پیام مازند

آخرين مطالب

گلشنی در برنامه تهران20:

جزییات خدمت‌رسانی مترو، اتوبوس و تاکسی در سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) شهرداری تهران

جزییات خدمت‌رسانی مترو، اتوبوس و تاکسی در سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره)
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران گفت: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در سه حوزه مترو، اتوبوس و تاکسیرانی از ساعت 6 صبح فردا به خدمت‌رسانی به زائران حرم امام خمینی(ره) می‌پردازند.

به گزارش شهر؛ مهدی گلشنی، مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران در تماس تلفنی با برنامه «تهران20» در جواب این سوال که تمهیدات شهرداری تهران برای حمل و نقل مردم در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) چیست، گفت: در سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ارگان‌های مختلفی از یک ماه پیش مشغول برنامه ریزی بودند. در حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز شهرداری تهران در بحث حمل و نقل عمومی فعالیت‌هایی انجام داده است.
گلشنی بیان کرد: ما برای ناوگان حمل و نقل عمومی در سه حوزه مترو، اتوبوس و تاکسی تمهیداتی پیش بینی کرده ایم که از ساعت 22 امشب شروع می‌شود.
مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه خط یک مترو هر 30 دقیقه یکیار سرویس دهی دارد، گفت: از ساعت پنج صبح فردا خط یک سرویس دهی خود را آغاز می‌کنند. 
وی با تاکید بر اینکه بعد اذان ظهر و مغرب در ایستگاه امام خمینی(ره) موکب‌های پذیرایی برپا می‌شود، خاطرنشان کرد: سرویس‌دهی در تمام خطوط فردا رایگان خواهد بود. برای رفاه حال شهروندان هدوی خط یک از 7 دقیقه به 5 خواهد رسید و همه قطارها تا خروج کامل زائرین سرویس دهی خواهند داشت.
گلشنی با اشاره به اقدامات شرکت واحد اتوبوسرانی برای زائران مرقد بنیان‌گذار امام(ره) بیان کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی 1700 دستگاه اتوبوس را از ساعت 6 صبح فردا در 23 نقطه اصلی شهر تهران مستقر می‌کند. این اتوبوس‌ها به سمت حرم سرویس دهی مستمر و رایگان دارند.
وی با بیان اینکه در حوزه تاکسیرانی 216 دستگاه ون پیش بینی شده است، ادامه داد: بخشی از این ون‌ها در داخل بهشت زهرا(س)، بخشی در خیابان علامه و بخشی از در پارکینگ‌های بهشت زهرا جانمایی شدند و از شش صبح سرویس دهی رفت و برگشت دارند و تا پایان مراسم این خدمت‌رسانی ادامه خواهد داشت. 
گلشنی در پایان به اقدامات اجرایی در حوزه ترافیک اشاره کرد و گفت: با شهرداری منطقه نوزده، 30 هزار پارکینگ برای زائران تدارک دیده شده است. همچنین برای رفاه حال شهروندان 10 هزار متر خط کشی محوری و 500 عدد تابلوی انتظامی در خیابان‌ها قرار گرفته است. 3 پایگاه اطلاع رسانی در ورودی های تهران جانمایی کردیم تا زائران در بدو ورود به تهران از اطلاعات دسترسی به حرم امام(ره) استفاده کنند. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/715463/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

دستگیری ضاربان مدیر پرسپولیس؛ یگان ویژه هر دو ضارب را بازداشت کرد

مسئولان ناترازی انرژی را تدبیر و مدیریت کنند

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

برپایی آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفاط قرآن در مازندران

لامرد در سالروز ولادت شاه خراسان غرق در نور و سرور شد + عکس

داد و فریاد مدیر فرهنگی پرسپولیس در خرم آباد/ حضور غیر قانونی مدیر پرسپولیسی در نشست خبری

86 امین سایت 5G همراه اول در مازندران رونمایی شد

پول برای اردو و حضور در مسابقات پاراتکواندوی کره نداریم!

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

زمان پخش پشت صحنه سریال «پایتخت 7» مشخص شد

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

عکسی زیبا از یک خانواده قوم گالش 66 سال پیش در رامسر با لباس محلی

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

مدل های جدید و به روز عینک ری بن و پرسول با طراحی های جذاب و خیره کننده

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پوشش شبکه در مناطق روستایی جزو برنامه های دارای اولویت ماست

وزیر ارتباطات و استاندار از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران بازدید کردند

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

لینیک، پادشاه سئو سایت پوشاک!

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

کشت گلخانه‌ای فرصتی برای جهش تولید و اشتغالزایی

امام رئوفی که بهشت را زمینی کرد

جاده چالوس از ساعت 15 امروز یک‌طرفه می‌شود

جاده چالوس امروز یک‌طرفه است

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

روزگار از من گرفت