پیام مازند

آخرين مطالب

اقدامات گسترده ذوب آهن برای برداشت حداقلی آب از زاینده رود مقالات

اقدامات گسترده ذوب آهن برای برداشت حداقلی آب از زاینده رود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - خرید پساب شهر های اطراف، احداث تصفیه خانه به روز و مجهز، بازچرخانی و تصفیه آب... - اخبار بازار -
خرید پساب شهر های اطراف، احداث تصفیه خانه به روز و مجهز، بازچرخانی و تصفیه آب در سیکل‌های گردشی، تعویض برج‌های خنک کننده با برج‌های هیبریدی و تعویض برج‌های حرارتی به برج‌های خشک برای تولید برق از برنامه‌های ذوب آهن اصفهان برای کاهش مصرف آب است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مهندس ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در گفتگو با خبرنگار ما از کاهش وابستگی این شرکت به زاینده رود به حد آب شرب در سال های آتی خبر داد.
مهندس رخصتی با بیان این که ذوب آهن اصفهان از بدو تاسیس مدیریت مصرف آب را در دستور کار داشته است، گفت: به ویژه در دو دهه اخیر پیشرفت های خوبی در کاهش مصرف آب اتفاق افتاده است.
مدیرعامل شرکت افزود: با اجرای پروژه های مختلف و بازچرخانی آب، هیچ گونه خروجی پساب از کارخانه نداریم که خشک بودن لاگن های شرق جاده فولادشهر به زرین شهر گواه بر این امر است.
وی با بیان این که مصرف 20 متر مکعب آب برای تولید یک تن چدن در این کارخانه به 4 متر مکعب کاهش یافته است، گفت: برای مدیریت بهینه مصرف آب، تصفیه خانه مجهزی با به روزترین تجهیزات دنیا در دست احداث است که با بهره برداری از آن در سال آینده، پساب شهر و روستاهای فلاورجان تصفیه خواهد شد.
مدیرعامل ذوب آهن با تأکید بر تعامل حداکثری و همسویی با نیاز های جامعه و مدیریت بهینه مصرف آب، تصریح کرد: ذوب آهن از سال 1344 حق آبه تخصیص یافته ای دارد اما بر اساس مسئولیت اجتماعی خود کمتر از 40 درصد از این حق آبه را استفاده کرده ایم و در چند سال آینده نیز برداشت آب از زاینده رود را به میزان آب شرب مورد نیاز کاهش خواهیم داد.
علیرضا رضوانیان معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت نیز با بیان این که ذوب آهن اصفهان برای جمع آوری و تصفیه پساب شهرهای اطراف بیش از دو هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است، گفت: با این سرمایه گذاری، پساب های منطقه پس از جمع آوری به تصفیه خانه فیزیکی و پس از آن نیز به تصفیه خانه بزرگ و مجهز در دست احداث هدایت خواهد شد که این مقدار پساب بیش از نیمی از آب مورد نیاز کارخانه را تامین خواهد کرد.
وی این مقدار آب را در بهره برداری از فاز اول این تصفیه خانه قابل تحقق دانست و افزود: با بهره برداری از فازهای بعدی تصفیه خانه بزرگ ذوب آهن اصفهان، آب مورد نیاز کارخانه بدون وابستگی به زاینده رود تأمین خواهد شد.
مهدی دانشمند مدیر آبرسانی شرکت نیز، گفت: بازچرخانی و تصفیه آب در سیکل‌های گردشی برای کاهش مصرف آب موثر است.تعویض برج‌های خنک کننده با برج‌های هیبریدی و تعویض برج‌های حرارتی به برج‌های خشک برای تولید برق از برنامه‌های بلند مدت ذوب آهن اصفهان برای کاهش مصرف آب است.
مدیر آبرسانی شرکت با بیان این که برای کاهش مصرف آب، ذوب آهن برای اولین بار ده سال پیش پساب شهر زرین شهر را که 60لیتر بر ثانیه است به شرکت انتقال داد گفت: در طی قراردادی با شرکت آب و فاضلاب، پساب حدود 11روستای فلاورجان به تصفیه خانه فولادشهر انتقال یافته و پس از تصفیه به ذوب آهن منتقل خواهد شد.
دانشمند، گفت: 85 درصد فضای سبز کارخانه به صورت دیم است و 15 درصد دیگر نیز به صورت قطره‌ای با پساب آبیاری می‌شود و سعی شده گونه‌های سازگار با آب کم در فضای سبز ذوب آهن، جایگزین شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/270634/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

نخستین مرکز هوش مصنوعی مازندران در بابل راه‌اندازی شد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودرو‌ها در محمودآباد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

آواز شاد؛ دختر تبریزی چه رقص آذری میکنه پول بارونه یولاااا تورک تراختورچو قیزلاری

خرم‌آباد، یکی از کانون‌های مهم تمدنی ایران

کشف و ضبط دو قبضه اسلحه از متخلفین زیست محیطی در سفیدکوه خرم آباد

کاکتوس چانه یا همان ژیمنوکالیسیم

محدودیت سیمان برای پروژه های عمرانی رفع می شود

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد

«مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

استند لمسی چیست؟

رستمکلا به فیبر نوری مبین‌نت متصل شد

جاده چالوس به مدت 10 روز مسدود شد

رئیس سازمان چای: 25 هزار تن برگ سبز چای خریداری شد

«اَدی» کتابی که اتحاد شیعه و سنی را با تلاش یک شهید روایت می‌کند

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

حسین کعبی با استقلال خوزستان تمدید کرد

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

راهنمای خرید عینک مطالعه

ارتقای زیرساخت‌های شهری در ساری مطالبه مردم است

تشدید عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه‌ نور شمس

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

ذوب‌آهن، ربیعی را برای ماندن راضی می‌کند؟

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست