مدیرعامل بهرهبرداری مترو مطرح کرد
استفاده از مترو از امروز برای محصلین رایگان است؛ پیشبینی قطار فوقالعاده برای خطوط پر ترافیک
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
پیام مازند - درستی گفت: با مصوبه شورا از امروز استفاده از متروی تهران برای دانشآموزان و دانشجویان تا دو هفته کاری رایگان است.
به گزارش خبرنگار شهر، مسعود درستی؛ مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه در جلسه ستاد استقبال از مهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس 1402 با اشاره به رایگان شدن مترو در 15 روز کاری مهرماه اظهار کرد: بنا بر مصوبه شورای شهر تهران دانش آموزان و دانشجویان می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی در ارتباط با نحوه شناسایی دانشجویان و دانش آموزان در این طرح تصریح کرد: قرار بود وزارت آموزش و پرورش، علوم و بهداشت اسامی افراد را با کد ملی در اختیار ما قرار دهند که البته تا روز گذشته این اطلاعات ارائه نشده بود اما دانشجویان و دانش آموزان نگرانی در این بخش نداشته باشند.
وی افزود: با توجه به اقدامات انجام شده در مترو و بهره برداری از یخش میانی مترو خط 6، مهر ماه سال 1402 متفاوت با سال 1401 خواهد بود و با افتتاح این بخش از خط 6 دسترسی به مرکز شهر تسهیل می شود.
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه در پاسخ به این پرسش که کدام از خطوط مترو پیش بینی می شود که در آغاز سال تحصیلی پرازدحام و شلوغ باشد، گفت: خطوط 1، 2 و 4 خطوط پرازدحام محسوب میشوند البته تمهیدات برای اعزام قطار در خطوط به خصوص خطوط اشاره شده در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/742737/