پیام مازند

آخرين مطالب

اسماعیلی: نمایشگاه کتاب تهران تجلی اراده ملی برای ارتقای دانایی و تعامل فرهنگی است گفتگو

اسماعیلی: نمایشگاه کتاب تهران تجلی اراده ملی برای ارتقای دانایی و تعامل فرهنگی است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا / معاون راهبردی و پارلمانی رئیس جمهور ضمن بازدید از سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تأکید بر جایگاه ویژه کتاب در ارتقای فرهنگی جامعه گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نه فقط یک رویداد فرهنگی، بلکه تجلی اراده ملی برای ارتقای دانایی و تعامل فرهنگی است.
 به نقل از روابط عمومی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری، در این بازدید که با هدف حمایت از فعالان صنعت نشر، بررسی روند برگزاری نمایشگاه و ارتباط نزدیک‌تر با جامعه فرهنگی کشور انجام شد محسن اسماعیلی ضمن حضور در سالن‌های مختلف نمایشگاه از جمله بخش ناشران بین‌الملل، ناشران عمومی ، ناشران دیجیتال و ناشران عربی با تعدادی از ناشران، نویسندگان و بازدیدکنندگان گفت‌وگو کرد و از نزدیک در جریان دغدغه‌ها و پیشنهادهای آن‌ها قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور در این دیدار در گفتگو با جمعی از ناشران گفت: دولت با نگاه راهبردی، از گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی و رفع موانع حوزه نشر حمایت می‌کند.
وی در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: از دیدگاه اندیشمندان پایایی تمدن ها دلایل مختلفی دارد، کتاب یکی از مهمترین دلایل این پایایی است.
اسماعیلی با بیان اینکه آنچه که ماندگار است و تمدن را به نسل های بعد منتقل می کند، کتاب و کتابخوانی است، گفت: کتاب محور دین خاتم است و معجزه ای است که تا ابد مانا خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به مشکلات حوزه صنعت چاپ و نشر کتاب گفت: مشکلات معیشتی و اقتصادی و رواج فضای مجازی و دیجیتالی شدن کتاب ها، باعث کسادی بازار خرید کتاب چاپی شده که این برای جامعه ای مثل جامعه ما که هویت فرهنگی دارد شایسته نیست.
اسماعیلی با بیان اینکه در طول دوران بعد از انقلاب ، دولت های مختلف تلاش کرده اند کتاب از سبد زندگی حذف نشود، گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در دوران جنگ تحمیلی بنیان گذاشته شد و هیچ‌گاه تعطیل نشده است.
وی همچنین از تداوم حمایت‌های ساختاری و قانونی دولت برای توسعه نشر سخن گفت و افزود: در تعامل با مجلس، به دنبال تسهیل فرآیندهای قانونی برای پشتیبانی پایدار از صنعت نشر هستیم تا شاهد شکوفایی بیشتر آن باشیم.
اسماعیلی همچنین در غرفه های مکتب حاج قاسم و یادبود شهید رئیسی حضور یافت و ضمن مرور آثار منتشر شده در مناقب ایشان به این دو شهید والامقام ادای احترام کرد.
معاون رئیس جمهور همچنین در غرفه روزنامه اطلاعات در جشن امضای یکی از آثار خود به نام «کلیدهای فهم عاشورا » شرکت کرد و از نزدیک با گروه هایی از دانشجویان و گروه های دیگر اجتماعی گفت‌وگو کرد.
اسماعیلی در این بازدید از زنده‌یاد محمود دعایی به نیکی یاد کرد و ضمن بیان خاطراتی از ایشان گفت مرحوم دعایی درخت معرفتی را در موسسه اطلاعات بنیان نهاد که اکنون بالنده شده و تبدیل به نهاد بزرگ فرهنگی شده است.
وی همچنین در سالن بین الملل در غرفه های کشورهای عراق، عمان، ترکیه حضور یافت و در غرفه یمن ضمن تجلیل از پایداری مردم این کشور در برابر استعمار گفت فرهنگ مقاومت در یمن نهادینه شده و این فرهنگ مایه سربلندی جهان اسلام است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896828/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلی‌زاده عاشق این جدول!

حذف صفر و تغییر واحد پول ملی نمی‌تواند در شرایط فعلی راهگشا باشد/ رئیس کل بانک مرکزی بر اجرای قوانین و مسوولیت‌های خود تمرکز کند

چگونه می توان با خرید تتر سود کرد؟

وزیر ورزش: باشگاه‌های فوتبال باید تراز مالی AFC را رعایت کنند

نیمی از پرونده های قصور پزشکی منجر به برائت شد

دورهمی جذاب پیشکسوتان سرشناس مازندران (عکس)

بازدید معاون قوه قضاییه از بندر فریدونکنار

‍ گلوگاه‌های ظرفیتی کریدور ریلی تزانزیت شرق کشور رفع شد

دنبال بازاجتماعی کردن زندانیان باشیم؛ آزادی 73 زندانی در نوشهر

مراسم سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی در لرستان برگزار می شود

شیرین‌کننده‌های مصنوعی احتمال پرخوری را افزایش می‌دهند

با این 4 اشتباه خاصیت غذای خود را از بین می‌برید

واژگان فارسی، جان‌مایه بزرگترین حماسه ایران

مثلث ترسناک الریان 59 امتیاز گرفت!

لحظه به‌ یادماندنی ثبت رکورد جهانی وزنه‌برداری توسط رستمی

بهترین لحظات المپیک ایران در پاریس

50 هزار دلار جریمه برای یک جمله!

کام گندمکاران شیرین شد/ پرداخت مرحله اول طلب کشاورزان

امنیت پایدار را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنیم

‍ گلوگاه های ظرفیتی کریدور ریلی تزانزیت شرق کشور رفع شد

دنیامالی: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد؛ نباید اخلاق کمرنگ شود

حضور رییس قوه قضاییه در شورای اداری مازندران

حضور رئیس قوه قضاییه در شورای اداری مازندران

دیدار پیشکسوتان با وزیر ورزش/ دنیامالی: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد

فوری/ افزایش قیمت برنج ایرانی رسماً تایید شد

وزیر ورزش: باشگاه های فوتبال باید تراز مالی AFC را رعایت کنند

فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد؛ نباید اخلاق کمرنگ شود

وزیر ورزش: باشگاه های فوتبال باید تراز مالی AFC را رعایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دیدار معاون قوه قضاییه با خانواده شهدا در مازندران

جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال بسته است

جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال بسته است/ سفر از مسیرهای جایگزین

مسابقات بین‌المللی کشتی جام شهید هاشمی‌نژاد شروع شد

جاده کرج - چالوس بسته است

دلایل ابتلا به سرطان حنجره چیست؟

یک استاد زبان و ادبیات فارسی: بی‌توجهی به شاهنامه غفلت از شناسنامه فرهنگی ایران است

ادای احترام رئیس جمهور به مقام والای شهیدان استان کرمانشاه

مربی تیم ملی وزنه‌برداری: با منطق وزنه‌های شریفی را انتخاب کردیم

لیگ قهرمانان آسیا؛ نیمیر و رفقا در نیمه نهایی

تأیید 2 نامزد ریاست نجات غریق با وجود ابطال فرآیند ثبت‌نام!

کولاک تیم سه نفره وزنه‌برداری ایران در آسیا

رادیک: جوکوویچ حتی بدون مربی هم آماده قهرمانی است

کشف یخ‌آب کریستالی توسط تلسکوپ فضایی «جیمز وب»

هنر مذاکره؛ سریال هیجان انگیز کره‌ای که تا آخرین لحظه شما را میخکوب می‌کند

ماموریت ویژه بازرس کل برای صیانت از جنگل های هیرکانی

بهترین شهرهای خلوت شمال برای سفر در تعطیلات

اتمام عملیات اعزام حجاج از دو ایستگاه رشت و ساری+ فیلم

چگونه تشخیص دهیم تورم غدد لنفاوی مربوط به چه بیماریست؟

نمایشگاه کتاب رو به پایان است

اسماعیلی: نمایشگاه کتاب تهران تجلی اراده ملی برای ارتقای دانایی و تعامل فرهنگی است

برنامه رژه قهرمانی بارسلونا مشخص شد