پیام مازند

آخرين مطالب

اهدای 313 سری جهیزیه به مددجویان کمیته امداد مازندران اجتماعي

اهدای 313 سری جهیزیه به مددجویان کمیته امداد مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرگزاری فارس از ساری،همزمان با سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) مراسم 313 سری جهیزیه به ارزش 110 میلیارد ریال و توزیع 800 بسته لوازم‌التحریر به ارزش 8 میلیارد ریال که در مصلای مرکز استان برگزار شد.
آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در این آئین اظهار کرد: این آیین برای سومین‌بار در سال جاری به شمارش 313 یار خالص امام زمان (عج) برگزار می‌شود.
وی خواستار تدوین طرحی برای استفاده از ظرفیت گردشگردان در استان برای کمک به نیازمندان و محرومان شد و گفت: این اقدامات امام زمان (عج) را خوشحال و دشمنان را ناراحت می‌کند‌.
میثم معافی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران نیز در این مراسم، با بیان اینکه امروز 313 جهیزیه تقدیم نوعروسان خواهیم کرد، اعلام کرد: این اهدا با این شعار که منتظر کارت دعوت و عروسی هستیم، انجام شد.
وی از اهدای جهیزیه در سه مرحله در سال جاری خبر داد و گفت: 277 سری جهیزیه در تیر ماه، 251 سری جهیزیه در فروردین ماه و امروز هم 313 سری با احتساب لوازم خانگی در مجموع 87 میلیارد تومان جهیزیه در مدت 6 ماه اخیر اهدا شده است.
معافی تصریح کرد: پویش‌های این نهاد نشان از معجزه دارد، در سال گذشته 580 میلیارد تومان برنامه های این نهاد تحقق پیدا کرد ولی در پنج ماهه امسال نیز دقیقا همین مبلغ جذب شد، می خواهیم به سمت تحقق هزار میلیارد تومان برسیم که مددکاران جهادی و انقلابی ما در این زمینه قول دادند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با بیان اینکه در بحث کمک به دانش‌آموزان مددجو اعلام کردیم که سرانه هر دانش‌آموز 2 میلیون تومان است، گفت: 16 هزار دانش‌آموز مددجو داریم که 40 میلیارد تومان کمک هزینه را پیش‌بینی کردیم اما با مشارکت خیران تنها در یک روز 8 میلیارد تومان و بعد از آن 20 میلیارد تومان جمع‌آوری شد و قطعا به این رقم خواهیم رسید.
وی با بیان اینکه طرح "خانه می‌سازیم خانواده هم می‌سازیم" نیز در دستور کار این نهاد است، یادآور شد: تا پایان مهر ماه 112 خانه مددجویی را تحویل خواهیم داد.
معافی اظهار کرد: در حال حاضر ساخت 70 مسکن مددجویی در بهشهر در حال ساخت است که با رویکرد بسیج کاملا جهادی در طول دو ماه مسکن تحویل خواهیم داد.
وی از امضای تفاهم‌نامه ساخت هزار مسکن با فرمانده سپاه کربلا خبر داد و گفت: در راستای بهبود شرایط مددجویان پرداخت تسهیلات اشتغال به دامادهای مددجویان نیز در دستور کار است و به نوزادی که در خانواده مددجویان متولد شوند کمک بلاعوض خواهد شد.
پایان پیام/86048/م

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/743228/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انریکه: در دنیا مربی مثل آنچلوتی نداریم

معرفی برترین‌های انتخابی تیم‌های ملی اسکیت سرعت و فری‌استایل

همکاری جدید دنزل واشینگتن و رابرت پتینسون

توزیع 18 تن بذر سویا در ساری

خلیج فارس همیشه به این نام باقی خواهد ماند

پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندو بانوان ناشنوای کشور در بابلسر

مسئولان اجرای قانون جوانی جمعیت را معطل نکنند

صفرها با پول ایران خداحافظی می‌کنند؟/ شقاقی: پیش‌شرط‌ها برای اجرای این کار مهیا نیست

جاده چالوس همچنان مسدود است

هراز یک‌طرفه شد

جزیره کیش مهیای حضور در عرصه های بین المللی می شود

«در لحظه‌های بعدی این خیابان» در نمایشگاه کتاب

گزینه جذاب سیتی؛ پپ ستاره بارسا را می‌خواهد

ژاپن غول ساختگی ایرانی شد که لایق قهرمانی بود

تمجید ناظر IPC از سطح پارادوومیدانی ایران

ملی‌پوشان تکواندو به اردو می‌روند

ضرر هنگفت 9 میلیارد دلاری مالک منچستریونایتد

کادر فنی ایرانی، تیم خوبی را تحویل پیاتزا می‌دهد

کندی ترخیص کالاها به دلیل تمرکز ثبت سفارش در وزارت صمت است

خلاصه بسکتبال شباب الاهلی - طبیعت

کابوس شانگهای؛ ستاره ایرانی تنهایی یک ست گرفت!

یزدانی: تابع دستورات کادرفنی هستم

مسابقات بین‌المللی کشتی جام هاشمی‌نژاد؛ هندی‌ها مدال‌های روز اول را درو کردند

سید عباس صالحی: فرهیختگان رسانه‌ای، چراغ پاسداری از ساحت کتاب را در دست گرفته‌اند

هندی‌ها مدال‌های روز اول را درو کردند

شعرخوانی زیبای پیمان یوسفی مجری و تهیه کننده برنامه ورزش و مردم برای مردم تبریز

شروع پیکار‌های لیگ برتر اسپوکس کشور + فیلم

برگزاری همایش روسای هیئت‌های ترای اتلون منطقه یک کشور در بابلسر + فیلم و عکس

از رؤیای «اول منطقه» تا تهرانِ بی‌برق؛ پناه به نور شمع در سرزمینِ نفت و گاز و آفتاب / خاموشی ها نماد انحطاط حکمرانی و فروپاشی تدریجی است!

45هزارمیلیاردتومان پول فیلترشکن به جیب چه کسانی رفته؟/ نیمی از کاربران، فیلترشکن مجانی استفاده می کنند

رونمایی از کتاب دستاوردهای شهیدجمهور برای زنان و خانواده

فلیک: به بازیکنانم گفتم در رختکن جشن قهرمانی بگیرند

کسب مدال طلا توسط دانشور در بخش انفرادی

26 غایب بزرگ لیگ ملت‌های والیبال 2025

مسابقات انتخابی تیم ملی دوچرخه سواری نوجوانان در قزوین آغاز شد

سرمربی ایتالیایی تیم‌ملی والیبال: رویای ما لس‌آنجلس 2028 است

چین 12 ماهواره محاسباتی به فضا فرستاد

پس‌لرزه‌های آتش بازی تام کروز در کن/ شان پن: کروز بهترین بدلکار دنیاست

آزادی 540 زندانی در مازندران همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه

سانحه رانندگی در جاده هراز چهار مصدوم و یک فوتی برجا گذاشت

تراکتور در اوج، گل‌گهر در سد دفاعی؛ نگاهی به آمار جذاب لیگ برتر

پایان قرارداد مرد اول جشن قهرمانی‌های پرسپولیس

نبرد مدعیان در نیمه‌نهایی تنیس مسترز رُم

ملی‌پوش هندبال: کاستیلو به دنبال برطرف کردن ضعف باخت پنج دقیقه آخر ما در مسابقات است

جام جهانی عربستان؛ قطع سر، سقوط از ارتفاع و برق‌گرفتگی!

جاده چالوس و آزادراه تهران- شمال تا 31 اردیبهشت مسدود است

ساخت حافظه نوری برای اینترنت کوانتومی آینده | وقتی نور و الکترون، حافظه‌ای کوانتومی می‌سازند

پیشرفت 86 درصدی شخم اولیه در شالیزار‌های ساری

محسنی اژه‌ای: قضات در حد امکان از ممنوع‌المعامله کردن تولیدکنندگان بدهکار اجتناب کنند

آغاز ناپایداری‌های جوی و دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز از جمعه