مسئولان کشوردراین روزها که مردم به فراخوان های گسترده ضدانقلاب بیاعتنایی کردندخیال نکنندکه مردم از مسئولان گلایه ندارند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند -

به گزارش خبرنگارآریادرشهرستان بابل : حجت الاسلام مجتبی روحانی در خطبه های نمازجمعه در بابل بیان داشت:
سالروز شهادت امام عسکری را تعزیت و تسلیت عرض می کنم، در سالروز شهادت ایشان مراسم ویژه سالگرد شهادت ایشان برپا شود.
یکشنبه همزمان با سالروز شهادت این امام بزرگوار مراسمی در مدرسه علمیه خاتمالانبیا صدر برگزار می شود.
وی افزود: سلسله مرجعیت از زمان امام عسکری به وجود آمد و ایشان پایه گذار ولایت فقیه بود،آنهایی که اصل ولایت فقیه را زیر سوال می برند، به روایت امام یازدهم مراجعه کنند. پیامبر فرمود که به واسه احترام خداوند به نمازجمعه، هفتاد هزار ملک برای نمازگزار جمعه طلب استغفار می کنند، چون آداب نماز جمعه را بر جای آورد.
امام جمعه بابل درادامه : آغاز هفته دفاع مقدس را به همه آحاد ملت به ویژه رزمندگان و ایثارگران عزیز تبریک عرض می کنم. به رغم همه خسارت ها و علیرغم اینکه دشمن تصور می کرد در برپایی نظام نوپای اسلامی می توان آن را ریشه کند، اما خدا را شکرگذاریم به واسطه هدایت های امام راحل ، هشت سال ملت ما از نظام و اسلام دفاع کرد و دشمن با تمام حامیان بین المللی اش نتوانست یک وجب از خاک ما را تصرف کند. این دفاع، مقدس است زیرا به جای تسلیم، همه جانبه در برابر دشمن ایستادیم و مقاومت کردیم.
وی بیان داشت: امروز به لطف الهی مقتدرترین کشوری هستیم که توانستیم نگاه دشمن را عوض کنیم و به واسطه دستاوردهای دفاع مقدس به جایی رسیدیم که وزیر دفاع یک امپراتوری نظامی دنیا به ایران می آید و در نمایشگاه نظامی به دیدن دستاوردهای بومی ساخت ایران میپردازد. تربیت نیروی قابل توام با معنویت در سایه دفاع مقدس برای ما شکل گرفت که توانستند کیان این ملت را حفظ کنند.
این مسئول تصریح کرد: تقاضا دارم که پایگاه های بسیج و رزمندگان دوران دفاع مقدس این صحنه پرافتخار دفاع مقدس را بازگویی کنند و نگذارند این صحنه ها از خاطر ملت ما برود. رزمندگان دوران مقدس روایتگر آن حماسه ها باشید تا نسل جدید بدانند امنیت به راحتی به دست نیامد. تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که خاطرات دوران دفاع مقدس را ثبت کنید، این مجاهدت ها باید بماند. یاد و خاطره همه شهدای عزیز را در این روزهای در افتخار گرامی می داریم.این شهرستان که بالاترین آمار شهدا را از آن خود دارد و این ها باید حفظ شود. به شهرداری و شورای شهر بابل پیشنهاد می کنم که ساختمانی ساخته و موزه دفاع مقدس شهرستان در آن راه اندازی شود تا نسل جوان اینها را ببینند و به این امر افتخار کنند.
وی گفت: پیشاپیش هفته وحدت و میلاد با برکت پیامبر گرامی اسلام را تبریک عرض می کنم. هفته ای که پیامبر گرامی اسلام بر آن تاکید داشت. اولین مساله ایجاد اخوت میان امت ایجاد کرد. راهبرد انقلاب اسلامی وحدت است چون این نظام پرچمدار اسلام در سطح جهان است. مناسبتی مجعول به نام عیدالزهرا در سالروز امامت امام عصر راه می اندازند که وحدت شکن است و هنوز برخی ها مصر بر این امر هستند.
امام جمعه بابل تصریح کرد: داعش و کشتار شیعیان مظلوم از دل اهانت به مقدسات اهل سنت توسط برخی ها در مراسم مجعولی مثل عیدالزهرا بوجود آمد. جشن نهم ربیع ، جشن آغاز امامت امام عصر است و نه مناسبت دیگر! جشن آغاز امامت امام عصر می تواند فرهنگ مهدویت و انتظار را در جامعه ما بگستراند. امام عسکری در روایتی ما را به عیادت از بیماران و کمک به نیازمندان و ارتباط با آنها فرمود و ما را دعوت به وحدت با اهل سنت کرد. هیچ امامی و هیچ روایتی از امام عصر نیست که ما را به اهانت و جدایی با اهل سنت می کند.
وی افزود: عناصر متوهم ضدانقلاب فکر میکردند که مردم در اواخر شهریور به خیابان ها بیایند اما ملت ما در نهایت بی اعتنایی ذره ای به فراخوان آنها اعتنا نشد و در سراسر کشور در آرامش بود و این داد ضدانقلاب را درآورد. رفتن مردم به سفر و استقبال از بازیکن تیم خارجی در ایران و بی اعتنایی به فراخوان های ضد انقلاب، داد آنها را در آورد و این خفت برای عناصر خود فروخته ماند. عناصر ضد انقلاب ، با کشته های اغتشاشات کاسبی با رژیم های مخالف ایران راه انداختند و اخیرا هم جلسه ای را با یکی از وزرای رژیم اشغالگر صهیونیستی برگزار کردند.
امام جمهع بابل گفت: مسئولان کشور در این روزها که مردم به فراخوان های گسترده ضدانقلاب بیاعتنایی کردند خیال نکنند که مردم از مسئولان گلایه ندارند، مسئولان به مشکلات اقتصادی مردم برسند،به ویژه مشکل سه استان شمالی که برنجکاران امروز برنج های آنها روی دست مانده و به فروش نرفته، به داد این کشاورزان عزیز برسند.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/742925/