جوجه ریزی 11 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت سفید
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند -

به گزارش خبرنگارآریادرساری، محمدمهدی عباس زاده گفت: برای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، خرداد ماه امسال 11 میلیون و 375 هزار و 49 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان مازندران انجام شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، اظهار کرد: خرداد ماه امسال 11 میلیون و 375 هزار و 49 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان صورت گرفت.
وی افزود: در این مدت 48 میلیون و 741 هزار و 932 قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و 29 میلیون و 51 هزار و 761 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
این مسوول با اشاره به جوجه ریزی 11 میلیون و 375 هزار و 49 قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی 168 هزار و 60 قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در خرداد ماه امسال، افزود: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، 20 هزار و 942 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی گفت: 716 هزار و 28 قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در خرداد ماه امسال امسال از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 645 هزار و 770 قطعه از نژاد آرین، 7 میلیون و 464 هزار و 511 قطعه از نژاد راس و 521 هزار و 740 قطعه از نژاد کاب بود.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/721466/