پیام مازند

آخرين مطالب

تسهیلات ویژه سازمان منطقه آزاد کیش برای اصلاح نماهای شهری منطقه آزاد کیش

تسهیلات ویژه سازمان منطقه آزاد کیش برای اصلاح نماهای شهری
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش از شناسایی و اصلاح نماهای فرسوده و ارائه تسهیلات مالی و کمک های فنی از سوی این سازمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورزادی معاون عمرانی و زیربنایی این سازمان با بیان این که بررسی و اصلاح انحرافات در نمای برخی ساختمان ها و مجتمع های مسکونی، هتل ها و اماکن گردشگری در دستور کار کارگروه سیما و منظر شهری قرار دارد؛ افزود: برای جلوگیری از آشفتگی بصری در بعضی از نقاط شهری که زیبنده کیش نیست؛ نیازمند مشارکت بخش خصوصی هستیم.
وی ادامه داد: در نظرگرفتن تخفیفات قابل توجه در هزینه صدور پروانه بازسازی و رایزنی با بانک ها جهت ارائه تسهیلات بانکی با تایید سازمان منطقه آزاد کیش از جمله اقداماتی است که باعث ترغیب بخش خصوصی جهت اصلاح نمای شهری و بهبود آن می شود .
پورزادی با اشاره به تاکید رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر شکل گیری سیما و منظر شهری متناسب با اقلیم کیش و بعد گردشگری و زیبا شناسی آن گفت: حذف نماهای زاید که در دوره های گذشته شکل گرفته است؛ بکارگیری مصالح نوین در مبلمان شهری و نورپردازی ویژه فضای شهری در دستور کار کمیته سیما و منظر شهری کیش قرار دارد.
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش افزود: با بهره گیری از بهترین متخصصان و اساتید برجسته دانشگاه در حوزه سیما، منظر و طراحی شهری، رویکرد جدیدی در این حوزه در حال شکل گیری است که برگرفته از نماهای پایدار و زیبا همچون نمای مرکوری است.
وی خاطر نشان کرد: نظارت بر نماهای ساختمان‌های در حال احداث قبل از پایان کار، جلوگیری از درهم ریختگی دیداری وعدم گسترش نماهای ناسازگار با فرهنگ بومی­ کیش، مدیریت هماهنگ در حوزه نمای ساختمانی در راستای نظم‌دهی به منظرشهر و کاهش موازی‌کاری‌ها از مهمترین اهداف دستورالعمل نحوه تشکیل و مدیریت کمیته های ساماندهی سیما و منظر شهری محسوب می‌شود.
پورزادی با بیان این که تمام پروژهای سازمانی و بخش خصوصی باید دارای طرح مطالعاتی و مشاور در حوزه نما باشند؛ افزود: مشاوران پروژه ها باید از طرح پیشنهادی نما با حضور کارشناسان و متخصصان حوزه معماری و شهری و متخصصان مدعو حاضر درجلسه کمیته و منظر شهری دفاع کنند؛ تا تاییدیه های لازم را اخذ کنند.
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش ادامه داد: وظیفه این سازمان متمایز سازی و الگو سازی سیما و منظر شهری در کشور است که آن را با جدیت دنبال می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/726777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جلسه شورای هماهنگی موسسان مراکز استان در حوزه مدارس و مراکز غیردولتی برگزار شد

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

سرپرست استقلال خوزستان: برای بازی با تراکتور در اهواز هتل رزرو کردیم

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

بیرانوند دستکش طلا را پوشید

اجرای طرح های حمایت از نخبگان و صنابع خلاق در مازندران

2 کمربندی برای خرم‌آباد احداث می‌شود؛ ادامه آزادراه بروجرد - اراک

برپایی جشن 3 کیلومتری غدیر در خرم‌آباد

پشت پرده استخدام کلارنس سیدورف/ 250 هزار دلار هزینه برای ساکت نگه داشتن هواداران استقلال!

اجرای طرح های حمایت از نخبگان و صنایع خلاق در مازندران

ریشه گرانی مواد غذایی به ویژه حبوبات در ماه‌های اخیر

130 مدرسه مازندران زیر پنج دانش آموز دارند

نوزدهمین دوره جام شهید هاشمی‌نژاد؛‌عرضه توانمندی‌های کُشتی

مسدود شدن محور کندوان

پیش بینی بورس امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 چگونه پیش می‌رود؟

تداوم توزیع مرغ مازندران در سراسر کشور

توزیع 1492 تن کود در مازندران

قدردان تلاش معلمان و کارگران هستیم

گفتگو با خانواده زهرا میرزایی؛ به احترام سوگمان، حقیقت را منتشر کنید!

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

کمترین دریافتی در لیگ برتر برای آبی‌ها

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

ترکیب تیم ملی تنیس روی میز برای 2 رویداد

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

گروه سازمان یافته قاچاق چوب در نور متلاشی شد

جاده کرج - چالوس بسته است| تردد برای افراد بومی میسر است

امن ترین کیف پول برای ذخیره دوج کوین

متلاشی شدن گروه سازمان یافته قاچاق چوب آلات جنگلی در شهرستان نور

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

کرونا در کمین است

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

نماینده وزارت ورزش روسیه: مردم ایران عاشق ورزش هستند

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

پیش بینی بازار سهام امروز 21 اردیبهشت 1404

1490تن کود کشاورزی در مازندران توزیع شد