پیام مازند

آخرين مطالب

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان تهران/ شهروندان از کوهنوردی و استقرار در کنار رودها خودداری کنند شهرداری تهران

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان تهران/ شهروندان از کوهنوردی و استقرار در کنار رودها خودداری کنند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رییس مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: بر اساس هشدار صادر شده از سوی هواشناسی از روز سه شنبه به تاریخ 1402/03/16 تشدید ناپایداری محلی و رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید موقت در استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات محتمل است.

پدرام قودجانی رییس مرکز عملیات اضطراری (EOC) سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گفتگو با خبرنگار شهر با بیان اینکه اداره کل هواشناسی استان تهران در تاریخ ١4٠٢/٠٣/١5 نسبت به صدور هشدار سطح زرد(شماره ١6) اقدام کرده است که بر این اساس احتمال رخداد رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید تا تاریخ ١4٠٢/٠٣/١٧ محتمل است، اظهار کرد: بر همین اساس و با توجه به بررسی مجدد نقشه ها طی روزهای اخیر، سطح این هشدار ارتقا یافته و منتج به صدور هشدار سطح نارنجی (شماره ٩) از تاریخ ١4٠٢/٠٣/١6 لغایت ١4٠٢/٠٣/١٨ شده است؛ بر اساس هشدار صادر شده از سوی هواشناسی از روز سه شنبه به تاریخ 1402/03/16 تشدید ناپایداری محلی و رشد ابرهای همرفتی(بویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب) ایجاد رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید موقت، در نقاط مستعد گرد و خاک و تگرگ در استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات محتمل است.
وی با بیان اینکه در این رابطه با توجه به احتمال رخداد صاعقه، آبگرفتگی و احتمال جاری شدن رواناب، خسارت به سازه های موقت، داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی، امکان بالا آمدن آب رودخانه ها و مسیل ها و... از شهروندان درخواست می شود از هرگونه تردد و توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها، انجام فعالیت های کوهنوردی، استقرار در نقاط مرتفع، پارک خودرو در کنار درختان و ذیل داربست ها پرهیز کرده و در سفرهای درون و برون شهری احتیاط کنند.
وی افزود: از مسئولین ذیربط نیز درخواست داریم با نظارت و بازدید مناسب نسبت به انجام لایروبی آبراه ها اقدام و از استحکام سازه های موقت مانند داربست ها، درختان فرسوده و... اطمینان حاصل نمایند و تمهیدات لازم در خصوص بارش تگرگ در نقاط مستعد انجام شود، ضمناً با توجه به موارد عنوان شده آگاهی حوزه های ذیربط و احراز آمادگی ارگان های مربوطه نیز مورد درخواست است.
قودجانی در پایان ضمن تشکر از رسانه ها، فضای مجازی و شبکه های سیما در اطلاع رسانی مخاطرات پیش بینی شده و توصیه های صورت گرفته در جهت آگاهی هرچه بیشتر شهروندان ، خاطر نشان کرد: از مردم عزیز تقاضا داریم نسبت به هشدارهای صادر شده توجه ویژه داشته و احتیاط لازم را در موارد اعلام شده داشته باشند. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/716011/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

محکومیت تعمیر‌کارِ متقلب خودرو

لایروبی رودخانه‌های مازندران برای مهار سیلاب مستمر است

کشف 208 تن دانه سویا غیربهداشتی در سوادکوه

بازداشت متهمان حمله به پیروانی

جاده چالوس به مدت 10 روز بسته می‌شود

ارتفاعات گردنه سر سوادکوه

افزایش پایداری تأمین کالاهای اساسی در مازندران

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

پاس گل مهدی طارمی وارد پلی‌استیشن شد!

مهاجم خطرناک یحیی هشت گله شد

واکنش کارتال به ناراحتی علیپور از تعویض

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

رضا عطاران خطاب به مردم: نگران نباشید، همه چیز درست می شود؛ انشالله همه مشکلات حل می شود

واکنش قوه قضائیه به استوری خواهر تتلو: هنوز هیچ حکم قطعی ابلاغ نشده است

انسداد 10 روز جاده کندوان اعلام شد

برپایی جشنواره بهارنارنج به مناسبت میلاد امام رضا (ع) در بابل + عکس

کارگردان «من ترانه 15 سال دارم» : از سال 58 تا کنون، برای ساخت فیلم ذره‌ای رانت یا پول از جایی نگرفته‌ام...

ممنوعیت استفاده از کیف‌پول‌های ناشناس و ارزهای رمزنگاری‌شده در اتحادیه اروپا به تصویب رسید

اینفوگرافی/ خرید 25 هزار تُنی برگ سبز چای از بهر‌ه‌برداران

افشاگری میثاقی در شبکه ورزش درخصوص بازی خونه‌‌به‌خونه

«سیگار الکترونیکی» هم سم وارد ریه شما می کند/ 180 طعم‌دهنده که بی‌خطر نیستند!

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

افشای حقیقت تلخ فوتبال ایران از سوی مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی

امیدواری جباری به حضور یک بازیکن در نیمه‌نهایی جام حذفی

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

کشتی روی موج تختی

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد