پیام مازند

آخرين مطالب

این استقلال به دنبال جبران است/ استفاده از داور خارجی زشت است اما برای این بازی نه!/ خارجی‌های پرسپولیس دنبال پول مفت هستند! ورزشی

این استقلال به دنبال جبران است/ استفاده از داور خارجی زشت است اما برای این بازی نه!/ خارجی‌های پرسپولیس دنبال پول مفت هستند!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - پیشکسوت پرسپولیس گفت: پرسپولیس موفق شد قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد و این قهرمانی با شکست استقلال به دست آمد. شاگردان ساپینتو می‌خواهد جبران کنند و با تمام وجود به مصاف پرسپولیس می‌آیند.
سرویس ورزش مشرق _ هفته گذشته مرحله نیمه نهایی جام حذفی با انجام دو دیدار به پایان رسید و تیم‌های پرسپولیس و استقلال موفق شدند به فینال این تورنمنت برسند تا هواداران شاهد صد و یکمین دربی در فینال جام حذفی باشند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این در شرایطی است که استقلال آخرین بار که در چارچوب یک بازی 90 دقیقه ای توانست پرسپولیس را شکست بدهد به 5 سال و 3 ماه پیش برمی گردد اما این دو تیم در جام حذفی نتایج متفاوتی را تجربه کرده اند!

پیام مازند

مرتضی فنونی زاده درباره دربی 101 و شرایط سرخآبی‌ها به مشرق گفت: همانطور که پیش‌بینی می‌شد دو تیم مطرح پایتخت به فینال جام حذفی رسیدند. پرسپولیس موفق شد قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد، ضمن اینکه این قهرمانی با شکست استقلال به دست آمد. بنابراین استقلال که شایستگی‌ها زیادی دارد می‌خواهد جبران کند و با تمام وجود به مصاف پرسپولیس می‌آید. فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است و هر دو تیم هم آماده هستند، به همین دلیل نمی‌توان گفت که کدام تیم قهرمان جام حذفی خواهند شد. در هفته‌های اخیر هم بازی‌های هر دو تیم پرگل بوده است و امیدواریم که بازی خوبی را شاهد باشیم.
وی افزود: پیش از این سرخابی‌ها یک بار در فینال حذفی به مصاف هم رفتند که این دیدار با قهرمانی قرمزپوشان به پایان رسید. این مسابقه دومین دربی دو تیم در فینال جام حذفی است. هر دو تیم خوب بازی می‌کنند و امیدواریم مانند دربی گذشته بازی کسل کننده‌ای را شاهد نباشیم. البته دربی قبل چون مستقیم روی قهرمانی لیگ تاثیر گذار بود حساسیت بازی برای هر دو تیم بالا بود ولی در این دیدار به دلیل اینکه قرمزها فاتح لیگ برتر شدند، حساسیت چندانی برای شاگردان گل‌محمدی وجود ندارد.
پیشکسوت پرسپولیس در خصوص استفاده از داور خارجی در دربی اظهار داشت: بحث استفاده از داور خارجی در کل زشت است و به نوعی توهین به داوران داخلی کشور است، ولی در فضای مجازی حرف‌های زیادی درباره ناداوری زده می‌شود. اگر از داور خارجی استفاده شود حرف و حدیث‌ها کمتر می‌شود. داوری که از خارج می‌آید نه استقلالی است و نه پرسپولیسی، پولش را می‌گیرد و قضاوت می‌کند. من هم معتقدم با توجه به حساسیت بازی از داور خارجی استفاده شود بهتر است.

پیام مازند

فنونی‌زاده درباره خریدهای پرسپولیس در فصل آتی و نیاز این تیم به بازیکنان خارجی خاطر نشان کرد: باشگاه باید دور بازیکنان خارجی را خط بکشد. در حال حاضر دیاباته و پریرا در پرسپولیس اضافی هستند و فقط از باشگاه پول می‌گیرند. پرسپولیس بازیکنانی مانند امید عالیشاه و سیامک نعمتی را دارد که می‌توانند در شرایط سخت به پرسپولیس کمک کنند. بازیکنان خارجی سفارش دلال‌ها هستند. تنها خارجی خوب ترکیب پرسپولیس گولسیانی است که او هم تقریبا پا به سن گذاشته است و این موضوع در فصل‌های بعدی خودش را نشان می‌دهد. در بازی قبلی هم تیم هوادار چهار تک به تک با علیرضا بیرانوند به دست آورد که کمی عجیب بود. در اصل فضای بین مدافعین وسط باعث ایجاد شدن این موقعیت‌ها شد. پورعلی‌گنجی و گولسیانی قابلیت‌های زیادی دارند ولی خب باید ضعف‌هایشان را گفت. قائدی و محبی بازیکنان خوبی هستند و با داشتن این فرصت‌ها می‌توانند دروازه تیم ما را باز کنند. بنابراین مدافعان باید حداکثر توان خود را برای این دیدار بگذارند.
وی ادامه داد: دیاباته و پریرا به دنبال پول هستند و به پرسپولیس آمده‌اند تا خوش بگذرانند اما ما مهاجمان خوب کم نداریم که کمک حال تیم باشند. من فکر نمی‌کنم که پرسپولیس در پستی نیاز به بازیکن داشته باشد و همه بازیکنان به خوبی در جایگاه خود بازی‌ می‌کنند. در صورت خرید بازیکن هم ترجیح می‌دهم که مدیریت بازیکنان داخلی بخرد. بازیکنان خارجی پول زیادی می‌گیرند و کارایی زیادی هم برای تیم ندارند. البته نمی‌خواهم در این برهه از زمان، بازیکنان پرسپولیس را نقد کنم ولی واقعیت است. بازیکنان خارجی فقط برای کسب درآمد به تیم می‌آیند و دلسوز باشگاه نیستند. الان در ترکیب اصلی تیم، تنها خارجی خوب، آقای گولسیانی است که یکی از نکات مثبت ایشان پنالتی زدن است که این کار را هم بازیکنان دیگر می‌توانند انجام دهند.

پیام مازند

بازیکن سابق پرسپولیس ضمن تشکر از یحیی گل‌محمدی برای بازی دادن به سروش رفیعی عنوان کرد: کاش آقای گل‌محمدی برای فصل آینده بازیکن خارجی به ترکیب پرسپولیس اضافه نکند. بازیکنان داخلی ما پتانسیل بازیکنان خارجی که به لیگ ما می‌آیند را دارند و می‌توانند در پست‌های متفاوت ایفای نقش کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/713633/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جلسه شورای هماهنگی موسسان مراکز استان در حوزه مدارس و مراکز غیردولتی برگزار شد

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

سرپرست استقلال خوزستان: برای بازی با تراکتور در اهواز هتل رزرو کردیم

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

بیرانوند دستکش طلا را پوشید

اجرای طرح های حمایت از نخبگان و صنابع خلاق در مازندران

2 کمربندی برای خرم‌آباد احداث می‌شود؛ ادامه آزادراه بروجرد - اراک

برپایی جشن 3 کیلومتری غدیر در خرم‌آباد

پشت پرده استخدام کلارنس سیدورف/ 250 هزار دلار هزینه برای ساکت نگه داشتن هواداران استقلال!

اجرای طرح های حمایت از نخبگان و صنایع خلاق در مازندران

ریشه گرانی مواد غذایی به ویژه حبوبات در ماه‌های اخیر

130 مدرسه مازندران زیر پنج دانش آموز دارند

نوزدهمین دوره جام شهید هاشمی‌نژاد؛‌عرضه توانمندی‌های کُشتی

مسدود شدن محور کندوان

پیش بینی بورس امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 چگونه پیش می‌رود؟

تداوم توزیع مرغ مازندران در سراسر کشور

توزیع 1492 تن کود در مازندران

قدردان تلاش معلمان و کارگران هستیم

گفتگو با خانواده زهرا میرزایی؛ به احترام سوگمان، حقیقت را منتشر کنید!

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

کمترین دریافتی در لیگ برتر برای آبی‌ها

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

ترکیب تیم ملی تنیس روی میز برای 2 رویداد

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

گروه سازمان یافته قاچاق چوب در نور متلاشی شد

جاده کرج - چالوس بسته است| تردد برای افراد بومی میسر است

امن ترین کیف پول برای ذخیره دوج کوین

متلاشی شدن گروه سازمان یافته قاچاق چوب آلات جنگلی در شهرستان نور

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

کرونا در کمین است

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

پیش بینی بازار سهام امروز 21 اردیبهشت 1404

1490تن کود کشاورزی در مازندران توزیع شد