پیام مازند

آخرين مطالب

امیرآبادی‌ زاده خبر داد:

راه‌اندازی مراحل ثبت و تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون/ تشکیل 113 شرکت تعاونی دانش‌آموزی با عضویت بالغ بر 8 هزار دانش‌آموز در سراسر کشور وزارت رفاه

راه‌اندازی مراحل ثبت و تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون/ تشکیل 113 شرکت تعاونی دانش‌آموزی با عضویت بالغ بر 8 هزار دانش‌آموز در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل دفتر توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد تعاون از راه‌اندازی مراحل ثبت و تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون خبر داد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «جعفر امیرآبادی زاده» ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: تشکیل شرکت‌های تعاونی دانش‌آموزی به استناد تبصره (2) ماده (2) آیین‌نامه اجرایی قانون بخش تعاون اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب 1392/1/8 و مواد (87) و (88) و (89) قانون شرکت‌های تعاونی مصوب 1350 و دستورالعمل تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی است.
وی هدف از تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی را تقویت فرهنگ کار و تلاش، افزایش مهارت دانش‌آموزان و نهادینه‌سازی فرهنگ تعاون و کارآفرینی عنوان کرد و افزود: هوشمندسازی تأسیس تعاونی‌های دانش‌آموزی یکی از دستاوردهای بخش تعاون در دولت مردمی سیزدهم است.
امیرآبادی زاده تشکیل این تعاونی‌ها را نوعی تمرین کار تعاونی در مدارس دانست و گفت: این نوع از شرکت‌های تعاونی تنها تشکل‌ اقتصادی دانش‌آموزی بر پایه قانون است که در مدارس برای توسعه فرهنگ تعاون و کارگروهی ایجاد می‌شود.
مدیرکل دفتر توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد تعاون ادامه داد: در حال حاضر تعداد 113 شرکت تعاونی دانش‌آموزی با عضویت بالغ بر 8 هزار دانش‌آموز در سراسر کشور تشکیل شده است که این تعداد در سال گذشته 60 تعاونی بوده است. اما این روند به‌صورت دستی و از طریق ادارات‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها و به‌شکل غیرمتمرکز و غیرسیستمی انجام می‌شد.
وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌ العالی) در دیدار با فرهنگیان سراسر کشور در اردیبهشت‌ماه سال 1401 مبنی بر ترویج فرهنگ تعاونی در مدارس کشور و همچنین دیدار ریاست محترم جمهور با نمایندگان جمعی از دانش‌آموزان در سال‌جاری و سخنرانی یکی از دانش‌آموزان عضو این تعاونی‌ها و نگاه مثبت ریاست محترم جمهوری به این نوع از تعاونی‌ها، اظهار داشت: به‌منظور اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و در راستای تسهیل، گسترش و شفاف‌سازی تشکیل این تعاونی‌ها در سراسر کشور و دستیابی آسان به اطلاعات آن‌ها و پس از موافقت پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی با تخصیص شناسه ملّی به این تعاونی‌ها، فرآیند ثبت و تشکیل شرکت‌های تعاونی مذکور در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون به آدرس: taavoni.mcls.gov.ir بارگزاری و تشکیل آن‌ها به‌صورت الکترونیکی و هوشمند انجام خواهد شد. 
امیرآبادی زاده با اشاره به تعامل مؤثر و مستمر با دبیرخانه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: دستورالعمل نحوه تخصیص، بازبینی و ثبت تغییرات شناسه ملّی تعاونی‌های اشاره شده نیز تدوین و برای تأیید عملیاتی‌شدن به دبیرخانه مذکور ارسال شده است.
وی خاطرنشان کرد: تخصیص شناسه ملّی و ایجاد ساختاری هوشمند برای تشکیل و ثبت این تعاونی‌ها پس از بیش از یک دهه، می‌تواند به توسعه و ترویج فرهنگ تعاون در کشور کمک شایانی کند.
24 اردیبهشت 1402 11:18
کد خبر : 309,042
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/709788/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باقری: به کسی ربطی ندارد چقدر از پرسپولیس پول گرفته‌ام/ مردم در خیابان می‌خواهند ما را با چاقو بزنند!/مقصر کسانی هستند که این مدیران را آورده اند

ماجرای جنجالی علیرضا بیرانوند و ماشین دختر رضا درویش!

“کنور” ایستاده بر قلد درآمدزایی

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

نخستین مرکز هوش مصنوعی مازندران در بابل راه‌اندازی شد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودرو‌ها در محمودآباد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

آواز شاد؛ دختر تبریزی چه رقص آذری میکنه پول بارونه یولاااا تورک تراختورچو قیزلاری

خرم‌آباد، یکی از کانون‌های مهم تمدنی ایران

کشف و ضبط دو قبضه اسلحه از متخلفین زیست محیطی در سفیدکوه خرم آباد

کاکتوس چانه یا همان ژیمنوکالیسیم

محدودیت سیمان برای پروژه های عمرانی رفع می شود

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد

«مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

استند لمسی چیست؟

رستمکلا به فیبر نوری مبین‌نت متصل شد

جاده چالوس به مدت 10 روز مسدود شد

رئیس سازمان چای: 25 هزار تن برگ سبز چای خریداری شد

«اَدی» کتابی که اتحاد شیعه و سنی را با تلاش یک شهید روایت می‌کند

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

حسین کعبی با استقلال خوزستان تمدید کرد

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

راهنمای خرید عینک مطالعه

ارتقای زیرساخت‌های شهری در ساری مطالبه مردم است

تشدید عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه‌ نور شمس