پیام مازند

آخرين مطالب

توسعه صنعت کشاورزی؛ نقطه تلاقی ارتقای روابط ایران و روسیه اقتصادی

توسعه صنعت کشاورزی؛ نقطه تلاقی ارتقای روابط ایران و روسیه
  بزرگنمايي:

پیام مازند -   وجود ظرفیت بی بدیل حمل و نقل آبی در کنار بنادر و مناطق ویژه اقتصادی مانند بندرامیرآباد در شرق مازندران از یک سو و تنوع محصولات کشاورزی که می تواند به نحو مطلوبی به نیازهای 2 طرف در شرایط مختلف پاسخ دهد، این امیدواری را ایجاد کرده است تا مازندران و ولگاگراد گسترش روابط را با این بخش کلید بزنند.
استاندار مازندران که در راس هیاتی روز دوشنبه هفته جاری به کشور روسیه سفر کرده است در کارگروه مشترک کشاورزی مازندران و ولگاگراد اظهارداشت: نشست تخصصی گروه‌های اقتصادی مازندران و ولگاگراد روسیه در حالی در تخصصی ترین سطح در روسیه در حال برگزاری است که 2 طرف به یک نقطه مشترک دست یافتند که با رفع تعهدات ارزی و به کار گیری تهاتر میزان تجارت بین 2 طرف افزایش می یابد
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران در بازدید از پارک علم و فناوری مسکو گفت : در شرایط فعلی ظرفیت‌های ارزشمندی در دو استان مازندران و مسکو در حوزه پارک علم و فناوری وجود دارد که هر دو طرف باید از این ظرفیت به نحو شایسته بهره مند شوند.
وی گفت : دو طرف به دنبال ایجاد تفاهمنامه همکاری دوجانبه در بخش علم و فناوری و مسائل دانش بنیان هستیم تا سطح روابط در این بخش را افزایش دهند.
حسینی‌پور ادامه داد : یکی از اولویت‌های همکاری دانش بنیان برای هر دو طرف بهره‌مندی از فناوری مدرن در حوزه کشاورزی است.
نماینده عالی دولت در مازندران ادامه داد : تجربیات خوب مسکو و مازندران در حوزه دانش بنیان و تبادل و تعامل اطلاعاتی دو طرف به ارتقا و مدرن سازی کشاورزی مسکو و مازندران منجر خواهد شد.
وی افزود : استان مازندران همانند مسکو بهره مند از پارک علم و فناوری است که این ظرفیت باید به نحو شایسته بکارگیری شود.
استاندار مازندران ادامه داد : در شش ماه گذشته 30 شرکت دانش بنیان از روسیه به مازندران سفر کردند که زمینه تعامل بین دو طرف برقرار است.
حسینی پور ادامه داد : با توجه به جایگاه ارزشمندی که مازندران در حوزه دانش بنیان دارد آمادگی داریم که نمایشگاه مشترکی در این حوزه با مسکو برگزار کنیم.
وی گفت : انجام این طرح زمینه حضور و دیدار نخبگان علمی بین دو کشور را فراهم می کند و این امر زمینه ساز توسعه دو جانبه خواهد بود.
حسینی پور ادامه داد : ما علاقمند به بهره‌مندی از فناوری نوینی هستیم که در جلسه های مختلفی که با حضور شرکت‌های دانش بنیان مازندران و مسکو خواهیم داشت به آن می رسیم و این امر نخبگان دو کشور را وارد تعامل می‌کند.
این مقام مسئول تصریح کرد : با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری در کشور ما که حوزه دانش بنیان نشان نامگذاری شد به اهمیت موضوع تاکید دارد که در این مقطع زمانی به دقت ا تعامل و همکاری دو طرف در این حوزه در دستور کار قرار می‌دهیم.
در این پیوند و واکاوی ظرفیت های تجاری مازندران نشان می دهد که بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم می‌تواند باشکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.
بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و 300 هکتار وسعت و همچنین 220 هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو- رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر 300 میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.
بندر امیرآباد در کنار آنکه یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده 7.5 میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.
اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از 15 پست اسکله با ظرفیت 7.5 میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.
قطعا به دلیل برخورداری از همین ظرفیت‌های متنوع اقتصادی و تجاری است که امیرآباد این روزها یکی از نمادهای توجه مسوولان امر به مقوله ترانزیت کالا و ایجاد زیرساخت‌های اساسی حمل و نقل درجهت رسیدن به استانداردهای جهانی و استفاده از حداکثر از ظرفیت ترانزیتی کشور به شمار می‌رود تا جایی که رئیس جمهور و مسوولان اقتصادی کشور در دولت سیزدهم برای افزایش درآمد ارزی، ایجاد اشتغال، جذب سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی، افزایش نقش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر و ایجاد گذرگاه در شمال کشور روی این بندر منحصر به فرد حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند.
از سوی دیگر کارشناسان اقتصادی پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای را هم یک فرصت طلایی دیگر برای توسعه و رونق بنادر شمالی کشور بویژه بندر امیر آباد می دانند تا صادرات مورد نیاز به کشورهای عضو در حوزه کالا و کشتی را ارائه کند چراکه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای حدود 40 درصد جمعیت جهان و نیز 25 درصد مساحت دنیا را به خود اختصاص داده‌اند و ایران با بهره‌برداری از بندر امیرآباد می‌تواند از این فرصت طلایی استفاده کرده و محور ترانزیتی به این کشورها و نیز کشورهای دوست و همکار آنها باشد.
مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و 500هزار تن انواع محصولات کشاورزی حدود 11درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/727733/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضربه سر گولسیانی روی خط دروازه هوادار متوقف شد

دو موقعیت پیاپی سپاهان روی دروازه استقلال که از دست رفت

فرصتی که جواد آقایی‌پور مقابل دروازه استقلال از دست داد

163 زندانی از ندامتگاه بابل آزاد شدند

دولت برای رفع ناترازی‌ها اقداماتی را در دستور کار دارد

153 زندانی از ندامتگاه بابل آزاد شدند

فاز اول نیروگاه 183 مگاواتی نکا بهره برداری می شود

توزیع بزرگ توکن‌های کاردانو بدون VC‌ها؛ هدف 37 میلیون کیف پول در 8 بلاکچین

اصلاح پول ملی در راه است | حذف صفرها، بازی با اعداد یا نجات اقتصاد؟

خیز خیبری‌ها برای رتبه تک رقمی

کار پرسپولیس برابر هوادار گره خورد؛ سپاهان گل استقلال را جواب داد

توقف پرسپولیس برابر تیم سقوط کرده؛ تساوی سپاهان و استقلال در نیمه اول

زیدآبادی: واکنش پزشکیان به سخنان ترامپ، ضعیف و شعاری بود و در سطح و شأن رئیس‌جمهور نیست

پزشکیان: اگر مذاکره به نتیجه نرسید، ما نخواهیم مرد

21 دانه جادویی؛ چرا باید هر روز مویز بخوریم؟

11 ترفند برای کاهش وزن

فروش 424 میلیاردی تا پایان روز هشتم در نمایشگاه کتاب

گزارش زنده؛ سپاهان 0 - 1 استقلال

موقعیت خوب برای سپاهان توسط محبی از دست رفت

وزیر ورزش: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد

چالش‌های اساسی مازندران باید اولویت‌بندی و به سران قوا ارجاع شوند

امنیت پایدار در مازندران برقرار است

دوره تربیت مربی تدبر قرآن کریم در ساری برگزار شد

دیدار با وزیر امور خارجه امروز در غرفه انتشارات اطلاعات

ساعت کار نمایشگاه کتاب تمدید شد

بازدید رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

قلی‌زاده عاشق این جدول!

حذف صفر و تغییر واحد پول ملی نمی‌تواند در شرایط فعلی راهگشا باشد/ رئیس کل بانک مرکزی بر اجرای قوانین و مسوولیت‌های خود تمرکز کند

چگونه می توان با خرید تتر سود کرد؟

وزیر ورزش: باشگاه‌های فوتبال باید تراز مالی AFC را رعایت کنند

نیمی از پرونده های قصور پزشکی منجر به برائت شد

دورهمی جذاب پیشکسوتان سرشناس مازندران (عکس)

بازدید معاون قوه قضاییه از بندر فریدونکنار

‍ گلوگاه‌های ظرفیتی کریدور ریلی تزانزیت شرق کشور رفع شد

دنبال بازاجتماعی کردن زندانیان باشیم؛ آزادی 73 زندانی در نوشهر

مراسم سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی در لرستان برگزار می شود

شیرین‌کننده‌های مصنوعی احتمال پرخوری را افزایش می‌دهند

با این 4 اشتباه خاصیت غذای خود را از بین می‌برید

واژگان فارسی، جان‌مایه بزرگترین حماسه ایران

مثلث ترسناک الریان 59 امتیاز گرفت!

لحظه به‌ یادماندنی ثبت رکورد جهانی وزنه‌برداری توسط رستمی

بهترین لحظات المپیک ایران در پاریس

50 هزار دلار جریمه برای یک جمله!

کام گندمکاران شیرین شد/ پرداخت مرحله اول طلب کشاورزان

امنیت پایدار را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنیم

‍ گلوگاه های ظرفیتی کریدور ریلی تزانزیت شرق کشور رفع شد

دنیامالی: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد؛ نباید اخلاق کمرنگ شود

حضور رییس قوه قضاییه در شورای اداری مازندران

حضور رئیس قوه قضاییه در شورای اداری مازندران

دیدار پیشکسوتان با وزیر ورزش/ دنیامالی: فوتبال بیش از پول به ساختار حرفه‌ای نیاز دارد