پیام مازند

آخرين مطالب

اوجاقی در گفت‌وگو با شهر:

پرورش استعدادهای ورزشی شهر با کمک فدراسیون‌ها و آموزش و پرورش/لازم است مدیریت تخصصی واحد در ورزش شهرداری ایجاد شود شهرداری تهران

پرورش استعدادهای ورزشی شهر با کمک فدراسیون‌ها و آموزش و پرورش/لازم است مدیریت تخصصی واحد در ورزش شهرداری ایجاد شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: در کنار پیشبرد بخش ورزش همگانی یکی از اهداف ما استعدادیابی و هدایت این استعدادها به سمت ورزش قهرمانی است که برای این کار مثلثی را با اضلاع «سازمان ورزش شهرداری»، «فدراسیون‌ها و هیات‌های ورزشی» و «آموزش و پرورش» تشکیل داده‌ایم.

حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر درباره اتخاذ رویکرد سازمان ورزش در این دوره از مدیریت شهری در زمینه ورزش همگانی اظهار کرد: اعتقاد دارم که در ورزش شهروندی، ورزش به معنای فعالیت جسمانی هدف اصلی ما نیست و هدف سالم سازی جسم و روح و توجه به معنویت است؛ در واقع ورزش وسیله‌‍ای برای حال و حس خوب شهروندان است.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با بیان اینکه پرورش قهرمان در فاز دوم کارهای ما است؛ افزود: در کنار پیشبرد بخش ورزش همگانی و شهروندی یکی از اهداف ما استعدادیابی و هدایت این استعدادها به سمت ورزش قهرمانی است؛ در واقع می توانیم نخبه هایی را شناسایی کنیم که در ورزش قهرمانی موفق باشند؛ برای این کار مثلثی را با اضلاع «سازمان ورزش شهرداری»، «فدراسیون‌ها و هیات های ورزشی» و «آموزش و پرورش» تشکیل داده ایم.
وی با اشاره به اینکه استعدادیابی و شناسایی استعدادها بر اساس شاخص‌های فیزیولوژیکی، آناتومیکی و حتی روانی افراد صورت می گیرد، عنوان کرد: بخش دوم کار شکوفا کردن این استعدادها است که بعد از شناسایی به سمت هدف اصلی که قهرمانی است سوق داده شوند. بر این اساس تعامل و تفاهم با فدراسیون‌ها و آموزش و پرورش در حال انجام است تا بتوانیم استعدادهای نوجوان سطح شهر را شناسایی و جذب کنیم و با امکانات سازمان ورزش و فدراسیون‌های ورزشی خدمات فنی را به آنها ارائه داده و استعدادهایشان را پرورش دهیم تا که برای شهر و کشورمان افتخار آفرینی کنند.
اوجاقی در ادامه درخصوص برنامه های سازمان ورزش برای استفاده از ورزشکاران و مربیان موفقی که از دل شهرداری بیرون آمدند و هنوز هم در شهرداری هستند، توضیح داد: حتما در بحث فنی با تعامل با فدراسیون‌ها و استفاده از ظرفیت فنی شهرداری تهران، اولویت ما استفاده از این افراد موفق برای پرورش جامعه هدف یعنی نوجوانان است.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران درباره اضافه کردن ورزش‌های روحی مثل یوگا به ورزش‌های شهروندی، گفت: حتما از ورزش‌هایی که مردم از آن‌ها استقبال می کنند و در دنیا نیز مورد استقبال است استفاده می کنیم البته این کار مستلزم این است که این ورزش ها متناسب با شرایط فرهنگی کشورمان بومی سازی شوند. در واقع مهمتر از آن ورزش، ارزش هایی است که از طریق ورزش به دنبال آن هستیم. یک سری از رشته های ورزشی تحت قالب انجمن ها زیر نظر فدراسیون ها در حال فعالیت هستند و در کنار آن رشته های ورزشی مدرنی نیز وجود دارند که در قالب انجمن‌های زیر مجموعه برخی نهادهای مرتبط با ورزش دنبال می شوند. استفاده از این ورزش‌ها در صورت استقبال مردم و تطابق با ارزش ها برای ما مهم است و حتما این اتفاق را رقم خواهیم زد.
وی درباره بازسازی برخی ست‌های ورزشی مستهلک در پارکها به ویژه در مناطق جنوبی شهر و لزوم هماهنگی در شهرداری برای این اقدام بیان کرد: سازمان ورزش یک سازمان تخصصی در رابطه با یک موضوع خاص است که جنبه های فنی و ملاحظات خاص خود را دارد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که در شهرداری یک موضوعی در رابطه با بحث ورزش وجود دارد ؛ مثلا سازمان ورزش یک سری امکانات و ظرفیت ها را در اختیار دارد، برخی مجموعه ها و سخت افزارها در اختیار مناطق است و یک سری کارها از جمله نصب و بازسازی ست های ورزشی پارک ها را زیباسازی انجام می دهد و برخی از امور نیز بر عهده اداره کل رفاه شهرداری است؛ بنابراین اگر یک مدیریت تخصصی واحد روی موضوعات حوزه ورزش داشته باشیم، باعث برون رفت ما از این چالش و مشکل می شود.
اوجاقی در پایان تاکید کرد: توجه مسئولان تصمیم گیرنده درخصوص ورزش در شهرداری و شورا را به این موضوع جلب می‌کنم که نگاهشان به موضوع ورزش یک نگاه واحد، زیرنظر سازمان تخصصی ورزش باشد چون در این صورت رسیدن به اهداف مدنظر سریعتر و بهتر انجام می شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/263211/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 سریال ترسناک برتر دهه 2020 تاکنون که باید دید؛ از Archive 81 تا The Outsider

یک تکه از مریخ 5 میلیون دلار فروخته شد

شهادت 3 نفر در حادثه تیراندازی در خمین

«همایون» بازیگر شاخص سینمای پیش از انقلاب، درگذشت

کاظم صدیقی: به همدیگر گیر ندهیم

بررسی میدانی استاندار از وضعیت پاکسازی ساحل محمودآباد از زباله

سایت زباله تنکابن تا پایان سال برای پذیرش 250 تن زباله آماده می‌شود

پروژه چهاربانده شدن جاده کلاردشت ظرف یک ماه وارد فاز آسفالت می‌شود

استاندار مازندران: حفاری تونل کندوان تا پایان سال به پایان می‌رسد

ورزشکاران، سفیران صلابت و انسجام ملی در برابر تجاوز دشمنان

قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌ هاست

قطار اربعین در خدمت زائران؛ سفر مستقیم از ساری به کرمانشاه فراهم شد

بازدید سرزده استاندار مازندران از اداره‌کل امور مالیاتی استان

واگذاری همزمان 211 واحد مسکونی و 96 طرح اشتغال به مددجویان مازندران

بهزیستی مازندران، دومین استان برتر کشور در واگذاری مسکن

دو مدال برنز برای آزادکاران مازنی در رقابت‌های جهانی بوداپست

نخستین شهردار دالخانی انتخاب شد

جبهه فرهنگی، پیش‌قراول عرصه‌های اقتصادی و نظامی است

هدف نهایی دشمنان، تجزیه و نابودی کشورهای اسلامی است

مدال زرین همبستگی و اتحاد، شایسته ملت ایران در حماسه 12 روزه

ثبت عکس جدیدی از یک دنباله‌دار تازه کشف‌شده با همکاری دانشمند ایرانی

گرامیداشت یاد درگذشتگان در آیین کهن عید مردگان مازندران

جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم پولا کرواسی برای فرشته حسینی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

انتقاد نماینده مردم از سکوت جهانی در قبال جنایات صهیونیست‌ها

تفکیک زباله از مبدا در روستاهای دابودشت کلید خورد

تبعیت از رهبری، سنگر جهاد امروز است

سخنگوی دولت درباره اینترنت طبقاتی: نگاه دولت بر اینترنت آزاد است اما در شرایط بحران باید به کسانی که نیاز ویژه دارند، امکانات ویژه داد

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین‌گیر کرده است

قرق‌شکنی؛ سنت زنده کشاورزان مازنی در آب‌بندان رمنت بابل

10 هزار تن گندم از کشاورزان ساری خریداری شد

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران تا صبح شنبه ادامه دارد

رقابت داوطلبان گروه تجربی در دومین روز آزمون سراسری در مازندران

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

شهدای جنگ 12روزه، معادلات دشمن را بر هم زدند

حضور شارلیز ترون در فیلم درام «جین»

گزارش گیشه سینماها؛ «صددام» در تعقیب «پیرپسر»

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم از امروز

تکذیب فروش بنزین مخلوط با آب به خودروی منتسب به پزشکیان

استقبال از قهرمان کشتی آسیا در سوادکوه شمالی

چپکرود، قابلیت قطب تجارت و مسافرت دریایی در مازندران

لزوم دفاع از کشور

سالروز تشکیل شورای نگهبان

واکنش‌های تند به بازگشت دوباره صدیقی به نمازجمعه تهران

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

جذب خیرین آموزشی؛ راهکاری کلیدی برای ارتقاء عدالت و کیفیت آموزش

از تجلیل شهدا تا بررسی چالش‌های آموزش و پرورش

مشارکت بیش از 5 هزار و 500 حمایتگر در طرح حامی

26 تیر، سالروز تشکیل شورای نگهبان