پیام مازند

آخرين مطالب

معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور به بخش مردمی واگذار شود سیاسی

فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور به بخش مردمی واگذار شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری - ایرنا – معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور باید با استفاده از توان عمومی جامعه و تشکل‌های مردمی گسترش یابد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد هاشمی امروز –پنجشنبه- در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود : شعار این دولت مردمی بودن است و با عنوان دولت مردمی روی کار آمده است. بنابراین انتظار این است که مدیران حوزه فرهنگ و هنر کارهای مختلف مربوط به این بخش را با استفاده از تشکل‌های مردمی پیش ببرند.
وی تصریح کرد : در جلسات مختلف این موضوع را عنوان کردم که اگر اختیار کافی را داشتم حتی ثبت شدن آرم فرهنگ و ارشاد را زیر هر بنری که مرتبط با فرهنگ و هنر است ممنوع می‌کردم و به جای آن تأکید می‌کردم که تشکل‌های مردمی بیشتر تقویت و دیده شوند. زیرا هر جا که آرم ما مساله شد آرمان ما پایمال شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: لازم است که تا می‌توانیم کارهای مربوط به این حوزه واسپاری شود و مدیران مربوطه نیز کارسپاری کنند تا تشکل‌ها دیده شوند. ما نیاز داریم که استعدادپروری و کادرسازی جدی گرفته شود.
معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تغییر انجام شده در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: تغییر و تحولات مدیریتی دولت‌ها امری مرسوم است. پست‌ها و مقام‌ها ماندنی نیستند و این خدمت است که می‌ماند. آقای زارع نشان داد مدیری موفق در حوزه فرهنگ است. او از کف فعالیت‌های فرهنگی در بدنه فرهنگ و ارشاد رشد کرد و خدمات خوبی در استان انجام داد. خوشحالیم که از حضورشان در مناصب جدید وزارت فرهنگ بهره می‌گیریم.
هاشمی افزود: آقای جوادی هم برآمده از میدان رسانه‌ای و فرهنگی کشور است. سوابق خوب و درخشانی دارد و با طراوت و اخلاص مسئولیت را پذیرفت. انتظاراتی از ایشان به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران وجود دارد که در حکم وزیر نیز شرح داده شده است. امیدواریم با کمک همه اهالی فرهنگ و هنر و رسانه در این استان بتوانند گام‌های خوبی در این مسیر بردارند.
وی گفت: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراحل سخت و پرچالشی را برای این‌که به انتخاب نهایی مدیران کل برسیم در نظر گرفتیم. تا اینجا انتصاب‌ها در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دور از پست‌خواهی بود و هدفی جز خدمت را دنبال نکرد. برای مازندران هم چند ماه فرصت گذاشتیم و اولویت‌بندی کردیم تا به آقای جوادی رسیدیم.علاوه بر فرآیند اداری طی شده برای انتخاب ایشان، عهد و میثاقی با مدیرکل جدید داریم که پایبندی به همان حکم وزیر است. تحقق بندهای 12 گانه مطرح شده در حکم وزیر چیزی است که مجموعه و وزیر از مدیرکل جدید می‌خواهد.
این مسئول خاطرنشان کرد: مسائل مختلف و مهمی مانند عدالت فرهنگی، استعدادیابی، توجه به فرهنگ بومی،ارتباط مؤثر با اهالی رسانه، فرهنگ و هنر و نظارت‌های دقیق بر فعالیت‌های مربوط به این حوزه را انتظار داریم که به شکل گسترده و مؤثر انجام شود.
معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ خاطرنشان کرد: ما همه برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری در این حوزه را بر اساس سه پایه پیش می‌بریم. اول رعایت قانون، دوم حفظ و تعمیق باورها و ارزش‌ها و سوم حفظ نشاط اجتماعی که از وظایف فرهنگ و ارشاد است. انتظار داریم همه اقدامات بر اساس این سه محور انجام شود.
هاشمی به مسائل معیشتی کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد نیز اشاره کرد و گفت: پاسداشت، احترام، تکریم و حمایت همه‌جانبه از کارمندان هم یکی از مسائل مهمی است که انتظار داریم مدیرکل جدید مد نظر قرار دهد. مظلوم‌ترین و بی‌صداترین کارمندان بخش دولتی در همین مجموعه فرهنگ و ارشاد هستند. یکی از پایین‌ترین‌های دریافت حقوق هستیم. اما در این وضعیت معاش این نیروها دارند کارشان را می‌کنند. اواخر پارسال با همکاری وزیر و معاون توسعه منابع گام‌هایی برای بهتر شدن وضعیت حقوقی و معیشتی برداشته شد که این حمیات‌ها افزایش یابد.
مراسم معارفه عباس زارع و تکریم حسین جوادی با حضور سید محمد هاشمی معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد محمدی مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری این وزارتخانه، روح‌الله‌ سلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و تعدادی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان و مدیران و فعالان فرهنگ و هنر و رسانه در سالن زنده‌یاد سلمان هراتی ساری برگزار شد.
حسین جوادی که 11اردیبهشت با حکم وزیر فرهنگ به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد منصوب شد، متولد سال 1346 و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد ادبیات است. از جمله سوابق مدیریتی وی می‌توان به معاونت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، قائم‌مقامی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کرج، ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل، مدیریت تولید و تامین شبکه تهران و دبیری کارگروه نویسندگان صدای جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. وی همچنین حدود سه دهه پیشینه نویسندگی در حوزه های تخصصی در نشریات کشور را دارد.
مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از تیر 1398 و پس از پایان دوره مدیرکلی محمود شالویی در این اداره کل به عباس زارع سپرده شده بود.
برچسب‌ها
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مشارکت های مردمی انتصاب در وزارت فرهنگ

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/255889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش

از کلمبیایی‌ها پول می‌گرفتند

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

مضرات مالش چشم‌ها

حتی «کم» هم زیاد است؛ هیچ سطح ایمنی برای مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده وجود ندارد

گرم‌ترین برخورد ساپینتو برای جلالی

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

حضور اصغر فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا | اکران فیلم جدایی نادر از سیمین

کلمات حماسی روح را گرم می‌کند

بایرلورکوزن با 2 خرید از آیندهوون، جای خالی فلوریان ویرتس را پر می‌کند

تئو هرناندز: میلان همیشه اولویت من بود اما همیشه همه‌چیز به یک نفر بستگی ندارد

مورگان گیبس وایت به تاتنهام پیوست

غندی پور به شباب الاهلی پیوست

یاسین سلمانی با پرسپولیس 2 ساله تمدید کرد

واکنش معنادار امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر با انتشار یک استوری جنجالی

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد

غیرمنتظره؛ غندی‌پور به شباب الاهلی پیوست!

لیگ ملت‌ها؛ یکی جلوی ولاسکو را بگیرد

درخواست استقلال از علی کریمی، به اردوی ترکیه بیا!

نماینده مجلس: فتوای قتل ترامپ صادر شد و هر زمان دست ما به آن برسد، او را به هلاکت می‌رسانیم

راهکاری برای جلوگیری از آسیب‌های آلودگی هوا

توافق با فنر؛ مهاجم پاریس از اینتر دور شد

دربی اصفهان؛ هت‌تریک آقای گل و اخراج آقای کلین شیت

محرومیت 6 ماهه مربی والیبال مشهور بلغارستانی

تئو هرناندز به الهلال پیوست

نمایش اقتدار بانوان زینبی در مازندران

تغییر سبک غذا خوردن در زمان آلودگی هوا

صعود آرژانتین به فینال جام جهانی 2014 با غلبه بر هلند در ضربات پنالتی

خیابانی: سالهاست که با لباس رئال مادرید پز میدهم

کشتی فرنگی جوانان ایران با 9 مدال قهرمان آسیا شد

مسابقات آزاد تفنگ؛ ایواز بر سکوی قهرمانی ایستاد

اهتزاز پنج حلقه المپیک در جوار بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع)