پیام مازند

آخرين مطالب

ماجرای کلثوم قاتل سریالی مردان مازندران؛ او تاکنون به قتل 7مرد اعتراف کرده مقالات

ماجرای کلثوم قاتل سریالی مردان مازندران؛ او تاکنون به قتل 7مرد اعتراف کرده
  بزرگنمايي:

پیام مازند - همشهری نوشت: وقتی زن 56ساله به جرم قتل همسر صیغه‌ای اش دستگیر شد، کسی تصورش را هم نمی‌کرد که او یک قاتل سریالی است که طی 9سال جنایت، شوهران صیغه‌ای‌اش را به قتل رسانده است. هر چند زن 56ساله به قتل 7مرد اعتراف کرده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او در این سال‌ها 13شوهر صیغه‌ای داشته که همه آن‌ها جان شان را از دست داده‌اند و به همین دلیل احتمال می‌رود آمار قربانیان او بیشتر از 7نفر باشد.
قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، هفته گذشته از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی 82ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته، اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است. یکی از بستگان مقتول در تشریح ماجرا به مأموران گفت: پدرم سالخورده بود و تنها زندگی می‌کرد؛ برای اینکه همدمی داشته باشد به‌دنبال زنی می‌گشتیم که با شرایط او بسازد و با وی ازدواج کند. پس از مدتی جست‌وجو از طریق یکی از آشنایان با زنی 56ساله به نام کلثوم آشنا شدیم. او می‌گفت که شوهرش مدت‌ها پیش فوت شده و تنها زندگی می‌کند و وقتی شرایط پدرم را گفتیم، قبول کرد که به‌صورت موقت به عقد پدرمان در بیاید.
کلثوم 56ساله با مهریه 500میلیون تومانی به‌عنوان همسر صیغه‌ای مرد 82ساله راهی خانه او شده و زندگی مشترک این زوج آغاز شد. اما فقط چند‌ماه زمان کافی بود تا مرد 82ساله متوجه شود که کلثوم قصد جانش را دارد. این مرد چند روز پیش از مرگش به بچه‌هایش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و قرص فشار می‌دهد و هر بار با خوردن نوشیدنی‌هایی که وی درست می‌کند، از حال می‌رود.
مرد 82ساله تنها چند روز پس از گفتن این جملات به فرزندانش، جانش را از دست داد و به‌دنبال مرگ او، فرزندانش راهی اداره پلیس شدند و از همسر صیغه‌ای پدرشان به اتهام قتل شکایت کردند. با این شکایت، پرونده‌ای در دادسرا تشکیل شد و تیمی از مأموران به تحقیق درباره مرگ مرد 82ساله پرداختند و با به‌دست آمدن سرنخ‌هایی که ظن دست داشتن کلثوم در جنایت را قوت می‌بخشید، این زن دستگیر شد.
زن 56ساله هفته گذشته دستگیر شد و تحت بازجویی قرار گرفت. او که می‌دید دستش نزد پلیس رو شده، علاوه بر قتل پیرمرد 82ساله به قتل 6نفر دیگر هم اعتراف کرد؛ 6نفری که همگی مردانی 75سال به بالا بودند که زن جنایتکار ابتدا به‌صورت موقت با آن‌ها ازدواج می‌کرد و پس از حدود 2تا 3ماه زندگی مشترک، با خوراندن قرص یا حل کردن آن در نوشیدنی، طعمه‌هایش را به قتل می‌رساند.
اعترافات زن جنایتکار نشان می‌داد که او در خانواده‌ای کاملا معمولی در یکی از روستا‌های شهرستان ساری به دنیا آمده بود. وی در 11سالگی با نخستین شوهرش ازدواج کرده که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود؛ پسری که سال‌ها بعد بر اثر بیماری درگذشت. کلثوم پس از مرگ شوهر اولش، با مرد دیگری ازدواج کرد؛ ازدواجی که حاصل آن دختری بود که حالا ازدواج کرده و از اینکه مادرش به قتل دست‌کم 7نفر اعتراف کرده، شوکه شده است. قاتل سریالی پس از مرگ شوهر دومش، چندبار دیگر هم به‌صورت دائم ازدواج کرد؛ طوری که در شناسنامه‌اش ازدواج دائم با 5نفر ثبت شده و حالا تحقیقات برای یافتن این افراد و مشخص شدن سرنوشت آن‌ها ادامه دارد.
آنطور که زن جنایتکار اعتراف کرده، وی قتل‌هایش را از حدود 9سال پیش آغاز کرده است. او طعمه‌هایش را از بین مردان سالخورده تنها، اما پولدار انتخاب می‌کرد. کلثوم ابتدا در گعده‌های زنانه حاضر می‌شد و از زندگی‌اش می‌گفت و اینکه تمایل دارد به عقد موقت مردی سالخورده که تنها زندگی می‌کند در بیاید. به این ترتیب افرادی که برای پدر سالخورده، اما تنهای خود به‌دنبال همدم می‌گشتند، با او آشنا می‌شدند و کلثوم وقتی مطمئن می‌شد که سوژه موردنظرش ثروت زیادی دارد، به شرط دریافت مهریه به عقد او در می‌آمد. مهریه‌ای که زن جنایتکار طلب می‌کرد معمولا پول نقد هنگفت یا ملک بود و به این ترتیب به عقد سوژه مورد نظرش درمی‌آمد، اما در کمتر از 3ماه با شگرد‌هایی که داشت، شوهر صیغه‌ای‌اش را از طریق خوراندن دارو یا خفه کردن به قتل می‌رساند و بعد مهریه خود را به اجرا می‌گذاشت؛ به‌گونه‌ای که طبق تحقیقات پلیس، وی توانسته بود با این شگرد، صاحب چند ویلای مجلل در استان مازندران شود که ارزش آن‌ها میلیارد‌ها تومان است.
آنطور که تحقیقات پلیس نشان می‌دهد کلثوم قتل‌هایش را در شهر‌های مختلف مازندران مرتکب شده است، از ساری و قائمشهر گرفته تا نکا و بابل. او پس از نخستین قتلی که مرتکب شد، مورد ظن خانواده مقتول قرار گرفت؛ تا جایی که آن‌ها از وی به اتهام قتل شکایت کردند و جسد مقتول برای بررسی‌های تخصصی به پزشکی قانونی منتقل شد، اما در نهایت با پیگیری‌های دختر و داماد کلثوم، خانواده مقتول از شکایت‌شان گذشتند و او توانست به جنایاتش ادامه دهد. همچنین در یکی دیگر از قتل‌ها، وقتی خانواده مقتول به این زن مشکوک شدند، از وی شکایت کردند و جسد به پزشکی قانونی منتقل شد، اما در بررسی‌های تخصصی علت اصلی قتل مشخص نشد و اعلام شد که مرد سالخورده بر اثر سکته قلبی جان باخته است.
قاتل سریالی مازندران در حالی به قتل 7نفر از شوهران صیغه‌ای‌اش اعتراف کرده که بررسی‌ها نشان می‌دهد که او با 5نفر به‌طور دائم عقد و با 13نفر به‌صورت موقت عقد کرده بود. این در حالی است که همه 13مردی که پیش از این با او ازدواج کرده بودند، جانشان را از دست داده اند. به همین دلیل احتمال می‌رود که متهم در قتل افراد بیشتری دخیل باشد و تعداد قربانیان او از عدد 7بیشتر شود. به‌گفته سردارحسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی مازندران، متهم اعتراف کرده که با افزودن مواد بیهوش‌کننده در نوشیدنی همسرانش، آن‌ها را بیهوش می‌کرد و بعد به قتل می‌رساند و در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی سایر جنایات احتمالی این زن ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/738184/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

محکومیت تعمیر‌کارِ متقلب خودرو

لایروبی رودخانه‌های مازندران برای مهار سیلاب مستمر است

کشف 208 تن دانه سویا غیربهداشتی در سوادکوه

بازداشت متهمان حمله به پیروانی

جاده چالوس به مدت 10 روز بسته می‌شود

ارتفاعات گردنه سر سوادکوه

افزایش پایداری تأمین کالاهای اساسی در مازندران

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

پاس گل مهدی طارمی وارد پلی‌استیشن شد!

مهاجم خطرناک یحیی هشت گله شد

واکنش کارتال به ناراحتی علیپور از تعویض

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

رضا عطاران خطاب به مردم: نگران نباشید، همه چیز درست می شود؛ انشالله همه مشکلات حل می شود

واکنش قوه قضائیه به استوری خواهر تتلو: هنوز هیچ حکم قطعی ابلاغ نشده است

انسداد 10 روز جاده کندوان اعلام شد

برپایی جشنواره بهارنارنج به مناسبت میلاد امام رضا (ع) در بابل + عکس

کارگردان «من ترانه 15 سال دارم» : از سال 58 تا کنون، برای ساخت فیلم ذره‌ای رانت یا پول از جایی نگرفته‌ام...

ممنوعیت استفاده از کیف‌پول‌های ناشناس و ارزهای رمزنگاری‌شده در اتحادیه اروپا به تصویب رسید

اینفوگرافی/ خرید 25 هزار تُنی برگ سبز چای از بهر‌ه‌برداران

افشاگری میثاقی در شبکه ورزش درخصوص بازی خونه‌‌به‌خونه

«سیگار الکترونیکی» هم سم وارد ریه شما می کند/ 180 طعم‌دهنده که بی‌خطر نیستند!

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

افشای حقیقت تلخ فوتبال ایران از سوی مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی

امیدواری جباری به حضور یک بازیکن در نیمه‌نهایی جام حذفی

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

کشتی روی موج تختی

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد