پیام مازند

آخرين مطالب

حکمی در مورد ایثارگران در لایحه برنامه ششم توسعه وجود نداشته است/تصویب احکام کارآمد در برنامه هفتم توسعه برای حل مشکلات ایثارگران ضرورت دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حکمی در مورد ایثارگران در لایحه برنامه ششم توسعه وجود نداشت و احکام موجود در مجلس شورای اسلامی به این برنامه اضافه شده است.

به گزارش «ایثار»، محسن بزرگی در نشست بررسی کارشناسی قوانین ایثارگری در برنامه هفتم توسعه در کارگروه حقوقی تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: در دولت سابق زمانی که لایحه برنامه ششم توسعه تدوین شد، میزان احکامی که در خصوص ایثارگران در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده بود، صفر بود و این احکامی که امروز موجود است در مجلس شورای اسلامی به برنامه اضافه شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره قوانین ایثارگری در برنامه هفتم توسعه ادامه داد: از اواخر نیمه دوم سال گذشته، نظرات معاونت‌های تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ و کمیته‌ای به منظور تجمیع احکام در معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی بنیاد تشکیل شد و پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی، جمع‌بندی این نشست ها به دولت ارسال و پس از بررسی‌های گسترده، خروجی آن 14 بند از ماده 67 لایحه برنامه هفتم توسعه بوده است.
وی اضافه کرد: از لحظه ارسال لایحه به مجلس مأموریت معاونت حقوقی و امور مجلس در مورد لایحه آغاز می‌شود و البته ممکن است مواردی از لایحه در مجلس حذف یا احکامی به آن افزوده شود و این حق طبیعی مجلس است لیکن ایثارگران توقع دارند مجلس شورای اسلامی در حوزه‌ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اختصاص احکام و منابع لازم برای اشتغال، مسکن و خودرو آنان پیش‌بینی‌های مؤثری به عمل آورد و تشکل‌های ایثارگری به عنوان بازوی فکری و اجرایی بنیاد در این موضوع در حال تلاش و نقش‌آفرینی هستند.
بزرگی گفت: باید ماهیت برنامه‌ای بودن احکامی که به دنبال آن هستیم روشن باشد و در حقیقت به دنبال چیزی باشیم که برنامه‌ای و رویکردی باشد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه چند مورد از احکام برنامه ششم توسعه مانند ماده 59 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، اصلاح قوانین دائمی است، اظهار کرد: این ماده در بحث سهمیه ایثارگران دائمی است لیکن با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تغییراتی در آن به وجود آمده است. در قوانین ایثارگری برنامه هفتم، مهم کارآمدی قوانین است تا بهترین خروجی را داشته باشیم.
علی گودرزی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: 15 نشست ستادی در بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برنامه هفتم توسعه برگزار شد.
وی با بیان اینکه مواد 86 تا 91 قانون برنامه ششم توسعه به موضوع ایثارگران اختصاص دارد، ادامه داد: نگاهی برای رعایت عدالت در ارائه خدمات و بهره‌مندی ایثارگران و افزایش کیفی خدمات ایجاد شده است که قوانین و مقررات حوزه ایثارگران، قوانین جاری و ساری باشد.
بر اساس این گزارش، در این نشست که اسماعیل سقاب اصفهانی دبیر ستاد راهبردی تحول و مسئول رصد و پایش سند تحول دولت مردمی و محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشتند، اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به طرح نظرات و پیشنهادات خود پرداخته‌ و خواستار همفکری مجلس و بنیاد با تشکل‌های ایثارگری در تدوین قوانین ایثارگری برنامه هفتم توسعه شدند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/715418/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه جدید تیم مدعی صعود؛ وی‌ای‌آر شخصی نیست!

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

کسانی که پیروانی را کتک زدند، دستگیر شدند

رونمایی از 86 امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران

افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در استان مازندران

افرادی که به افشین اپیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

8 زندانی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در قائمشهر آزاد شدند

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

دستگیری ضاربان مدیر پرسپولیس؛ یگان ویژه هر دو ضارب را بازداشت کرد

مسئولان ناترازی انرژی را تدبیر و مدیریت کنند

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

برپایی آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفاط قرآن در مازندران

لامرد در سالروز ولادت شاه خراسان غرق در نور و سرور شد + عکس

داد و فریاد مدیر فرهنگی پرسپولیس در خرم آباد/ حضور غیر قانونی مدیر پرسپولیسی در نشست خبری

86 امین سایت 5G همراه اول در مازندران رونمایی شد

پول برای اردو و حضور در مسابقات پاراتکواندوی کره نداریم!

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

زمان پخش پشت صحنه سریال «پایتخت 7» مشخص شد

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

عکسی زیبا از یک خانواده قوم گالش 66 سال پیش در رامسر با لباس محلی

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

مدل های جدید و به روز عینک ری بن و پرسول با طراحی های جذاب و خیره کننده

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پوشش شبکه در مناطق روستایی جزو برنامه های دارای اولویت ماست

وزیر ارتباطات و استاندار از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران بازدید کردند