پیام مازند

آخرين مطالب

اقدامات شهرداری منطقه 18 در برگزاری سی و چهارمین سالگرد عروج ملکوتی امام امت شهرداری تهران

اقدامات شهرداری منطقه 18 در برگزاری سی و چهارمین سالگرد عروج ملکوتی امام امت
  بزرگنمايي:

پیام مازند - شهردار منطقه 18 از اقدامات حوزه خدمات شهری و برپایی پردیس فرهنگی هنری در حاشیه برگزاری سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 18- محمدجواد خسروی شهردار این منطقه از اجرایی کردن تمهیدات لازم برای برگزاری سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: طبق تقسیم کار صورت گرفته میان مناطق و سایر مراکز تابعه شهرداری، پهنه تحویلی منطقه 18 در حرم مطهر به منظور برگزاری مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام (ره) در حال آماده سازی بوده و در حال حاضر پس از مناسب سازی، زیباسازی و پاکسازی توسط معاونت خدمات شهری و محیط زیست درحال برپایی پردیس فرهنگی هنری توسط همکاران ما در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه است.
خسروی ادامه داد: در این راستا پهنه تحویلی منطقه در حرم مطهر در حال آماده سازی برای میزبانی از زائران حرم مطهر در غرفه های فرهنگی است و از بازپیرایی و زیباسازی محیط پیرامونی تا نظافت و پاکسازی با استقرار اکیپ‌های اجرایی انجام شده است.
وی با بیان این که شرایط لازم برای حضور زائران با اجرای اقدامات و ارائه خدمات بهینه در پهنه تعیین شده مرقد امام در بخش خدمات شهری و محیط زیست فراهم شده است، افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی اکیپی از نیروهای کارگری و اجرایی به پهنه اعزام شده‌اند تا ضمن آماده سازی فضای مشخص شده، در حین و پس از مراسم نسبت به ارائه خدمات به زائران و شرکت کنندگان در مراسم اقدام شود.
خسروی خاطر نشان کرد: پیرایش محیطی و انتقال نخاله‌های پسماند، استقرار اکیپ‌های اجرایی و تجهیزات، تأمین روشنایی پهنه مشخص شده در اطراف حرم مطهر، عملیات رفت و روب، علف کشی، تسطیح و خاک برداری و سایر امور خدماتی از وظایف محوله به شهرداری منطقه 18 در حوزه‌ خدمات شهری بوده که تا پایان مراسم ارتحال ادامه دارد.
شهردار منطقه 18 با اشاره به اقدامات فرهنگی که از دیگر وظایف محوله به این منطقه است، عنوان داشت: در روزهای 13 و 14 خرداد با همکاری مناطق 14، 22 ،5 و 18 پردیسی را در قالب شانزده غرفه دایر خواهیم کرد که از اقدامات و غرفه‌های این پردیس می‌توان به برپایی غرفه های عکس یادگاری، فیلم های انقلابی، مسابقه فرهنگی، غرفه خلاقیت و سرگرمی علمی، غرفه رسانه‌های دیجیتال، نمایشگاه کتاب از آثار حضرت امام خمینی (ره)، نمایشگاه عکس مستند، فیلم و..، نمایشگاه محصولات قرآنی، ایستگاه دلنوشته و خاطره نویسی، نمایشگاه نگار گذر هنر (هنرهای تجسمی) با موضوع مکتب امام خمینی (ره)، غرفه تحکیم و تجدید بیعت عموم مردم بویژه کودکان، نوجوانان و جوانان با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، نمایشگاه نقاشی و خطاطی، مادر و کودک، خدمات زائرین، برپایی رادیو نمایشگاه جهت معرفی خدمات، امکانات و محتوای پردیس فرهنگی و همچنین ویژه برنامه های استیجی که از شب رحلت تا پایان سخنرانی مقام معظم رهبری دایر می باشد، اشاره کرد.
خسروی در پایان در خصوص سایر برنامه های اجرایی این ایام افزود: در شب ارتحال امام (ره)، برنامه های گرامیداشت یاد و خاطره آن حضرت در اکثر مساجد منطقه برگزار خواهد شد و همچنین کاروان های خودرویی و موتوری و پیاده هم از منطقه هجده به سمت حرم مطهر حضرت امام در روز ارتحال حرکت خواهند کرد.

پیام مازند


پیام مازند


پیام مازند


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/715380/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیاتی‌نیا: کسی از استقلال برای مدیریت آکادمی با من تماس نگرفته است

ماموریت سخت اینزاگی؛ پیروزی بدون سه ستاره

گل عجیب خیبر با جروبحث گولسیانی و فرجی

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

بسته شدن 10 روزه محور کندوان از فردا

این کتک کاری در خرم آباد سابقه داشت! / ضارب افشین پیروانی آزاد شد؟

جابجایی بیش از یک میلیون تن کالا از مازندران

بسته شدن جاده کندوان، از فردا

فشار عرضه ها در بازار سرمایه در نگرانی اتی مذاکرات

دانشگاه پیام نور مشکل دیرینه کنکور را در سکوت حل کرد

حمله پلنگ به سه راس اسب در سوادکوه

هوای آفتابی و گرم تا چهارشنبه در مازندران

بازگشت 32 هزار و 400 مترمربع از اراضی کشاورزی آمل به چرخه تولید

جاده چالوس از فردا 10 روز مسدود می‌شود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور؛ جاده چالوس 10 روز مسدود شد

حوزه‌های علمیه، میراث گران‌سنگ تمدن اسلامی

دستگیری سارق سابقه دار و حرفه‌ای در بابلسر

عکس/ اعتراض مردم به قطعی برق در مازندران

تداوم هوای گرم و شرجی در مازندران

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

محکومیت تعمیر‌کارِ متقلب خودرو

لایروبی رودخانه‌های مازندران برای مهار سیلاب مستمر است

کشف 208 تن دانه سویا غیربهداشتی در سوادکوه

بازداشت متهمان حمله به پیروانی

جاده چالوس به مدت 10 روز بسته می‌شود

ارتفاعات گردنه سر سوادکوه

افزایش پایداری تأمین کالاهای اساسی در مازندران

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب