پیام مازند

آخرين مطالب

اجرای طرح بین‌المللی ترسیب کربن برای حفظ منابع طبیعی در مازندران گفتگو

اجرای طرح بین‌المللی ترسیب کربن برای حفظ منابع طبیعی در مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند -  ، اسحاق عطایی امروز در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه پروژه ترسیب کربن از سال 1395 بصورت نمونه در مناطق هزار جریب بهشهر در سطحی حدود 18 هزار هکتار شروع شده و در حال اجرا است، افزود: جذب دی اکسید کربن ، ایفای سهم کشور در جامعه جهانی در خصوص کاهش گازهای گلخانه ای ، افزایش سطح تحت مدیریت و ارتقاء ضریب حفاظتی ، کاهش تخریب عرصه های منابع طبیعی از طریق توانمندسازی جوامع محلی و تضمین معیشت پایدار، بهبود کسب و کار بومی، بالا بردن سطح اقتصاد خانوار روستایی به عنوان اهداف بین الملل، ملی و محلی پروژه ترسیب کربن است.
 
وی خاطر نشان کرد: محدوده پروژه ترسیب کربن در شهرستان بهشهر 27 روستا مدنظر بوده که فاز اول در 10 روستا در حال اجرا و در تمامی این 10 روستا کارگاه های آموزشی انجام و گروه های توسعه‌ای روستاها مشخص و در هر روستا یک صندوق خرد تشکیل شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری ادامه داد: از مجموعه این 10 صندوق یک شرکت تعاونی روستایی تشکیل شد که در سطح اداره کل منابع طبیعی استان دارای رتبه بوده و در عملیات های اجرایی و پیمانکاری حوزه ترسیب کربن ار قبیل جنگل کاری ، حفاظت و عملیات مراقبتی و ... در حال اجرا پروژه های منابع طبیعی است.
عطایی گفت: پروژه ترسیب کربن در صورت اجرای کامل اولاً باعث مشارکت جوامع محلی در پروژه منابع طبیعی و حفظ و حراست منابع طبیعی (جنگل و مرتع) توسط خود مردم می شود و در ادامه باعث کاهش تخریب عرصه و افزایش در آمد روستایی و در نهایت افزایش پوشش گیاهی و جذب بیشتر کربن خواهد بود.
به گزارش فارس، ترسیب کربن به روند ذخیره کربن موجود در هوا در خاک و گیاهان گفته می‌شود و این روند با جذب دی اکسید کربن توسط کاشت گیاهان و ذخیره کربن از هوا باعث می‌شود که از میزان کربن که گازی گلخانه‌ای است کاسته شده و به بهبود کیفیت هوا کمک می‌کند.
کاهش آثار سوء پدیده گرم شدن زمین، ظرفیت سازی جوامع محلی ، توانمند سازی زنان و مردان از لحاظ اقتصادی و فرهنگی،‌ تشکیل و توسعه صندوق های کوچک خرده اعتباری توسط مردم و واگذاری مدیریت آن به خودشان، استفاده از انرژی های نو و در نهایت مشارکت جوامع محلی در مدیریت و احیاء عرصه های منابع طبیعی از اهداف این طرح بین المللی است.
پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، برنامه عمران ملل متحد، تسهیلات جهانی زیست محیطی و مهم تر از همه مردم اجرا می شود و می تواند در رسیدن به سه هدف ملی، محلی و جهانی برای پروژه یاری رسان باشد.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/269438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسابقات بین‌المللی کشتی جام شهید هاشمی‌نژاد شروع شد

جاده کرج - چالوس بسته است

دلایل ابتلا به سرطان حنجره چیست؟

یک استاد زبان و ادبیات فارسی: بی‌توجهی به شاهنامه غفلت از شناسنامه فرهنگی ایران است

ادای احترام رئیس جمهور به مقام والای شهیدان استان کرمانشاه

مربی تیم ملی وزنه‌برداری: با منطق وزنه‌های شریفی را انتخاب کردیم

لیگ قهرمانان آسیا؛ نیمیر و رفقا در نیمه نهایی

تأیید 2 نامزد ریاست نجات غریق با وجود ابطال فرآیند ثبت‌نام!

کولاک تیم سه نفره وزنه‌برداری ایران در آسیا

رادیک: جوکوویچ حتی بدون مربی هم آماده قهرمانی است

کشف یخ‌آب کریستالی توسط تلسکوپ فضایی «جیمز وب»

هنر مذاکره؛ سریال هیجان انگیز کره‌ای که تا آخرین لحظه شما را میخکوب می‌کند

ماموریت ویژه بازرس کل برای صیانت از جنگل های هیرکانی

بهترین شهرهای خلوت شمال برای سفر در تعطیلات

اتمام عملیات اعزام حجاج از دو ایستگاه رشت و ساری+ فیلم

چگونه تشخیص دهیم تورم غدد لنفاوی مربوط به چه بیماریست؟

نمایشگاه کتاب رو به پایان است

اسماعیلی: نمایشگاه کتاب تهران تجلی اراده ملی برای ارتقای دانایی و تعامل فرهنگی است

برنامه رژه قهرمانی بارسلونا مشخص شد

اعزام تیم پاراتیراندازی به کره جنوبی لغو شد

آخرین پوستر پرسپولیس؛ قاب خاطرات فصل بی‌جام!

پست مهم تیم ملی؛ فقط یک نفر خط خورد

نتفلیکس یک مینی سریال درباره زندگی «مدونا» می سازد

فیلم «رستم و سهراب» مهدویان امسال کلید می‌خورد

سریال «فال‌آوت» برای فصل سوم تمدید شد

استفاده از ظرفیت مولدسازی برای تبدیل ساختمان دادگستری در بابل

باید پول‌های ماندگار را جذب کرد

کشف 41 تن کود شیمیایی و نهاده‌های دامی قاچاق در بابل

رسیدگی بازرس کل کشور به مشکل آب آشامیدنی در چالوس

نشست رییس قوه قضاییه با فعالان اقتصادی در مازندران

کشت دردسرساز خشاش در لرستان؛ کشف بیش از 43 کیلوگرم تریاک در خرم آباد

پزشکیان: ترامپ خوابش را ببیند نارسایی‌ها را به رخ ما بکشد/ به دنبال صلح با عربستان و کشورهای منطقه هستیم

تعریف دقیق غدد لنفاوی چیست؟

طالبی: کار تراکتور تازه شروع شده است

طالبی: اخلاق در فوتبال ایران مرده است!

مدال نقره یک ضرب سنگین وزن آسیا برای وزنه‌بردار ایرانی

پرونده VNL رسما برای ستاره والیبال ایران بسته شد

پایان رؤیای لیگ ملت‌ها برای پدیده ارومیه!

یک گزینه دیگر سرمربیگری استقلال هم منتفی شد

ثبت قراردادی تاریخی در دوچرخه‌سواری

تراکتور جشن خیابانی با جام نخواهد داشت

پیش‌گویی اسنایدر در مورد طارمی درست از آب درآمد

صدرنشینی شهید رسولی نوشهر در لیگ برتر کانوپولو کشور

گشت‌های مستمر امور اراضی برای مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز در بهشهر

رفع مشکلات حقوقی و قضایی مازندران در دستور کار است+ فیلم

دستگاه قضا برای حل مشکلات مردم در کنار دولت قرار دارد

آخرین وضعیت جاده‌ها؛ ممنوعیت تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس

برخی ساختمان های پزشکی قانونی مازندران نامناسب است

دیدار رئیس قوه قضاییه با کارکنان قضایی مازندران

آیا لمس هر توده‌ای در غدد لنفاوی به منزله سرطان است؟

ویکی پدیاجستجو