پیام مازند

آخرين مطالب

آمبلیوپی ازبرنامه های موفق سازمان بهزیستی در زمینه پیشگیری از اختلالات بینایی است علمي

  بزرگنمايي:

پیام مازند -   دکتربریمانی مدیر کل بهزیستی مازندران در مراسم بزرگداشت روز جهانی نابینایان که در بابلسر برگزار شد ضمن گرامیداشت 23 مهر روز جهانی ایمنی عصای سفید و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و بزرگداشت شهدای غزه گفت: حدود 290 میلیون نفر در دنیا دارای مشکلات بینایی هستند که یک پنجم این جمعیت نابینا و مابقی آن دارای اختلالات بینایی هستند.
وی با اشاره به اینکه بیش از 220 هزار فرد دارای اختلالات بینایی از خدمات سازمان بهزیستی کشور برخوردارند، افزود: در استان مازندران بیش از 58 هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی می باشند و از این تعداد 8096 نفر دارای اختلالات بینایی اند که 2783 زن و5313 مرد هستند و 14 درصد جمعیت افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی استان را تشکیل می دهند.
دکتر بریمانی با بیان اینکه 1005 نفر از این افراد دارای معلولیت خیلی شدید بینایی هستند تصریح کرد: 2670 نفر دارای معلولیت شدید و 2667 نفر متوسط و 1754 نفر نیز دارای معلولیت خفیف بینایی می باشند.
وی پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم یا آمبلیوپی از برنامه های موفق سازمان بهزیستی در زمینه پیشگیری از اختلالات بینایی است و 27 سال است که این برنامه در سطح استان توسط اداره کل بهزیستی مازندران اجرا می شود.
مدیرکل بهزیستی استان پیشگیری از معلولیت ها را مهمترین خدمت بهزیستی در حوزه اختلال بینایی برشمرد و افزود: تا کنون یک میلیون و 800 هزار کودک 3-6 سال در استان مورد غربالگری بینایی قرار گرفتند که از این تعداد 17هزار کودک دارای آمبلیوپی تشخیص داده شدند و 63 هزار کودک نیز که دارای سایر اختلالات بینایی بوده اند شناسایی و به سطوح بالاتر برای مداخلات درمانی معرفی شدند و خدمات مناسب و بهنگام را دریافت کردند.
این مسوول ادامه داد: با تشخیص به موقع آمبلیوپی و ارجاع به اپترومتریست یا جراح با همراهی بهزیستی، بینایی این عزیزان حفظ می شود و قابل درمان است.
دکتر بریمانی مشاوره ژنتیک را از برنامه های مهم سازمان بهزیستی برای پیشگیری و کاهش معلولیت دانست و تصریح کرد: انجام مشاوره ژنتیک در فرزند آوری سالم نقش موثری دارد و ضروری است زوجین برای جلوگیری از اختلالات احتمالی در فرزند خود قبل از ازدواج و بارداری و یا در هنگام بارداری به مراکز مشاور ژنتیک مراجعه نمایند.
دکتر بریمانی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 1511 قلم وسایل کمک بینایی بین این عزیزان در استان توزیع شده است، اظهار داشت: تلاش ما بر این است وسایل کمک توانبخشی را برای همه گروههای مختلف از جمله نابینایان تهیه و توزیع کنیم.
مدیر کل بهزیستی مازندران به بخشی از اقدامات و خدمات ارائه شده در این حوزه اشاره و عنوان کرد: پرداخت هزینه تحصیلی به 481 دانشجو دارای معلولیت، پرداخت مستمری ماهانه به تعداد 5756 نفر نابینا در استان، و همچنین در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه که از ابتدای اجرای برنامه CBR تاکنون 1664 فرد دچار آسیب بینایی شناسایی و از خدمات بهزیستی بهره مند شده اند.
وی به طرح انحصاری گروه جهادی شهدای بهزیستی مازندران که پنجشنبه هر هفته و با حضور روسا، کارشناسان و داوطلبین شهرستانهای استان در روستاها اجرا می شود اشاره کرد و افزود: این طرح در 850 روستا اجرا و بیش از 3 هزار فرد جدید که تاکنون از خدمات بهزیستی برخوردار نبودند شناسایی و تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با تاکید بر حضور مستقل و فعال افراد نابینا و کم بینا در جامعه و استفاده این عزیزان از فضاهای شهری، گفت: لازمه این امر فراهم کردن بسترهای اجتماعی مناسب و رفع موانعی که موجب حضور افراد دارای معلولیت در جامعه می باشد است که این مساله جزو دغدغه های اصلی سازمان بهزیستی است و مناسب سازی و دسترسی پذیری با همکاری سایر دستگاههای اجرایی و نهاد های دولتی و غیر دولتی میسر می گردد.
دکتر بریمانی در پایان اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم خادمین موثری برای این عزیزان باشیم، با هر نوع معلولیت و هر شدت معلولیتی که دارند و این افتخار ماست که در بهزیستی فعالیت می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/747732/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

عبدی تایید کرد: کارمندان خیبر، پیروانی را کتک زده‌اند!

پرواز مستقیم حجاج از خرم‌آباد به مدینه انجام شد

استاندار لرستان: فرودگاه خرم‌آباد ظرفیت عظیمی برای توسعه استان است

شکایت باشگاه پرسپولیس از عوامل اجرایی خیبر خرم آباد

کارشناسی داوری خیبر خرم آباد – پرسپولیس

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

نساجی هنوز زنده‌ است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

همسر علی علیپور خطاب هواداران خیبر خرم آباد: باید تاوانش را پس بدهید!

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

یونسی رستمی: تمرکز بر صادرات و سرمایه گذاری، راه‌حل جبران عقب‌ ماندگی‌های

دومین جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات

شهید شیرودی نماد ایستادگی ملت ایران است

وزارت ارتباطات از راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال مازندران حمایت می‌کند

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد