت‌گذار مشارکت پذیر اجتماعی است. این نگاه بستری فراهم می‌کند که در سطوح مختلف ارتباط با شهروندان رخ دهد و در نهایت میدان را برای مشارکت باز می‌کند تا تحول و پیشرفت را برای جامعه رقم زند. در حال حاضر شهرداری چنین نگاهی به مدیریت شهری دارد.
زاکانی درباره اعلام آمادگی شهرداری برای ساخت مسکن توضیح داد: سه سطح خدمات در حوزه فعالیت‌های اقتصادی و معیشتی مردم ارائه می‌شود. سطح نخست رفع نیازهای حداقلی است. سطح دوم شامل سه بخش حوزه میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های شهروند و مسکن است. سطح سوم نیز توانمندسازی شهروندان برای نقش آفرینش‌های اقتصادی است.
در تهران 12 هزار هکتار بافت ناپایدار شهری وجود دارد
وی ضمن اشاره به بخش دوم بیان کرد: در تهران 12 هزار هکتار بافت ناپایدار شهری وجود دارد که 4 هزار و 560 هکتار آن بافت فرسوده است. برخی محل‌ها در بافت فرسوده در معرض آسیب جدی قرار دارند و هدف جدی مدیریت شهری، نوسازی است. برای نوسازی شهری نیازمند توسعه زیرساخت‌ها هستیم که برای چنین ماجرایی از قانون جهش مسکن کمک گرفته‌ایم. هدف گذاری این قانون برای خارج از شهر است و مربوط به بافت فرسوده نمی‌شود اما تفاهم‌نامه‌ای که با وزارت راه و شهرسازی امضاء شد باعث می‌شود تا بخشی از این مسکن در بافت فرسوده و زمین‌های ذخایر شهری (بیش از یک هکتار) ساخته شود که از این تفاهم به منظور بازآفرینی و نوسازی شهری استفاده خواهد شد.
خروجی قرارگاه مسکن، ایجاد تسهیلات برای رونق مسکن‌سازی است
شهردار تهران در ادامه عنوان کرد: قرار است که بخشی از قدرالسهم استان برای شهر دریافت شود و بتوانیم از طریق تسهیلات بانکی، این موضوع را توسعه دهیم. هر رونقی در شهر منوط به بازگشایی و رفع مشکلات حوزه مسکن است؛ بند 21 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، ساخت منازل استطاعت‌پذیر را جزو وظیفه شهرداری‌ها دانسته است اما در گذشته شهرداری‌ها در دوره های مختلف، تن به اجرای این قانون نمی‌دادند.
زاکانی با بیان اینکه در همین رابطه قرارگاهی تشکیل شده تا تمامی مناطق بافت فرسوده و اراضی ذخیره را معرفی کنند، افزود: البته بافت فرسوده در اولویت قرار گرفته تا نوسازی شهری در قالب محله محوری رخ دهد. این قرارگاه تاکنون دو جلسه برگزار شده است که خروجی این قرارگاه ایجاد تسهیلات برای رونق مسکن سازی و ساخت 180 هزار واحد مسکونی است.
شهرداری به ارائه تسهیلات در ساخت مسکن کمک می‌کند
وی با تأکید بر اینکه شهرداری به ارائه تسهیلات در ساخت مسکن کمک خواهد کرد؛ گفت: همه ظرفیت‌ها به صورت فعال پای این طرح می‌آید تا به وظیفه قانونی خود عمل کنیم و مسکن استطاعت پذیر و درخور شأن شهروندان ساخته شود.
شهردار تهران در ادامه بیان کرد: صدور پروانه‌ ساخت، درآمد شهرداری هستند اما در حوزه بافت فرسوده نگاه درآمدی به پروانه نداریم و عوارض صفر است. هدف گذاری در بافت فرسوده نوسازی است.
دریافت مالیات از خانه‌های خالی به شهرداری مربوط نمی‌شود
زاکانی با بیان اینکه عمده خانه‌های خالی از سکنه در مناطق بالایی شهر وجود دارند، گفت: دریافت مالیات از خانه‌های خالی به شهرداری مربوط نمی‌شود و قانون خودش را دارد. 
به گفته وی؛ شهرداری وعده داده است که زمان صدور پروانه از 10 ماه به 2 ماه تا پایان خرداد کاهش پیدا کند. برای مثال لازم نیست که کمیته نما برای صدور پروانه تأییدیه ساختمانی صادر کند. همچنین تلاش می‌شود که صدور پروانه ساخت، چارچوب سازی و هوشمند شود و به زیر 2 ماه کاهش یابد اما وعده ما همان 2 ماه است.
41 درصد از مأموریت‌های شیفت صبح شهرداری در عصر هم قابل ارائه خواهد بود
شهردار تهران درباره افزایش فعالیت کاری نیروهای شهرداری عنوان کرد: سه شیفت کاری در حوزه مالی و شیفت عصر در حوزه شهرسازی فعال خواهد شد یعنی شهرداری 24 ساعته خواهد شد و 41 درصد از مأموریت‌های شیفت صبح شهرداری در عصر هم قابل ارائه است. سیستم به سمتی خواهد رفت تا از مداخلات انسانی جلوگیری شود و علاوه بر ایجاد شفافیت، جلوگیری از فساد و تسریع در ارائه خدمات رخ دهد.
زاکانی در ادامه گفت: ساخت 180 هزار مسکن به 500 هزار مسکن اضافه نمی‌شود چرا که جنس این دو با هم متفاوت است. شهرداری قصد دارد که قبول مسئولیت‌های خودش را در قبال بند 31 قانون اساسی و بند 21 ماده 55 قانون داشته باشد. دوره ساخت مسکن یک‌ساله نیست بلکه دوساله است که این اتفاق باعث بازگشایی گره مسکن می‌شود. 
شهرداری قصد ورود به موضوع مسکن استیجاری دارد
وی با بیان اینکه شهرداری از چند جهت به موضوع مسکن کمک خواهد کرد، افزود: در این راستا بخش خصوصی باید پای کار باشد چرا که در غیر اینصورت کار ما پیش نخواهد رفت. مدیریت ما یک مدیریت مشارکتی است. امیدواریم که مسیر مسکن به گونه‌ای دنبال شود که دو سوم سبد مردم به مسکن اختصاص پیدا نکند بلکه روز به روز کنترل پذیرتر شود.
شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری قصد دارد که به مسکن استیجاری ورود پیدا کند، خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورها، شهرداری‌ها مسکن استیجاری دارند و اینگونه نرخ بی رویه رشد اجاره را کنترل می‌کنند. شهرداری تسهیل‌گری می‌کند و ما به ازای آن قدرالسهمی را دریافت می‌کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/255879/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انریکه: چقدر سخت بود، به تیمم افتخار می‌کنم

دمبله به یاد ژوتا؛ پلی‌استیشن‌باز قهار، یادت گرامی

پیام تسلیت مهدی طارمی برای عاشورای حسینی

النصر به لیگ قهرمانان آسیا رسید

گل اول گارسیا ستاره نوظهور مادرید به دورتموند

گل دوم رئال مادرید به دورتموند توسط فران گارسیا

نویر، دوناروما را متهم کرد؛ تقصیر او بود!‏

خواهر کریس رونالدو: تاسف می‌خورم، خجالت می‌کشم

وداع تلخ توماس مولر؛ پایان یک میراث 17 ساله ‏

کمپانی: موسیالا خیلی حیف شد، ما بد شانسیم!‏

هلند 3-0 ولزآ؛ شروع درخشان زنان نارنجی‌‌پوش در یورو

اشک‌های دوناروما پس از مصدومیت وحشتناک موسیالا

4 روش برای کاهش استرس بدون مصرف دارو

مربی برایتون در پرسپولیس

مهار این شوت بارکولا فقط از نویر برمی‌آمد!

نامه مهم ساپینتو؛ گلر دوم را من تعیین می‌کنم!

اشتباه مهلک نویر مقابل دمبله، چه توپی گل نشد!

جذب ویتامین B با مصرف این خوراکی‌های طبیعی

مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید

تو همیشه شماره 20 ما خواهی بود، دیگو

بارسلونا قید خرید ستاره اینتر را زد

اگر صلاح آن پاس را نمی‌داد ژوتا امروز زنده بود!

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

این روغن‌ها برای سلامتی مفید هستند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

موضوعی که جذب فرعباسی را سخت می‌کند!

درویش بله دورسون را گرفت

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

بزرگ‌ترین تکه سنگ مریخی روی زمین

دقایقی با وحید هاشمیان هلیکوپتر ایرانی

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

طنین یا حسین در نخل گردانی روستای گنگرج کلا آمل

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

این غذاها سبب ابتلا به آلزایمر می‌شوند

هاشمیان: هیچ وقت از اصول خودم در فوتبال کوتاه نخواهم آمد

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی کوبا شد!

قهرمان آمریکایی دوومیدانی جهان مسلمان شد

شبی به بلندای تاریخ؛ شب وداع با خیمه‌گاه عشق

سفره‌ای به وسعت ایثار؛ اطعام نذری در مناطق رامسر

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

ادامه ناپایداری‌های جوی در مازندران تا دوشنبه

این خوراکی‌ها ساعت خواب را تنظیم می‌کنند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان