پیام مازند

آخرين مطالب

فروزان:

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آماده همکاری و گسترش تعامل با جمهوری ارمنستان است وزارت رفاه

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آماده همکاری و گسترش تعامل با جمهوری ارمنستان است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل‌ امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه با جدیت آماده همکاری و گسترش تعامل با کشور دوست و همسایه، جمهوری ارمنستان است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حامد فروزان» مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدار با «آرسن آواگیان» سفیر فوق‌العاده و تام‌الأختیار جمهوری ارمنستان در ایران با اشاره به سابقه تاریخی، مراودات فرهنگی- تمدنی سازنده و متقابل ایران با ارمنستان اظهار کرد: روابط دو کشور دوستانه و همواره رو به جلو و با نگرش مثبت است.
وی بیان کرد: در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، آماده ارائه مشاوره در طراحی، اجرا و توسعه نظام آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و مهارتی بوده و علاقمند به همکاری با ارمنستان در مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت هستیم.
فروزان خاطرنشان کرد: تبادل تجربیات و دانش حرفه‌ای میان دو کشور می‌تواند در دستور کار همکاری‌های دو وزارتخانه قرار گیرد.
مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تبادل تجربه و دانش از طریق کارگاه‌ها، نشست‌ها، سمینارها و وبینارهای تخصصی اظهار کرد: بازرسی کار، مقررات کار، اشتغال، کاریابی و آموزش مربیان در زمینه کارآفرینی موضوعات خوبی برای افزایش همکاری هستند.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای تجربیات ارزشمندی در زمینه خدمات اجتماعی، تأمین اجتماعی و بیمه‌هاست که می‌توانیم در این حوزه نیز همکاری مشترک داشته باشیم.
فروزان به تجربیات و مهارت‌های ایران در حوزه ساماندهی و حمایت از کسب‌و‌کارهای خُرد و خانگی، برنامه‌های آموزشی در زمینه توانمندسازی زنان و اقشار ضعیف جامعه، اشتغال معلولین، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و همکاری‌های آموزشی در زمینه توانبخشی اجتماعی اشاره کرد و گفت: آماده توسعه همکاری و تبادل تجربیات در این حوزه‌ها هستیم.
وی همچنین شرکت‌ها و مجموعه‌های اقتصادی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را معرفی و ظرفیت آن‌ها را برای هرچه بهتر شدن روابط اقتصادی و افزایش مبادلات تشریح کرد.
«آرسن آواگیان» سفیر جمهوری ارمنستان در تهران ضمن تقدیر از برگزاری این نشست به همکاری‌های دوجانبه شرکت‌های دو کشور اشاره کرد.
وی افزود: ظرفیت‌های بسیار خوبی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که می‌تواند خواسته دو کشور در مسیر افزایش تبادلات را محقق سازد.
سفیر ارمنستان تأکید کرد: ما بسیار مشتاق هستیم تجربیات دو کشور در موضوع حمایت‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود.
4 بهمن 1401 19:50
کد خبر : 296,930
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/280920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابراز حمایت و همبستگی رئیس کمیته بین‌المللی المپیک با مردم ایران

جان تری: همه از تماشای فوتبال مدرن خسته شده‌اند

ردبول برای فسخ قرارداد سرجیو پرس، 18 میلیون یورو پرداخت کرد

پهلوگیری 10 کشتی نهاده‌های دامی در بندر امیرآباد

لباس پرسپولیس بر تن کاظمیان نشست

اولین اظهارات کاپیتان میلان پس از حضور در الهلال

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

داوری: تیم ملی بسکتبال 6 دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد

امیررضا معصومی شایعات را پررنگ کرد

برپایی روضه های خانگی عزاداران بابلی

طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد

پاسخ رئیس IOC به خسروی وفا: آماده هر گونه مساعدت هستیم

ورزش‌های باشگاهی نمی‌تواند جبران کم تحرکی ما باشد

تشکیل کارگروه و ارائه طرح جامع و علمی با حضور صاحب‌نظران

حل مشکل ترافیکی ورودی قائمشهر با تکمیل تقاطع الغدیر

حل مشکل قطعی برق و تنفس در پرداخت بیمه تامین اجتماعی

مطهری پیشنهاد مس را رد کرد

انتقال عجیب بازیکن ایرانی به تیم افغانستانی!

امید ابراهیمی: سن فقط یک عدد است!

تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا اعزام نمی‌شود

معرفی ترکیب تیم‌های ملی کاراته پایه در رقابت‌های قهرمانی آسیا

بهترین ورزش پیاده روی ساده است

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش

از کلمبیایی‌ها پول می‌گرفتند

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

مضرات مالش چشم‌ها

حتی «کم» هم زیاد است؛ هیچ سطح ایمنی برای مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده وجود ندارد

گرم‌ترین برخورد ساپینتو برای جلالی

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

حضور اصغر فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا | اکران فیلم جدایی نادر از سیمین

کلمات حماسی روح را گرم می‌کند

بایرلورکوزن با 2 خرید از آیندهوون، جای خالی فلوریان ویرتس را پر می‌کند