سویاکاری بیش از هزار و 300 هکتار مزارع ساری
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی ساری سطح قرارداد کشت سویا بهاره این شهرستان را هزار و 70 هکتار اعلام کرد و گفت: امسال در هزار و 353 هکتار اراضی زراعی این شهرستان دانه روغنی سویا کشت شد.
سید اسماعیل علوی با اشاره به اینکه اهمیت کشت دانههای روغنی افزود: سویا کاران ساروی در 537 هکتار با شرکت کشت و صنعت شمال قرارداد کشت منعقد و در 69 هکتار از این اراضی کشاورزان با تامین بذر خود مصرفی به کشت این محصول اقدام کردند.
علوی به دستورالعمل ابلاغی جهاد کشاورزی استان برای مدیریت بحران خشکسالی اشاره و کشاورزان را به کشت جایگزین برنج توصیه کرد.
وی سطح قرارداد کشت سویای امسال در اراضی شالیزاری را 870 هکتار اعلام و خاطر نشان کرد: سویا در تناوب کشت دارای مزایایی شامل؛ افزایش حاصلخیزی خاک و کاهش آفات و بیماری هاست و علاوه بر منافع اقتصادی فراوانی که برای بهره برداران حوزه کشاورزی دارد، زمینه ساز تامین بخشی از نیاز دام نیز خواهد بود.
-
چهارشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴:۱۰
-
۲۹ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/725597/