استعفای سیفالله پور از مدیرعاملی باشگاه نساجی+عکس
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایزاد سیف الله پور مدیر عامل باشگاه نساجی با انتشار پیامی در اینستاگرام از سمت خود استعفا کرد.
در متن استعفای وی آمده است: به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقیست، سه فصل حضور در باشگاه نساجی، قدیمی ترین و ریشه دارترین تیم فوتبال در استان مازندران، بی شک برای من مایه مباهات بود و حال که تقدیر بر جدایی است، باید تشکر خاضعانهای داشته باشم از آقای صنیعی فر که پیشنهاد همکاری با این باشگاه را به من داد و در ادامه رضا حدادیان.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همچنین اعضای هیات مدیره، اعضای این تیم در 3 سال و از همه مهمتر تماشاگران عزیز و دوست داشتنی نساجی. آنان که نساجی برایشان فراتر از یک تیم فوتبال است و خدا گواه است که در این 3 سال با اشکهای آنها گریستم و با خندههایشان به سر ذوق آمدم.
خدا گواه است که در این سه سال با همه وجود و آنچه طی سالها حضور در ورزش و مدیریت اموختم سعی کردم برای نساجی یار باشم و خدا را شکر بابت زحمات همه اعضای تیم و این کوچکترین دستاوردهای بزرگی برای نساحی حاضل شد.
قهرمانی در جام حذفی که مهمترین افتخار نساجی طی 63 سال حیات بود. دو قهرمانی به همراه تیم امید در لیگ برتر امیدهای کشور و حضور شایسته در لیگ برتر که در نهایت و اکنون امروز که روز خداحافظی ام از نساجی رسیده سهیمه فوتبال مازندران در لیگ برتر حفظ شده است.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳:۱۱
-
۴۵ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/714249/