- نوشته شده توسط:
پیام مازند
-
جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴
پیام مازند - ایسنا / مصرف زیاد شیرینی و شکلات، باعث آسیبپذیرتر شدن دندانها میشود. به محض تماس اولین لقمه شیرین با دهان باکتریها شروع به تجزیه قند و تولید اسیدهای مخرب ...
پیام مازند - ایسنا / مصرف زیاد شیرینی و شکلات، باعث آسیبپذیرتر شدن دندانها میشود. به محض تماس اولین لقمه شیرین با دهان باکتریها شروع به تجزیه قند و تولید اسیدهای مخرب میکنند. برخورد مواد شیرین با دندانها باعث میشود باکتریها شروع به تجزیه قند و تولید اسیدهای مخرب کنند که این باعث از بین رفتن مینای دندانها و در طولانیمدت پوسیدگی آنها خواهد شد.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...